zondag 18 december 2016

Julie | Deauty Box November

http://www.verodoesthis.be/2016/12/julie-deauty-box-november.html

Een nieuwe maand staat gelijk aan een nieuwe Deauty box. In november kwam hij eigenlijk op een ongelegen moment, wanneer mijn hoofd echt niet naar nieuwe producten stond. Toch heb ik hem uitgepakt en vandaag wil ik jullie dan met enige vertraging de inhoud laten zien. Misschien heb je hem ondertussen al op andere blogs gezien, maar ik geef bij deze toch nog graag even mijn eigen mening. Het vraagteken op het menu maakte mij meteen nieuwsgierig naar de geheimzinnige inhoud! Jullie ook?Mijn foto’s zijn op dit moment ook niet van de beste kwaliteit, maar hopelijk kunnen jullie me dat vergeven. Ik zag meteen wel een aantal full size producten en daar kun je me eigenlijk altijd wel blij mee maken. Merken zoals Eucerin, Naobay en Balance Me hebben al wel vaker in een box gezeten maar op zich vind ik dat niet zo erg. Zolang de producten maar fijn zijn, zie ik dat nog wel door de vingers. Bij deze even een overzicht van de inhoud, met de juiste prijzen.

-      Eucerin pH5 Protection Body Lotion – 200ML (Full size: 200ML - €13)
-      Bellapierre Waterproof Volume Lash Mascara – 9ML (Full size: 9ML - €20)
-      Naobay Hydraplus Cleansing Milk – 200ML (Full size: 200ML - €13.99)
-      Balance Me Tinted Wonder Eye Cream – 5ML (Full size: 5ML - €12.99)
-      Mystery Shampoo – 75ML (Full size: 300ML - €4.99)

Een goed gevulde box, met een mooie totaalprijs van €61.23. Dat vind ik nog eens de moeite waard van mijn abonnement. Bovendien ook lekker veel full size producten en dat vind ik zeker fijn. Ze hebben ondertussen onthuld van welk merk de mystery shampoo is, vandaar dat ik ook daarvan de prijs er even heb bij gezet.“Wij schatten de kans groot in dat deze kanjer bij jou wel in de smaak gaat vallen. Is het zo’n revolutionair product dan, vraag je? Dat niet – we bestempelen ‘m liever als een onmisbare klassieker. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en dus ultra zacht, versterkt de huid van binnenuit en beschermt tegen irritaties. Hydrateert perfect, dringt goed in en laat géén vet laagje achter. Lange-termijnliefde dus.”

Ik heb deze eigenlijk meteen aan Nick gegeven. Hij voldoet perfect aan de beschrijving om binnen de doelgroep van dit product te vallen. Hij heeft een droge en gevoelige huid, met de nodige irritaties. Ik gebruik zelf liever een lekker geurende bodycrème omdat ik niet zoveel last heb van een gevoelige huid. Ondertussen heeft hij deze al enkele keren gebruikt en ik heb hem nog niet horen klagen. Zijn huid verdraagt deze lotion goed en hij heeft geen extra last gekregen van jeuk op droge plaatsen. De geur is natuurlijk erg neutraal en dat zou dan ook het enige minpunt zijn aan deze body lotion. Erg fijn om deze te ontvangen in de box.“Handen omhoog als jij:
wel eens een traantje laat – af en toe de regen moet trotseren – na het sporten onder de douche springt – een habituee bent in het zwembad. Mooi zo, dan is deze waterproof mascara sowieso al iets voor jou. Als je daarnaast ook op zoek bent naar een extra laagje volume en lekker lange wimpers, dan wordt dit misschien wel je nieuwe BFF…”

Deze mascara zal me nog goed van pas komen, aangezien ik de laatste tijd al wat traantjes gelaten heb en dit nog wel zal doen in de komende periode. Deze mascara van Bellapierre valt ook onder minerale make-up, net zoals die van Rituals en daar heb ik goede ervaringen mee. Ik vind dat hij de wimpers vooral erg mooi lang maakt en voorziet van een zwart kleurtje. Echt veel extra volume krijg ik er niet van en dat vind ik een beetje jammer gezien de naam van de mascara. Ik vind het wel een fijne applicator en denk dat ik deze nog vaak zal gebruiken. Ook weer een mooi product in deze box dus.“Punten socren we bij jullie altijd als we met een nieuw NAOBAY product komen aanzetten, dat weten we ondertussen. Logisch ook, met hun mooie verpakkingen en ingrediënten die vrijwel uitsluitend van natuurlijke oorsprong zijn. Deze fijne reinigingsmelk bevat o.a. aloë vera, appel en zoete amandelolie, en heeft bovendien ook een licht exfoliërende werking. Van ons krijgt ‘ie alvast 10 op 10!.”

Naobay komt inderdaad vaak terug in een Deauty box maar dat vind ik over het algemeen niet slecht. De verpakkingen vind ik echter vrij simpel en clean, wat ik niet meteen ‘mooi’ zou noemen. Deze reinigingsmelk dient om je make-up te verwijderen en is niet hetzelfde als een reinigingsproduct voor je gezicht. Veel mensen verwarren beide producten nogal met elkaar. Een reinigingsmelk is om je make-up te verwijderen, een gezichtsreiniger gebruik je nog nadien om je huid effectief schoon te maken. Ik gebruik niet zo vaak een melk, maar toch ben ik wel benieuwd geworden naar deze van Naobay. “O, o, o…wat is dit een heerlijk smeerseltje! Deze oogcrème maakt m.b.v. allerlei wonderlijke ingrediënten (zoals komkommerzaad – en rozenbottelolie) korte metten met donkere kringen en hardnekkige wallen, maar verdoezelt ze dankzij het subtiele kleurtje ook letterlijk metéén. Wie net als wij steevast te laat zijn bed in kruipt, zal deze kick-ass concealer al snel niet meer kunnen missen!”

Misschien weten jullie het al wel, maar ik ben niet zo’n fan van multifunctionele producten. Ik gebruik liever een aparte ooglotion en een aparte concealer. Toch heb ik deze al eens voor jullie getest. Ik vind de substantie best fijn, maar als concealer vind ik hem helaas niet dekkend genoeg. Mijn oogcrème smeer ik meestal ook boven de ogen omdat je ook daar last kan krijgen van rimpels. Dat kan je met dit product natuurlijk niet meteen doen omdat hij ook een kleurtje heeft. Dan had ik veel liever een nieuw exemplaar ontvangen van hun Wonder Eye Cream, die ik al eens eerder hebt ontdekt via Deauty. “En tot slot, een mysterieus product in een mysterieuze flacon…. We gooien het hier even over een andere boeg en sturen jullie bij deze een gloednieuw maar voorlopig naamloos topproduct. We zijn namelijk super nieuwsgierig of jullie er – ongeacht het merk – ook zo’n fan van zullen zijn als wij! Dus testen maar, en dan sturen we je over 2 weken een kleine vragenlijst (en de oplossing)! Enne… wat moet je ermee doen? Je haren wassen!”
 
Zulke mysterieuze producten vind ik wel leuk bedacht! Toch had ik na één keer ruiken, samen met Nick, al door dat deze shampoo van Head & Shoulders ging zijn. De geur is vrij herkenbaar, dus lang is dit geen geheim gebleven. Ik vind de shampoo prima, maar merk na drie keer wassen nu geen spectaculair verschil op aan mijn haren. Ik heb niet echt last van roos, maar heb wel één klein droog plekje op mijn hoofdhuid waar ik af en toe velletjes heb. Deze zijn na drie keer ook niet minder geworden, al weet ik niet of deze shampoo daar ook voor geschikt moet zijn. Hij zou je haren wel extra glans en zachtheid moeten geven maar ook daar merk ik geen zichtbaar verschil. Het is gewoon een prima shampoo, zonder meer.

Zoals jullie kunnen lezen, ben ik eigenlijk wel tevreden met deze box. De inhoud is goed gevarieerd, zowel qua merken als producten en dat vind ik het leukste aan een Deauty box. Ik ben nu al ontzettend benieuwd naar de december box, die van mij toch net iets feestelijker mag zijn dan die van vorig jaar.

Wat vinden jullie van deze inhoud? En denk jij dat je de mystery shampoo herkent zou hebben? Laat het me weten!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten