zaterdag 5 november 2016

M'n make-up voor een midweek weg


Wanneer jullie dit lezen, ben ik al bijna weer terug, maar sinds dinsdagavond zat ik in de Ardennen. Het leek mij een beetje onnozel om een volledige make-uptas mee te nemen en dus ben ik erg selectief geweest. Enkel het hoogstnodige neem ik mee voor als ik toch eens zin heb in wat mascara en eyeliner. Of als we eens ergens naartoe gaan. Wat dus de bedoeling van dit artikel is, is om jullie even te laten zien, wat mijn basics qua make-up zijn.
Dit is het eigenlijk basically. Je ziet hier m'n eyeliner, oogpotlood, concealer, mascara en dan nog een roze liquid lipstick. Daarnaast neem ik ook een make-upremover mee, wat me redelijk logisch lijkt. 

De reden dat ik net deze producten meeneem, is heel simpel. Ik leg heel vaak de focus op mijn ogen. Dat doet mij er altijd net iets wakkerder uitzien. De concealer is dan eigenlijk een beetje om dat mee op te vangen. Ik heb namelijk af en toe wel last van wat donkerdere kringen onder mijn ogen en daarmee is dat snel verholpen. Wat ik nu bij het schrijven wel besef, is dat mijn wenkbrauwpotloodje er nog bij in moet. Zo zie je maar dat dit artikel dus ook nog voor mij voordelen heeft! ;) 


Om de concealer wat te setten, neem ik natuurlijk en poeder mee. Daar hoort uiteraard ook een kwast bij. Daarnaast vind ik het ook best fijn om te weten dat ik het bij heb voor als mijn gezicht wat hard glimt na het aanbrengen van dagcrème. Als ik dan snel weg moet, kan ik heel gemakkelijk het poeder gewoon aanbrengen om het allemaal te matteren. 

Waar kan jij echt geen midweek zonder? 

Liefs
Veronique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten