dinsdag 1 november 2016

Life through my eyes | Oktober


Oktober is ondertussen voorbij en ik besefte dat het al bijna een maand geleden is dat ik jullie een kijkje door mijn ogen had gegeven. Ik ging dus even op zoek naar welke foto's ik de laatste maand gemaakt heb en het viel me wat tegen. Blijkbaar had ik niet zoveel foto's gemaakt als ik zelf had verwacht. Ergens hoopte ik dat ik nogal selectief moest zijn of dat ik het in twee moest splitsen, maar nee hoor. Net genoeg voor een artikel. Geen ramp natuurlijk, het maakt het voor mij eigenlijk enkel maar eenvoudiger. Soit, laten we eens een kijkje nemen. 
Het begint met een namiddag dat Julie en ik nog eens zijn samen gaan zitten voor de blog. Het ging oorspronkelijk over het blogdipje waar ik nog steeds wat in zat en ook over de cijfers die we behaalden. Daarnaast hebben we ook wat richtlijnen voor samenwerkingen vastgelegd. Dit zo dat we toch een rode draad hadden wat dat betreft. Hier ga ik een van de dagen (of misschien ook pas volgende maand) een update van maken om de cijfers relevant te houden. 


Wij eten eigenlijk bijna elke dag soep en mama had nog eens rode bietensoep gemaakt met tortellini erin. Ik vind de kleur van deze soep altijd zo mooi (en ze is super lekker!)


Na die namiddag met Julie had ik er weer wat meer goesting in gekregen. Op zondag werkte ik daarom een hele avond aan de blog en had ik opeens voor meer dan een week artikels klaarstaan. Dit kwam uiteindelijk goed uit want de dag erna kreeg ik een brief dat ik aan een selectieproef mocht meedoen en daar moest ik dus voor studeren. Hier heb ik ook al de uitslag van gekregen en dat is niks geworden. Dat had ik uiteindelijk al wel voorspeld aangezien het super slecht ging. 


De laatste tijd kook ik steeds meer en meer. Zo was er een dag dat ik echt zin had in hamburgers en besloot ze zelf te maken. Met gebakken aardappeltjes erbij. 


Hoe goed ziet dat eruit?? :D 


Ahum, als mijn vriend een match heeft gehad, ziet hij er altijd een stukje minder charmant uit. De foto gaat eigenlijk niet om hem, maar om het verschil tussen onze pizza's. Hij nam de grootste maat, terwijl ik genoegen nam met de kleinste, de regular. Die heb ik zelfs niet volledig opgekregen. 


Breakfast. ♥


Dan probeer je te slapen en hoor je ineens lawaai, alsof iets instort. Je steekt je licht aan en jawel. Om de een of andere reden vond je ladekast het nodig om om te vallen. Zucht... 


Weer enkele dagen later was ik thuis en zei mama dat ik beneden moest blijven want dat zij even weg moest en dat er nog iemand paddenstoelen zou brengen. En dat deed hij ook. Ik opende de zak en ineens zag ik deze zitten... What the f... 


Toen ik wok ging maken, moest ik uiteraard boodschappen doen. Lekker veel groentjes en dan denken de mensen meteen dat je enorm gezond bent. Wat een klucht. ;) 


Want als lunch had ik toch iets helemaal anders in gedachten. Ik maakte voor mezelf een sandwich met philly cheese steak en daarbij wat vijgen met gorgonzola. Was wel erg lekker. 


Nu het kouder wordt, merk ik wel dat ik sneller teruggrijp naar een tas thee. Zo ook deze keer. En toen kwam Patricia eraan met deze toch we erg lekkere koffie. Of toch, dat denk ik, want ik mocht niet proeven. 


De herfst kan toch zo mooi zijn. 


En dan mijn avondeten van zondag. Ik had de avond voordien chili con carne gemaakt om voor vriendinnen nacho's te maken, maar ik had uiteraard genoeg voorzien zodat Toon en ik het zondag dan als avondeten konden eten. Met uiteraard wat Doritos en een sour cream dip erbij. Ik moet zeggen dat het enorm lekker was! 

En dit was het dan weer. Gisteren is er niets online gekomen omdat ik zondag na het avondeten barstende hoofdpijn had en dus de energie en zin niet meer had om dit artikel te schrijven. Van uitstel komt deze keer geen afstel want hier is het dus. Ook donderdag en zaterdag mag je deze week van mij een artikel verwachten! 

Liefs
Veronique

1 opmerking: