vrijdag 16 december 2016

Julie | Friday Nails #115 – Rituals Nail Set

http://www.verodoesthis.be/2016/12/julie-friday-nails-115-rituals-nail-set.html

Vandaag wil ik jullie niet enkel één bepaald kleurtje nagellak laten zien, maar wil ik een setje aan jullie voorstellen. Rituals heeft sinds kort een grote aanpassing gedaan bij het nagellak assortiment. Ze hebben een gloednieuwe primer en top coat en ook de samenstelling van de nagellak zelf heeft een verbetering gekregen. Ik wil jullie vandaag deze combinatie laten zien, als ook de Quick Dry Drops. Deze heb ik nog nooit eerder aan bod laten kopen en samen met deze set leek me het wel leuk om het te bespreken. Als ik me niet vergis kosten deze producten allemaal 5 euro per stuk. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuk en betaalbaar cadeau, kan dit zeker een tip zijn!Voorheen had Rituals een base & top coat in één product. Persoonlijk vond ik deze niet erg fijn omdat hij de houdbaarheid van mijn nagellak niet verlengde. Deze nieuwe combinatie zou dat wel moeten doen, dus ik was erg benieuwd. De Primer zit nu in een apart flesje en dat is dus de basis die je onder je gekleurde nagellak moet zetten. De substantie is doorschijnend, dus volgens mij kan je hem ook wel gewoon apart dragen, als je enkel en alleen op zoek bent naar een glanslaagje.De kleur die ik er bij gekocht heb, kreeg de naam Glitter Champagne en is ideaal om te dragen tijdens de feestdagen. Er zitten geen grote stuken glitter in, het is eerder een fijn en verguld resultaat dat je krijgt. Kleine foutjes of chips worden hierdoor minder snel zichtbaar en dat is natuurlijk ook altijd erg fijn. De textuur zou ook aangepast zijn van de nagellak zodat hij nu een betere houdbaarheid heeft. Het wordt wel aangeraden deze drie producten in combinatie van elkaar te gebruiken. Alle kleuren nagellak zijn wel vernieuwd, dus je kan zelf een kleurtje uitkiezen dat jij het mooiste vindt.De top coat zit in een zwart flesje, maar de inhoud is ook gewoon doorschijnend. Het is dus geen zwarte laag die je over je nagellak heen moet zetten. Hij zou voor een verlengde houdbaarheid zorgen en bovendien je nagels een intense glans geven. Deze combinatie is niet zoals gel nagellak, dus je hebt er ook geen lamp of dergelijke voor nodig. Met één laagje ben je al snel gesteld.Aangezien ik nu dus vier lagen nagellak gebruikt heb, duurt het wel even voor dit geheel droog is. Ik kocht daarom ook de Quick Dry Drops zodat mijn nagels sneller droog zouden zijn. Van een ander merk heb ik dit al wel eens geprobeerd, maar die vond ik eigenlijk te vettig. Deze van Rituals bevallen me veel beter en ik heb voor een keer geen deukjes in mijn nagels. Je moet natuurlijk niet binnen de vijf minuten allerlei handwerk gaan doen, maar mijn nagels zijn toch sneller droog en uitgehard dan anders. 
Het resultaat ziet er dan zo uit en om eerlijk te zijn vind ik dit geweldig! Ik hou wel van die gouden tint in de eindejaarperiode en de combinatie bevalt me ook goed. Deze foto is gemaakt na twee dagen dragen, waarvan één dag gewerkt. Er is nog nergens een scheurtje of deuk te bespeuren, dus dat valt me goed mee. Of hij echt een volledige week mooi blijft zitten moet ik nog ontdekken. Als eerste indruk ben ik alvast enthousiast, en dat was ik in het verleden niet altijd over nagellak van Rituals. Ik ben dus blij dat ze zelf aan hun formule hebben gewerkt, om de klant nog meer tevreden te maken.

Wat vinden jullie van deze combinatie? En hoe lak jij meestal je nagels? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten