donderdag 5 januari 2017

Catrice Limited Edition "It Pieces"


In januari verschijnen er een aantal nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Ze noemen het zelf een Limited Edition, maar in het persbericht wordt al wel gesproken dat het daarna gewoon in het vaste assortiment wordt opgenomen. Toch leek het mij wel interessant om het even te laten zien. Vooral omdat er toch wel een interessant lipproduct bij zit... Kijk even mee. 

Cushion & Contour. De Limited Edition “It Pieces” by CATRICE combineert nieuwe sensorische effecten met de de laatste trends in januari 2017. Een aanvulling van innovatieve contouring producten zoals de lichte en donkere Contouring Blushes en de Rock Couture Extreme Volume Mascara voor een sensationeel volumineus effect.

Het eerste product is eigenlijk echt iets basic en hiervan lijkt het me duidelijk dat het gewoon een aanvulling van het huidige assortiment is. Deze eyeliner ziet er op het eerste zicht niet al te speciaal uit. Het zou wel een geïntegreerd slijpertje bevatten. 
Hang On. 18 uur tussen touch-ups? Geen probleem met dit oogpotlood! Het geeft je ogen in een handomdraai intensieve contouren. Met een geïntegreerd slijpertje. Verkrijgbaar in 010 Me, My Black And I. Consumentenadviesprijs €2,39


 Er komt ook een nieuwe blushsoort in twee kleuren. Elke blus bevat sowieso een lichte roze kleur en daarnaast nog een donkerdere/fellere roze kleur. Persoonlijk vind ik de kleuren er echt wel leuk uitzien. Of ik ze ga kopen, is een andere vraag, want ik heb eigenlijk best wel wat blushes liggen nu. 

Exacte Definitie. Ultra zachte poeders, verkrijgbaar met een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Breng de kleuren individueel aan om duidelijke contouren te creëren of mix ze voor een frisse look. Verkrijgbaar in 020 A Flamingo in Santo Domingo en 030 Rose Propose. Consumentenadviesprijs €3,99.

 Naar dit product was ik enorm benieuwd tot ik de omschrijving ging lezen. Ik heb dit soort product al eens ergens gezien en daar kwam dan een soort poeder af die je lippen erg stainde. Hier blijkt het eerder om een lipgloss te gaan. 

Coat your lips. Deze crèmige lipgloss, met soepele structuur, bevat avocado olie en geeft een prachtige glanzende finish. De zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie. Verkrijgbaar in 030 Coraline's Crush en 040 Absolute Razz'Berry. Consumentenadviesprijs €4,99.

 Ondanks dat ik het dopje wel erg leuk vind, wordt ik nooit echt warm van mascara's in een "Limited edition". Ik probeer heel graag nieuwe producten, maar qua mascara blijf ik toch hangen bij mijn favorieten en ga ik niet snel een goedkope kopen gewoon om uit te testen. Dan geef ik liever mijn geld ineens uit aan de iets duurdere waarvan ik weet dat ze het goed doen. 

Rock The Catwalk. Deze mascara met een diepzwarte textuur geeft een fantastisch volume, een prachtige krul en indrukwekkende lengte. Voor een direct volumineus effect vanaf het eerste moment. Verkrijgbaar in 010 Black en 010 Black Waterproof. Consumentenadviesprijs €3,99.

 Deze kleuren zien er erg mooi uit. Ook het reliëf in de oogschaduws zorgen voor en luxe uitstraling. Wat nu de concrete bedoeling is van die donkere contourkleur, weet ik niet. Mij lijkt dit gewoon een extra kleurtje dat je goed kunt gebruiken om het smokey te maken, maar waarom zou je het contour noemen? Ben wel benieuwd naar het pigment, want de laatste tijd is het bij Catrice naar mijn gevoel toch altijd net niet. 

Matching Nudes. Negen hooggepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Verkrijgbaar in 010 Blossom 'N Roses. Consumentenadviesprijs €4,99. 

Dit is verkrijgbaar vanaf half januari en zou daarna dus in het normale assortiment belanden. Mocht er toch iets zijn wat je graag wilt, zou ik wel niet te lang wachten want je weet maar nooit. Persoonlijk is het geen collectie waar ik voor sta te springen. Het lipproduct ga ik in de winkel wel eens vastpakken omdat ik toch wat nieuwsgierig ben.

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Mooie collectie, ik ga hem zeker eens bekijken wanneer ik hem in de winkel tegenkom!

    BeantwoordenVerwijderen