vrijdag 2 december 2016

Julie | Friday Nails #114 – Pink Salmon

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-friday-nails-114-pink-salmon.html

Deze week heb ik voor jullie een nagellak van een merk waar ik zelf nog niet mee bekend was. Dept bestaat blijkbaar al twintig jaar en is eigenlijk een kledingmerk. Bij ons in Turnhout verkopen ze het bij de winkel Labels, maar ik heb er zelf nog nooit iets van gehad. Mijn mama kreeg ergens een setje met nagellak ter ere van hun twintigjarig bestaan en gaf het meteen aan mij. Ik was blij dat ik weer nieuwe Friday Nails kon maken voor jullie en ging meteen aan de slag. Het lakje kreeg niet echt een naam, maar vanwege de kleur noem ik het Pink Salmon. Benieuwd hoe hij er uitziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!Het kwastje van deze nagellak is vrij klein, maar dat is ook vrij logisch met een inhoud van 5ML. De haartjes zelf zijn ook vrij kort maar toch aan de brede kant vind ik zelf. Met lichte kleuren is de dekking altijd afwachten, maar ik ben ook altijd benieuwd naar de werking van het kwastje. Deze neemt vrij veel product in zich op waardoor het niet altijd makkelijk is om overal je nagellak gelijk aan te brengen.Bij een eerste laag vind ik het kleurtje zoals verwacht niet fantastisch wat de dekking betreft. Je ziet op verschillende plaatsen mijn natuurlijke nagel er nog doorheen schemeren. Op zich geen verrassing met zo’n lichte kleur. De kleur zelf is neutraal roze en dat staat altijd wel mooi. Het is meer een lentekleurtje, al past zo’n nude kleurtje volgens mij altijd wel. Af en toe een rustige kleur mag ook wel, vind ik zelf. 
Een tweede laag doet al wonderen voor dit lakje. Toch vind ik hem nogal rommelig aanbrengen, hoewel hij op de foto wel vol en romig overkomt. De kleur blijft zacht roze, maar hier zag ik toch wel echt een zalmkleurtje in. Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik deze vaak ga gebruiken, omdat hij me toch net niet weet te overtuigen. Ik kan je natuurlijk niet echt iets over de houdbaarheid vertellen, dus wie weet kan dit lakje op dat gebied wel overtuigen. Ergens twijfel ik hieraan omdat nagellak niet de main focus van het merk is en daardoor vaak kwalitatief niet top is. Het kan dat dit een vooroordeel is en misschien moet ik het maar eens gewoon uitproberen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En hadden jullie al eens eerder gehoord van dit merk? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten