zondag 25 december 2016

Julie | Let’s Talk Movies #8

http://www.verodoesthis.be/2016/12/julie-lets-talk-movies-8.html
(bron foto)

Normaal gezien zou ik jullie nu alle films laten zien die ik in oktober, november en december heb gezien. Verrassend genoeg heb ik in drie maanden tijd geen enkele film meer gezien. Toch wil ik vandaag met jullie twee films bespreken. Ik zag deze in september, tijdens onze vlucht naar Tenerife. Mijn vorige artikel was toen al geschreven en ik had geen tijd meer om deze er aan toe te voegen, dus gelukkig heb ik toch iets om te laten zien! Benieuwd welke film ik nog gezien heb? Lees dan zeker verder!

The Intern – 12/09/2016
Zoals ik al zei heb ik deze film tijdens de vlucht naar Tenerife gezien. Voor het eerst zat ik in een vliegtuig waarbij elke stoel voorzien was van een persoonlijk schermpje. Je kon dus zelf kiezen of je muziek luisterde, een spelletje speelde of een film keek. Ik koos er voor om twee films te kijken en deze is de eerste. Hierbij eerst even de trailer:

Deze film vond ik echt erg fijn om te kijken. Hij is grappig maar ook hartverwarmend en dat vind ik altijd leuk. Anne Hathaway en Robert De Niro spelen hun rollen echt geweldig. In deze film speelt de oudere man de stagiair in een bedrijf, daar waar je het normaal gezien omgekeerd zou verwachten. Een film met een mooie boodschap, daar weet je me meestal wel mee te ontroeren.  (bron foto)


“In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).” Op filmwebsite IMDB krijgt deze film een mooie 7.1/10 maar van mij krijgt hij zeker en vast een 9/10. Ik heb hier echt van genoten en dat verwacht ik ook van zo’n feel-good film. De conversaties tussen de twee hoofdrolspelers zijn grappig en vlot. Ik zou je deze film absoluut aanraden als je graag een glimlach op je gezicht krijgt bij het zien van een film.Mistress America – 12/09/2016
De tweede film die ik gezien heb in het vliegtuig is Mistress America. Om heel eerlijk te zijn is deze film me niet echt bij gebleven, in tegenstelling tot The Intern. Echt veel keuze was er niet in het vliegtuig, maar deze sprak me toch het meeste aan om als tweede te zien. Ik zal eerst even de trailer laten zien voor ik overga tot het bespreken van de film.


Persoonlijk vond ik dat deze film maar een beetje vreemd was qua verhaallijn. Het is een vrij korte film maar ik vond hem toch al snel te langdradig. Geen idee hoe het komt, maar het verhaal kon me toch niet geboeid houden. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Greta Gerwig en Lola Kirke (die je kan kennen uit Gone Girl). Beide actrices kwamen mij niet zo bekend voor.
“Tracy, een eenzame eerstejaarsstudente aan de universiteit in New York waar de ervaringen op de universiteit en het uitgangsleven in de metropool niet zijn zoals ze zich voorgesteld had. Wanneer ze Brooke ontmoet, haar toekomstige stiefzuster en wonende op Times Square, gaat en heel nieuwe opwindende wereld voor haar open. Ze laat zich graag meenemen bij de impulsieve daden van haar avontuurlijke vriendin.” Op IMDB krijgt deze film een score van 6.7/10 en daar kan ik me wel in vinden. Ikzelf zou hem een 6.5/10 geven dus ik denk dat mijn mening door de meeste kijkers gevolgd wordt. Het genre is komedie, al heb ik hiermee echt niet zoveel moeten lachen als met The Intern. Deze film liet mij een beetje op mijn honger zitten omdat ik het gevoel heb dat ze hier meer mee hadden kunnen doen. Ik zou deze film dan persoonlijk ook niet snel aanraden.

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gezien? Ik hoop in 2017 meer films te kunnen zien aangezien ik er in heel 2016 slechts 6 gezien heb! Jullie aanraders zijn altijd welkom!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. De Intern was zo een goede film. Zelfs mijn vriend vond die goed!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind dat hij een erg mooi verhaal heeft! :-)

      Verwijderen