vrijdag 18 november 2016

Julie | Friday Nails #112 – Dark Grey

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-friday-nails-112-dark-grey.html

Deze week wil ik jullie alweer een nagellakje van Rituals laten zien. Eerst en vooral wil ik zeggen dat de naamkeuze voor deze kleur in mijn ogen erg verkeerd is. De nagellak kreeg de naam ‘Dark Grey’, maar volgens mij is hij wel degelijk bruin. Ik denk niet dat iemand dit met mij oneens zou zijn, na het lezen van dit artikel. Hoe dan ook begon ik met niet veel verwachting aan het lakken van mijn nagels met dit kleurtje. Het is geen kleur die mij in de winkel meteen zou aanspreken dus ik was benieuwd of mijn mening zou veranderen tijdens gebruik. Benieuwd naar de kleur en mijn mening? Lees dan zeker verder!Het kwastje is hetzelfde als wat we bij de andere flesjes van Rituals zien. De dop is breed, het kwastje middellang en vrij smal. Toch vind ik deze erg handig lakken omdat de kwastjes een goeie hoeveelheid product in zich opnemen. Op deze foto zie je ook dat de kleur zeker niet grijs is. Ik zie voornamelijk bruin met hier en daar zelfs een vleugje paars er doorheen. Donker is hij wel, grijs absoluut niet!Het resultaat na één laag is zeker niet slecht. Hier en daar zie je dat de kleur niet overal even dik gelakt is, waardoor er kleurverschil zichtbaar is. Op een of andere manier vind ik dit resultaat wel iets hebben, al wou ik toch meteen voor een tweede laag gaan. Hier zie je ook goed wat ik met die paarse ondertoon bedoel. Het is bruin, maar toch zie ik er een soort aubergine tint doorheen schemeren. Ik vind de kleur op het eerste zicht wel goed meevallen.En na een tweede laagje was ik helemaal overtuigd: ik vind dit een mooie kleur! De glans is van zichzelf aanwezig en de kleur is zo bijzonder dat ik er naar kan blijven kijken. Deze bruine kleur heeft mij dus positief verrast! Ik vind het een veelzijdige tint die perfect past bij deze tijd van het jaar. Wat mij ook telkens opvalt is dat de nagellak van Rituals vrij snel droog is en dat de kwastjes erg netjes lakken. Deze keer kan ik jullie ook meer vertellen over de houdbaarheid…
Op deze foto draag ik de nagellak al een volledige week en ik ben er tijdens die week ook mee gaan werken. Het resultaat valt me dus zeker niet tegen! Het was een drukke week met grote leveringen die uitgepakt moesten worden. Mijn nagels en handen hebben hieronder veel te lijden omdat het allemaal karton is en dat is een aanslag op je vel. Ik vind het dus zeker een goede houdbaarheid voor deze nagellak om er nog zo uit te zien na een week.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? Is het nu bruin of grijs? En hoe lang draag jij meestal dezelfde kleur op je nagels? Laat het me weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige tint! Deze doet mij denken aan een kleurtje van Catrice (oude assortiment) waar ik de naam eventjes niet meer van weet. Nou, dat schiet op, haha!

    BeantwoordenVerwijderen