vrijdag 25 november 2016

Julie | Friday Nails #113 – Berry-Tale

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-friday-nails-113-berry-tale.html

Ik ben nog steeds niet klaar met alle nagellakjes uit de Essence Advent Kalender van vorig jaar! Met dit kleurtje heb ik bewust gewacht tot het najaar omdat deze kleur perfect pas bij deze periode van het jaar. Dit paarse lakje kreeg de naam ’12 Berry-Tale’ en dat vind ik goed gekozen. De kleur is moeilijk te beschrijven omdat er ook rode en roze shimmers in verwerkt zitten, die zorgen voor een speciaal effect. Ik was zeer benieuwd naar dit kleurtje, dus ik hoop dat het wachten het waard geweest is. Wil je dit kleurtje op mijn nagels zien? Lees dan zeker verder!Het kwastje ziet er weer hetzelfde uit als wat we gewend zijn van Essence. Ik vind deze erg prettig lakken omdat ze een goeie grip hebben, niet te veel product in één keer opnemen en omdat je in enkele strookjes je hele nagel voorzien hebt van de kleur. Mocht ik één favoriete kwast van nagellak moeten aanduiden, zou het er eentje van Essence zijn. Je ziet meteen hoe sprekend deze paarse kleur is. Hij is echt intens en zijn glans is werkelijk prachtig. In het flesje zie je dan weer meer het verschil in kleur en dat vind ik echt super mooi. Ik wist dat ik deze mooi zou vinden, maar ik durf nu al zeggen dat deze mijn favoriet is uit de gehele kalender. Er zaten ook andere mooie kleurtjes in, maar dit is helemaal mijn ding.Met het gebruik van een tweede laag ziet hij er nog intenser en dieper uit van kleur. Ik zie ook dat ik niet super netjes gelakt heb, maar dat komt omdat ik hem ook nooit lang kan dragen. Voor mijn werk draag ik enkel nagellak van Rituals, dus met alle andere nagellak is het enkel voor dit artikel en foto’s dat ik hem gebruik. Vaak vind ik dit jammer, maar daardoor steek ik er misschien ook iets minder precisie in. Ik ben wel verliefd op deze kleur en zou hem zo graag eens wat langer willen dragen.
Over de houdbaarheid kan ik je dus niets vertellen maar ik wou jullie toch nog een extra foto laten zien. Deze foto is genomen in het zonlicht en zo zie je pas hoe mooi deze kleur in het zonlicht is. Je ziet de paarse kleur, maar ook de rode en roze glitters die toch voor een andere dimensie zorgen. Mij doet hij een beetje denken aan de limited edition producten die Essence ooit gehad heeft van Twilight.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Zijn jullie net zo verliefd als ik? En welke kleur draag jij momenteel op je nagels?

Liefs,


Julie x

1 opmerking:

  1. Supermooi kleurtje! Ik ben momenteel obsessed met lichte kleurtjes die totaal niet herfstachtig zijn, haha, no idea why. Momenteel heb ik dus een pastelroze van Essie op mijn nagels!

    BeantwoordenVerwijderen