vrijdag 23 december 2016

Julie | Friday Nails #116 – Indian Rose

http://www.verodoesthis.be/2016/12/julie-friday-nails-116-indian-rose.html

Vandaag heb ik alweer een nagellak van Rituals voor jullie. Het is een kleurtje dat niet meer in het assortiment zit, maar toch wou ik het nog aan jullie laten zien. Ik heb recent een aantal nagellakjes aan mijn collectie toegevoegd die ik overgenomen heb van mama. Deze ‘Indian Rose’ is er daar eentje van. Het is een frisse roze kleur, die ik mezelf vooral in de lente of zomer zou zien dragen. Ik wil jullie dan ook graag laten zien hoe deze er op mijn nagels uitziet. Benieuwd? Lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak ziet er hetzelfde uit als wat we van Rituals gewend zijn. Ik blijf er bij dat ik deze erg fijn vind lakken en dat ik het formaat van de flesjes erg fijn vind omdat je zo vele kleurtjes kan uitproberen en misschien wel eens een kleurtje kan opmaken. Voor een flesje van 6ML betaal je 5 euro. Je kan zien dat deze er nog erg goed uitziet, terwijl hij toch zeker niet nieuw is.Een eerste laag van deze nagellak is eigenlijk al meteen dekkend genoeg om te dragen. Toevallig droeg ik ook een roze trui, die erg goed past bij de kleur van de nagellak. Wat ik ook altijd fijn vind bij Rituals is dat hun nagellak erg handig in gebruik is, waardoor je haast foutloos kan lakken. Een eerste laag is snel droog en als je haast hebt ook al genoeg om mee buiten te komen.
Een tweede laag van de nagellak zorgt voor een intensere kleur en een felle glans. Ik vind het kleurtje zeer vrolijk en dit is echt mijn favoriete tint roze. Deze kleur heb ik nog niet kunnen testen op houdbaarheid, maar ik vermoed dat dit vergelijkbaar zal zijn met andere kleuren van Rituals. Met de juiste basis en top coat zijn ze zeker niet slecht en houden ze toch wel een kleine week, zelfs als je gaat werken.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hebben jullie al eens nagellak van Rituals geprobeerd? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten