zondag 27 november 2016

Julie | Balea Advent Kalender (met volledige inhoud!)

http://www.verodoesthis.be/2016/11/julie-balea-advent-kalender-met.html

Zoals jullie onlangs in mijn shoplog van Oberhausen konden lezen, kocht ik voor mezelf de Advent Kalender van Balea. Ik ben dol op zulke kalenders, alleen wil ik altijd wel een beetje weten of het de moeite waard is wat ik koop. Ik kon bij deze kalender op de achterkant al kijken wat er in zat en voor €14.95 vond ik dat zeker de moeite. Vandaag laat ik jullie de volledige inhoud van deze kalender zien, dus als je die nog niet wilt weten, lees je best niet het hele artikel. Ik vind dat hij er zeker mooi uitziet voor zijn prijs en was dan toch nog benieuwd naar de effectieve inhoud. Wil jij het ook graag ontdekken? Lees dan zeker verder!Zoals ik net al zei, kan je op de achterkant de volledige inhoud zien. Er staat mooi aangegeven welk product je achter welk vakje kan terug vinden en van elk product staat er een uitgebreide ingrediëntenlijst. Ook dat vind ik wel erg handig, zeker voor mensen die allergisch zijn aan bepaalde ingrediënten zal dit zeker van pas komen. Onderaan dit artikel zal ik ook even de foto’s van de ingrediënten delen met jullie.De vakjes van deze kalender waren erg makkelijk open te maken. Je ziet wel duidelijk het verschil met de Rituals Advent Kalender en dat zit hem in de afwerking. Uiteraard zijn de producten van Balea sowieso al goedkoper dan die van Rituals, maar je ziet ook dat er minder moeite aan de uitvoering gespendeerd is. Voor het prijsverschil is dit logisch, maar ik vond het bij Rituals wel leuk dat er op elk deurtje aan de binnenkant een korte uitleg te vinden was over alle producten.Volledig opengemaakt ziet de kalender er zo uit. Ik zag al meteen een heel gevarieerde inhoud en dat vind ik echt tof. Eerder heb ik al kennisgemaakt met handzeep, deodorant, maskers en shampoo van Balea, maar nu kon ik nog meer producten ontdekken! Het zijn haast allemaal kleine verpakkingen, maar dat vind ik ook logisch in een kalender. Ik zal jullie nu per zes vakjes laten zien wat de precieze inhoud is en nadien volgt dan de ingrediëntenlijst van alle producten.In mijn beste Duits heb ik alles proberen te ontcijferen en ik hoop toch dat het me gelukt is om te ontdekken waarvoor alle producten dienen. Achter het eerste deurtje zit de Douche & Crème Sternenschweif en dat is een zachte douchecrème met de geur van acaïbesjes. Ik vond deze meteen erg lekker ruiken en ook de verpakking vind ik mooi.

Op dag twee kan je de Vanille & Amandelolie Shampoo terugvinden. Deze heb ik zelf in een grote verpakking, in combinatie met de conditioner en het haarmasker. Hij ruikt best lekker en maakt je haren goed schoon. Verder doet hij niet super veel voor je haar, maar ik vind hem niet slecht.

De volgende dag kan je een Voetmasker met Macadamianootolie vinden. Ik smeer af en toe wel eens voetcrème, maar een echt voetmasker heb ik nog nooit geprobeerd. Ik ben dus zeer benieuwd naar de werking van dit product en ben blij dat het in de kalender zit.

Niet alleen aan je voeten is gedacht, maar ook je handen kan je verzorgen! Op dag vier zit er namelijk de Sternenschweif Handcrème. Voor ‘sternenschweif’ kan ik geen goede vertaling vinden, maar als je het op Google zoekt, komen er meteen eenhoorns op je scherm te staan. Een handcrème komt altijd van pas en al helemaal als hij zo lekker ruikt als deze!

Wanneer dag vijf is aangebroken kan je een Verfrissende Wasgel aantreffen in je kalender. Aangezien er op de verpakking water in het gezicht wordt geplensd, neem ik aan dat deze voor je gezicht is. Een kleine tube is zo handig om mee op vakantie te nemen en reinigingsgel gebruik ik sowieso iedere dag.

Als je nog niet genoeg had van de lichtzoete acaïbesjes geur, kan je de Jeden Tag Shampoo Sternenschweif’ zeker goed gebruiken. Het is een shampoo voor dagelijks gebruik en dat klinkt natuurlijk wel fijn. Ik vind het leuk om andere shampoos van Balea te leren kennen.Op dag zeven kan je de Anti-Rimpel Dagcrème Q10 vinden en op dag acht wordt dit aangevuld met de Anti-Rimpel Nachtcrème Q10. Ik vind het fijn om ook eens gezichtsverzorging van Balea uit te proberen. Misschien heb ik nog niet zoveel nood aan anti-rimpel crème, maar deze ga ik ook meenemen op vakantie. Beiden doosjes bevatten een super schattig klein potje.

Achter deur nummer negen vind je de Oil Repair Express Kur. Het is een haarmasker dat je best in één of twee keer gebruiken opmaakt omdat het product geen sluiting heeft. Meestal neem ik een dergelijk masker mee op vakantie. Het masker bevat geen silliconen en is geschikt voor extreem beschadigd haar.

Gezichtsmaskers probeer ik op regelmatige basis te gebruiken en daar kan Balea me zeker bij helpen. Op dag tien krijg je namelijk een duopakje van het Dode Zee Gezichtsmasker. Het is een zuiverend kleimasker en die vind ik vaak erg aangenaam!

De volgende dag zit er de Sternenschweif Bodybutter in de kalender. Ideaal om te combineren met de douchegel van dag één. Ik vind de geur echt lekker en dit kleine potje is echt super schattig!

Nog niet uitgesmeerd? Gebruik dan vanaf dag twaalf de Sheaboter Body Lotion! Ik heb deze aan Nick gegeven omdat hij last heeft van een droge en gevoelige huid, die vaak gebaat is met het gebruik van sheaboter in een body lotion. Ook hiermee ben ik dus blij.Net over de helft vinden we twee Beauty Effect Ampullen. Ik vind het echt ontzettend leuk om deze te ontdekken. Je breekt als het ware het glas van deze verpakking en dat is echt zo leuk om te doen! Ik heb ze beide gebruikt en vond ze zeer fijn. Misschien dat ik deze wel eens in een full size verpakking wil kopen.

Het volgende product is de Douchecrème Vanille & Kokos die uiteraard ook meteen naar Nick gegaan is. Hij is dol op producten met kokos en een voedende douchecrème is ook altijd welkom. De geur is vrij zacht en dat is zeker een pluspunt. 

Op dag vijftien zit een product waar ik best blij mee ben. De Intensiv Lippenbalsem hebben wij namelijk al eens eerder gebruikt en ik vond deze zeker niet slecht. Hij heeft een neutrale geur/smaak en zorgt voor gehydrateerde en zachte lippen. Ideaal om de winter mee door te komen.

De zestiende dag kan je de Verzorgende After Shave Gel vinden. Na het scheren smeer ik mijn benen altijd in met een body lotion, maar ik heb nog nooit een specifieke after shave gel gebruikt hiervoor. Leuk dus om deze eens te testen.

De dag nadien kan je opnieuw je handen verwennen met de Urea Handcrème voor zeer droge huid. Ik vind dat je nooit genoeg handcrèmes in huis kan hebben, zeker niet tijdens de koude wintermaanden. Ook met dit product ben ik dus tevreden.

Begin je de vormgeving al te herkennen? Op dag achttien zit namelijk de Sternenschweif Badschuim. Ik vind het oprecht fijn dat er veel producten uit één lijn in de kalender zitten. Zo kan je al deze producten met elkaar combineren voor een ultieme geurbeleving. Mocht je geen bad hebben kan je deze misschien wel als douchegel of handzeep gebruiken.De laatste rechte lijn naar Kerstmis wordt goed ingezet met deze Repair+ Verzorgende Shampoo & Conditioner. Op de verpakking staat een dame met bruine haren, dus ik weet niet goed of dit belangrijk is voor het gebruik van deze combinatie. Ik vind het niet erg aangezien ik een brunette ben en ben dan ook blij met deze shampoo en conditioner.

De volgende dag kan je weer genieten van een heerlijk me-time momentje met dit Vocht inbrengend Gezichtsmasker. Het is een verfrissend masker dat geschikt is voor de droge huid. Ook dit masker bevat twee pakjes dus je kan hier dubbel zo lang van genieten.

Op dag tweeëntwintig vinden we het Repair+ 1 Minuut Intensief Haarmasker uit dezelfde lijn als de vorige shampoo en conditioner. Dit keer geen tube maar een pakje en dat kan je uiteraard ook maximaal twee keer benutten. Ik vind het wel leuk om dit te ontdekken.

De voorlaatste dag is gevuld met een klein Dennenboom Zeepje dat een vrij neutrale geur heeft. Ik gebruik niet zo vaak solide zeep onder de douche, dus ik ga deze als handzeep gebruiken. Je kan hem ook tussen je kleren leggen als je hem wil bewaren.

We sluiten de kalender af op dag vierentwintig met een Eau De Toilette in de Sternenschweif geur. Uiteraard moest het laatste product ook nog in die geur zijn! Ik vind het best een prima geurtje en het formaat is handig om in je tas te stoppen.Bij deze geef ik je nog even de ingrediëntenlijstjes van alle producten. Je kan best op de foto drukken om hem groter te maken zodat de tekst duidelijker wordt. Hier vind je de producten uit deur nummer één tot en met deur nummer acht.Vervolgens nog de ingrediënten van nummer negen tot en met nummer zestien. Ik heb de zijkanten een beetje wazig gemaakt zodat enkel de juiste tekst te lezen is. Ook de juiste hoeveelheden van de producten kan je hier aflezen.
Ten slotte nog de ingrediënten van product zeventien tot en met vierentwintig. Hopelijk hebben jullie ook aan deze lijst nog iets gehad.

Zoals je misschien wel kan merken ben ik echt tevreden met de inhoud van deze kalender. Ik ben erg blij dat ik hem gekocht heb en vind het leuk dat er zoveel verschillende productcategorieën vertegenwoordigd zijn in de kalender. Enkele producten heb ik al meteen gebruikt, andere bewaar ik om mee op vakantie te nemen. 

Wat vinden jullie van deze inhoud? En hebben jullie jezelf al getrakteerd op een Advent Kalender? Ik ben benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten