vrijdag 4 november 2016

Julie | Friday Nails #110 – Light Grey

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-friday-nails-110-light-grey.html

Alweer een nagellak van Rituals deze keer in de Friday Nails! Ja, ik werk er en ik moet onze eigen kleurtjes dragen om te werken, dus ik heb ook vele kleurtjes in huis. Deze kleine flesjes van 6ML kosten dan ook slechts 5 euro en dat is natuurlijk mooi meegenomen. De kleur die ik jullie deze week wil laten zien is Light Grey. Het zou zo maar even één van die fifthy shades kunnen zijn! ;-) Ik zie ook wel een hint paars in de kleur, al is hij toch voornamelijk grijs. Ik had deze nog nooit eerder gedragen, dus was wel heel benieuwd hoe hij zou uitpakken op mijn nagels. Bovendien heb ik ook nog eens de houdbaarheid kunnen testen! Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!Op deze foto ziet het kleurtje er wat meer bruin uit en dat klopt ergens ook wel. De kleur zit eigenlijk tussen grijs en bruin in, dus ik had een naam als Grey Brown ook toepasselijker gevonden. Het flesje ziet er uit zoals we gewend zijn van Rituals en ook het kwastje is weer helemaal hetzelfde. Ik vind deze persoonlijk wel fijn lakken omdat je met één strook je hele nagel kan voorzien van een laagje kleur. De dop ligt fijn in de hand en ik vind ook dat ze best goed zijn om foutloos mee te lakken.Na één laagje van deze kleur ben ik eigenlijk al wel best tevreden. Deze foto geeft trouwens goed weer hoe de kleur er precies uitziet. Ik zie hier zelf ook wel best wat bruin in doorschemeren maar toch zie ik ook het grijze. Je kan zien dat ik netjes heb kunnen lakken, wat voor mij vaak een hele opgave is omdat ik nogal ongeduldig ben. Het is geen kleur die ik zelf snel zou kopen omdat hij ook niet zo opvalt tussen andere lakjes. Toch is het best een bijzondere kleur aangezien ik er maar niet uit raak of hij nu bruin of grijs is.Een tweede laag zorgt voor een nog mooier resultaat. Nu zie je de glans erg sterk en ook de kleur is wat voller geworden. Ik moet zeggen dat ik de kleur niet zo geweldig vond op mijn nagels, maar dat ik tijdens het bekijken van deze foto’s toch mijn mening moet aanpassen. Het is misschien geen voor de hand liggende kleurkeuze, maar bijzonder is hij wel. 
En dan de vraag of hij te test goed heeft doorstaan? Je zie nu aardig wat belletjes op mijn nagellak maar dat ligt aan de top coat die ik toen gebruikt had. Mijn duim heeft de grootste beschadiging opgelopen, maar dat komt omdat mijn eigen nagels gescheurd was en dus ook de nagellak mee weggetrokken heeft. Dit is overigens het resultaat na een volledige week dragen en werken. Ik vind het er nog best oké uitzien en dat is ook mede dankzij de top coat van Flormar. De belletjes zijn er in geslopen omdat mijn flesje bijna leeg was.

Wat vinden jullie van dit kleurtje? En zou jij het eerder omschrijven als grijs of toch als bruin? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

1 opmerking: