zondag 4 december 2016

Julie | Hema Clay Face Mask – Maskerreview

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-hema-clay-face-mask-maskerreview.html

Ik gebruik super graag maskertjes maar wil er toch per maand slechts eentje laten zien omdat ik anders ruimte te kort kom voor andere artikels. Ik spreid ook de merken en soorten een beetje zodat er iedere maand toch iets geheel anders voorbij komt op de eerste zondag van een nieuwe maand. Vandaag heb ik voor jullie het Hema Clay Face Mask masker voor jullie. Ik kreeg deze voor mijn verjaardag (oeps, al zo lang geleden!), samen met het Berry Delight en het Pomegranate Peel-Off Masker. Van die eerste was ik zeker en vast fan, van de tweede iets minder. Benieuwd dus wat dit masker voor mij zal betekenen. Benieuwd naar dit masker met Dode Zee-mineralen? Kijk dan snel verder!Zoals gewoonlijk laat ik jullie eerst even kennismaken met het masker. Dit masker zou een reinigend en zuiverend kleimasker moeten zijn. Het bevat Dode Zee-mineralen en lavendelolie om te verfrissen en verzachten. Ik moet bekennen dat ik geen grote fan ben van producten die lavendel bevatten omdat ik niet hou van de geur. Toch wou ik het masker graag proberen omdat ik wel hou van kleimaskers.Net zoals de meeste maskers, laat je deze 10 tot 15 minuten intrekken. Dit heeft het masker zeker nodig omwille van de klei die het bevat. Deze wordt meestal hard en dat neemt nu eenmaal een beetje tijd in beslag. Ik was ook erg benieuwd naar de kleur van het masker, aangezien de andere twee telkens de kleur van hun verpakking hadden. Geen idee waarom, maar ik ben een sucker voor gekleurde maskers!Voor ik aan een masker begin, neem ik ook altijd even tijd om de ingrediëntenlijst even door te nemen. Bovenaan staat zoals gewoonlijk water maar ook klei en glycerine. Ook zie ik al vrij snel parfum in de lijst staan, maar hier heeft mijn huid nog nooit slecht op gereageerd. Onderaan zien we dan ook de lavendelolie staan, samen met bergamia olie, ofwel bergamotolie. Bergamot is een zure citrusvrucht die ook wel eens in thee gebruikt wordt.Na een beetje gepruts met de verpakking, zag ik al meteen de lichtblauwe kleur van het masker. Ik was al gelijk enthousiast om het aan te brengen. De textuur is licht en smeert makkelijk uit. Wat ik wel een beetje jammer vond, was de geur. Het is een geur die me nog het meeste aan scheerzeep voor mannen doet denken, erg gek! De geur blijft de hele tijd aanwezig en ondanks dat het niet stinkt, vond ik het toch ook niet echt lekker. Het masker droogt zoals te verwachten een beetje hard op en dat vind ik altijd wel prettig. Na het afspoelen voelt mijn huid proper en zacht aan en volgens mij waren ook mijn poriën zichtbaar kleiner geworden na gebruik van dit masker. Ik zou het masker kunnen aanraden als je je niet stoort aan de geur. Zelf zou ik het niet snel opnieuw kopen, maar dat heeft ook met mijn nieuwsgierigheid naar andere maskers te maken! 

Van de drie maskers die ik kon proberen is Berry Delight zeker mijn favoriet. Wat vinden jullie van dit masker? En welk masker van Hema is jouw favoriet? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking:

  1. Jammer van de geur, als dat toch de hele tijd een minpuntje blijft kan je denk ik niet echt dat lekkere ontspan moment hebben. Ik heb nog niet echt ervaringen met de Hema maskers eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen