vrijdag 11 november 2016

Julie | Friday Nails #111 – Leaf Green

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-friday-nails-111-leaf-green.html

Een merk dat volgens mij nog nooit aan bod is gekomen op Verodoesthis is Finess. Ik heb er eigenlijk ook nooit eerder iets van in huis gehad. Van mijn mama kreeg ik dit groene nagellakje omdat zij het nooit draagt. Ik was meteen akkoord omdat ik altijd meer nagellak wil om te kunnen gebruiken voor deze Friday Nails artikels. Het kleurtje kreeg geen naam en daarom noemde ik het maar Leaf Grean. De kleur vind ik in het flesje alvast erg mooi omdat het een speciale tint van groen is die zich niet makkelijk laat omschrijven. Aangezien het mijn eerste flesje van dit merk is, was ik dan ook zeer benieuwd naar de kwaliteit. Kijken jullie mee?

PS: Geheel toevallig komt de Friday Nails #111 online op 11/11, als dat niet leuk is!Het flesje is klein van gestalte maar dat vind ik net wel fijn. Op deze manier kan ik vele kleurtjes uitproberen zonder dat ze al te veel ruimte in beslag nemen. Het kwastje zelf is vrij lang maar ook erg smal. Ik heb het liever iets breder zodat je niet te vaak opnieuw over dezelfde nagel heen moet gaan. Hij neemt ook niet erg veel product op, waardoor je al eens vaker opnieuw in de lak moet dopen om verder te kunnen werken. En dan nu verder naar hoe de kleur het doet op mijn nagels…Niet zo heel erg goed, met één laagje. Je ziet bij al mijn nagels mijn tips er nog doorheen schijnen, vooral bij mijn pink is dit goed te zien. Ik vind de kleur op zich niet verkeerd, maar de dekking laat wat mij betreft nog wat te wensen over. Vaak doet een tweede laag wonderen, maar ik zie het toch allemaal liever dekkend vanaf de eerste laag. Het kwastje lakt wel netjes, maar je doet er een beetje langer over dan gemiddeld. De droogtijd is hierdoor wel redelijk snel, aangezien je de lak in dunne laagjes kunt aanbrengen.
Een tweede laag ziet er al stukken beter uit, al zie ik toch bij mijn ringvinger nog steeds mijn natuurlijke nagel doorschemeren. De kleur op zich vind ik mooi, al draag ik zulke kleurtjes niet meer zo vaak. Voor kleding of andere dingen vind ik zulke groentinten altijd wel tof, maar voor op mijn nagels weet ik het zo niet. Het kan ook komen doordat ik wat teleurgesteld ben in de dekking dat dit nagellakje het niet helemaal is voor mij. Ik had er eigenlijk wat meer van verwacht. Je zal me deze nagellak dan ook niet snel zien dragen. De houdbaarheid heb ik wederom niet kunnen testen, dus wie weet kan hij op dat gebied nog verrassen.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En wat is voor jouw de belangrijkste eigenschap van een nagellak? Is dat kleur, dekking of houdbaarheid? Let me know!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten