vrijdag 6 januari 2017

Julie | Friday Nails #118 – Frosted Ice

http://www.verodoesthis.be/2017/01/julie-friday-nails-118-frosted-ice.html

Het is de laatste dagen en weken al behoorlijk koud geweest in ons land en wanneer alles bedekt ligt onder een sneeuw- of ijslaag doet me dat altijd denken aan een product met frosty finish. Deze week koos ik een ijsblauw nagellakje van Kiko voor jullie met zo’n metallic, frosty glans. Ik vind het persoonlijk erg mooi, maar niet voor altijd. Af en toe kan het best en ik vind deze kleur perfect passen bij deze tijd van het jaar. Hij kreeg geen echte naam mee, enkel het nummer ‘623’. Ik had deze nog nooit op mijn nagels gehad, dus ik was erg benieuwd hoe hij er zou uitzien! Kijken jullie mee?Het kwastje ziet er lang en smal uit, zonder haartjes die er langs de zijkant uitsteken. Ik vind dit een erg mooi klassiek flesje trouwens en de dop geeft ook al een beetje zo’n metallic gevoel. Zoals je hier op de foto ook kan zien heeft de nagellak verschillende kleureffecten in zich, aangezien je ook wat paarse en groene tinten kan spotten in dit ijzig blauwe kleurtje.Een eerste laagje van deze kleur doet het zeker niet slecht. Ik hou wel van dit effect omdat het me doet denken aan glazuur op een taart en mij tegelijk ook een winters gevoel geeft door die ijzige uitstraling. Ik had nooit gedacht dat ik zo verliefd zou worden op dit kleurtje, maar ik vind hem echt leuk. Het lakken ging niet slecht, al is het kwastje een beetje dik om netjes aan de zijkant te geraken. Misschien komt dit omdat mijn nagels aan de zijkant nogal diep doorlopen en mijn vel heel kort op de nagel zit.
Een tweede laag maakt het voor mij hier helemaal af. Het is wel zo dat je met dit soort finish vaak een streperig effect krijgt, al vind ik dat bij dit kleurtje niet zo storend. Ik heb deze nog niet op houdbaarheid kunnen testen, maar ik denk dat ik hem binnenkort zeker eens wat langer ga dragen omdat ik echt fan ben van het resultaat. Ik zie mezelf dit kleurtje nu niet meteen dragen in de zomer, maar in de winter vind ik hem geweldig. Het is zo weer eens wat anders. Bovendien zijn lakjes van Kiko altijd vrij goedkoop, dus tot hiertoe vind ik eigenlijk alles wel prima aan deze nagellak.

Wat vinden jullie van deze kleur? En houden jullie van een frosty finish of kies je liever voor matte of glanzende nagels? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen: