vrijdag 30 december 2016

Julie | Friday Nails #117 – Sir, Yes Sir!

http://www.verodoesthis.be/2016/12/julie-friday-nails-117-sir-yes-sir.html

Als laatste Friday Nails van 2016 heb ik voor jullie een paars kleurtje van Rimmel. Hij komt uit het 60 seconds gamma en beloofd dus om snel je nagels te lakken. Deze nagellak was van mama en nu test ik hem voor jullie uit. Ik hou wel van een donker kleurtje tijdens de najaar periode, dus dat komt goed uit. Bovendien was ik in het verleden telkens tevreden over eerdere lakjes die ik van Rimmel heb uitgeprobeerd. Benieuwd hoe ‘625 Sir, Yes Sir!’ het doet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Deze nagellak zou een speciaal kwastje hebben waarmee je in slechts één seconde je hele nagel voorziet van een mooi, dekkend laagje. Ik sta altijd een beetje sceptisch tegenover deze beloftes omdat ik toch vaak in drie strookjes mijn nagels lak. Het kwastje is niet super breed, maar waaiert uit tijdens gebruik. Ik vind deze niet onhandig, maar lak toch op de manier die ik eigenlijk gewend ben. Wel vind ik het leuk dat merken dingen uitproberen om je nagels lakken makkelijker te maken.Ik had echt het slechtste licht ooit bij het maken van deze foto’s. Het was gewoon een uur of drie in de namiddag, maar buiten werd het zo donker dat het wel drie uur ’s nachts leek. Zoals jullie kunnen zien is één laagje van deze nagellak zeker niet voldoende voor een volledige dekking. Het ziet er op zich niet slecht uit, maar omdat de paarse kleur vrij donker is, kan je ook goed zien waar nog een laagje ontbreekt. Ik vind de kleur wel erg mooi.
Een tweede laag ziet er al meteen veel beter uit! Ik vind het echt een prachtig dieppaarse kleur die perfect past bij de herfst en winter. Voor mij is donker paars toch net wat specialer dan donker blauw of zwart. De dekking is hierbij wel goed en ook het lakken ging zo goed als foutloos. Het kwastje doet dus wel gelijk goed zijn best om er voor te zorgen dat je je nagels snel en goed gelakt krijgt. De houdbaarheid heb ik helaas niet kunnen testen maar bij andere nagellak die ik van Rimmel heb, is deze altijd best prima. Een dag of vier moet je zeker doorkomen met deze nagellak.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En welke nagellak dragen jullie op dit moment om oud op nieuw te vieren? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: