zondag 20 november 2016

Julie | Make-Up Revolution – Highlighting Powder Palette

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-make-up-revolution-highlighting.html

Zoals jullie in mijn Shoplog van Tenerife konden zien, kocht ik er het Highlighting Powder Palette van Make-Up Revolution. Ik kon niet wachten om er mee aan de slag te gaan, dus nam ik op vakantie nog foto’s voor een artikel, zodat ik het palette meteen in gebruik kon nemen. Highlighter is een van mijn meest favoriete make-upproducten en wanneer ik make-up gebruik kom ik de deur niet uit zonder highlighter. Op vakantie was het moeilijk kiezen tussen alle mooie producten van Make-Up Revolution en I Heart Make-Up, al was ik eigenlijk meteen verkocht toen ik dit palette zag. Drie prachtige tinten die zoveel van elkaar verschillen in één palette? Dat moest ik mee naar huis nemen! Benieuwd hoe dit palette er uit ziet? Kijk dan zeker even verder.De ingrediëntenlijst van deze poeders is vrij kort. Nu ken ik persoonlijk niet zoveel van ingrediënten voor make-up, maar voor mensen met allergieën vind ik het altijd wel nuttig om dit te delen. Zo zie ik wel dat dit palette parabenen bevat. Veel mensen schuwen dit ingrediënt terwijl de zogenaamd slechte eigenschappen nog niet wetenschappelijk aangetoond zijn. Parabenen zijn bewaarmiddelen en dat heeft je product nodig om houdbaar te blijven. Producten zonder parabenen bevatten een alternatief bewaarmiddel.Mag ik even zeggen dat ik vind dat de verpakking echt mooi is? Een strak zwart doosje in verpakt in een brons/gouden kartonnen verpakking. Ik vind het echt mooi omdat het zo simpel is dat het toch de aandacht trekt. Het is een glanzende doos, vandaar de weerspiegeling die je op de foto ziet. Ik heb trouwens €10.99 moeten betalen voor dit palette.Aan de binnenkant zie je meteen de drie grote pans met highlighter. De volledige bovenkant bestaat uit een spiegel en dat vind ik ontzettend handig. Het palette bevat verder geen kwast, maar dat vind ik niet zo’n probleem omdat ik toch altijd mijn eigen kwasten gebruik. Links zie je een speciale champagnekleur, in het midden een iets koelere rosé gouden kleur en rechts een koele lila/paarse tint. Ik vind ze alle drie erg mooi, maar ik moet toegeven dat vooral de koelere kleuren mijn aandacht trokken in de winkel.Ik heb geprobeerd om de highlighters alle drie zo goed mogelijk in beeld te brengen. Hier zie je de swatches in natuurlijk licht, zonder dat de zon er op schijnt. Ik vind de pigmentatie van allemaal erg goed en de dekking is dat ook. De kleuren zijn zo verschillend en dat is waarom ik echt verliefd ben op dit palette. Hier hou ik mijn hand tegen een witte achtergrond en heb ik de foto opnieuw bij natuurlijk licht zonder directe zon genomen. Hier komen de kleuren allemaal iets koeler naar voren en ondanks dat je hun glans kan waarnemen, zie je dit toch weer het beste in de zon. Ik vind ze denk ik vooral zo mooi omdat ze zo veelzijdig zijn en er in elk licht toch weer een beetje anders uitzien.In direct zonlicht zie je de glans natuurlijk wel van het beeldscherm knallen. Ik moet eerlijk bekennen dat het in de winkel vooral de rechtse kleur was die mijn hartje sneller deed slaan, maar dat bij het bekijken van de foto’s mijn aandacht richting de andere twee kleuren wordt getrokken. Dit bewijst nog maar eens dat ik ze alle drie erg mooi vind en ik kan bevestigen dat ik ze dan ook allemaal al regelmatig gedragen heb.
Op deze full face foto zie je mijn ooglook die ik gemaakt heb met het Parental Advisory Palette van I Heart Make-Up, maar ook een van de highlighters uit dit palette. Kan je al raden welke het is? Ik kon niet kiezen dus ik stak het palette naar Nick omhoog zodat hij de keuze kon maken. Hij koos voor de middelste kleur en hier zie je dus ook weer goed dat hij een koele glans heeft.

Wat vinden jullie van dit palette? En welke tint is jouw favoriet? Ik ben zeer benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

8 opmerkingen:

 1. Een artikel over mijn favoriete budgetmerk kan ik nooit weerstaan om te lezen :) Prachtig palette met weer een goede prijs/kwaliteit. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Astrid! Op vakantie is het toch altijd even wennen aan de nieuwe omgeving om foto's te schieten, maar wel leuk om dingen uit te proberen! :-)

   Verwijderen
 2. Mooi palette zeg! Makeup revolution is echt een fijn merk.

  BeantwoordenVerwijderen