vrijdag 13 januari 2017

Julie | Friday Nails #119 – My Dear Reindeer

http://www.verodoesthis.be/2017/01/julie-friday-nails-119-my-dear-reindeer.html

Nog steeds ben ik niet klaar met alle nagellakjes die in de Essence Advent Kalender van vorig jaar te vinden waren. Tussendoor heb ik natuurlijk ook andere merken aan bod laten komen om het allemaal een beetje interessant te houden. Vandaag heb ik een grijze nagellak voor jullie die de naam ’04 My Dear Reindeer’ kreeg. Deze nagellak zou semi-matte moeten zijn, wat ik wel een mooi effect vind. Ik was dan ook zeer benieuwd hoe deze grijze kleur op mijn nagels zou uitpakken. Jullie ook?

Het kwastje van deze nagellak is zoals we gewend zijn van Essence. Ik vind deze erg aangenaam om te lakken en kan er best goed mee overweg om een foutloos resultaat te verkrijgen. De flesjes zelf zijn iets kleiner dan diegene die je in de winkel kan vinden, maar dat vind ik zelf geen probleem. Zo kan je ze makkelijk allemaal uitproberen en opbergen.Een eerste laag geeft zeker al een mooi resultaat bij deze nagellak. Hij geeft een zachte glans, maar je kan zeker al het semi-matte effect waarnemen. Ik vind de kleur ook erg mooi omdat er ook een blauwe ondertoon in de grijze tint zit. Hij lakt erg prettig en droogt ook verrassend snel, zodat je snel verder kan met een tweede laag. Ik weet niet goed waarom ik deze zo lang laten liggen heb, want dit is echt een van mijn favorieten uit de hele kalender.
Een tweede laag zorgt voor een intenser kleurresultaat, al vond ik de dekking na één laag ook al wel goed. Ik hou wel van deze finish omdat ik vaak moeilijk kan kiezen tussen glans of matte en dit is the best of both worlds. De kleur past perfect bij dit seizoen en doet me eigenlijk denken aan van die zachte grijze dekentjes of aan fluffy kittens. Ja je ziet het al, ik ben overtuigd door dit kleurtje. Ik snap nu ook de naam ‘My Dear Reindeer’ wel, want dit is een kleur om van te houden.Zijn jullie ook zo’n fan van dit kleurtje? En wat is jouw mening over de semi-matte finish van deze nagellak? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen: