donderdag 3 november 2016

Favoriete highlighters


Highlighters zijn momenteel enorm trendy in beautyland. Waar er een jaar geleden eigenlijk weinig commotie rond dit product gemaakt werd, wordt het nu steeds populairder. We hebben ook al allerlei varianten zien voorbijkomen (denk maar aan die rainbow highlighter) en ik ben ook voor de bijl gegaan. Sowieso had ik er altijd al wel in mijn collectie, maar de laatste tijd hoort het er echt bij als ik een full face doe. Tegenwoordig zelfs vaker dan contour of bronzer.
De eerste is de highlighter uit een contour duo van Catrice. In de pain zit het tussen ijzig wit en heel licht roze in. Heel duidelijk een erg koele kleur. De pan is eigenlijk ook erg gemakkelijk, niet te klein, maar toch ook niet zo groot dat het belachelijk veel plaats inneemt. Het feit dat het een duo is en ik het andere product ook fijn vind, is natuurlijk nog een groot pluspunt. 


Wanneer je naar de swatch kijkt, valt het redelijk hard op dat het geen enorm glanzende of glitterende highlighter is, maar dat hij het meer meer moet hebben van zijn kleur. Dit is ook wel fijn wanneer je niet als een wandelende discobol door het leven wilt gaan. Persoonlijk hou ik wel van dit subtielere effect. Of toch soms. 


De tweede komt helaas uit een limited edition. Ik heb het dan over deze Cinderella highlighter van Essence. Ik moet toegeven dat ik hem gekocht heb vanwege de mooie roosjes in het patroon en uiteraard, duh, Disney. In het begin heb ik hem lang niet gebruikt omdat ik het zo zonde vond, maar eigenlijk is het net nog meer zonde als je zo'n product ongebruikt gewoon laat liggen. 


Deze is nog een stukje ijziger van kleur en je ziet dat hij al een stuk meer glans bevat. Dit is dus voor op dagen dat ik wel als een, soort van, discobol door het leven wil gaan. Of toch, wanneer ik niet in mijn subtiele bui ben. Nu ik dit schrijf heb ik eigenlijk heel veel zin om het bloggen, op dit moment, te laten voor wat het is en mijn make-up te gaan doen. Ik zal maar braaf wachten tot alles klaar is. ;) 


En dan mijn grote favoriet maar eigenlijk ook een vreemde eend in dit rijtje, is Soft and Gentle van MAC. Deze is veel warmer van kleur en de hoeveelheid glans hangt echt van het licht af. Ook vind ik de verschillende tinten samen er zo mooi uitzien in de pan. Het doet mij een beetje aan Jupiter denken. Ondanks dat deze dus een stuk duurder is dan die andere twee, is hij het wel echt waard. Je krijgt veel product, de afwerking is super en het product zelf natuurlijk ook. 


Bij deze was de mooie glans eigenlijk heel moeilijk op foto te zetten. Hij glans in het eigenlijk namelijk een stukje harder. 

Wat is jouw favoriete highlighter? 

Liefs
Veronique


2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien :) Ik vind die van Essence denk ik het mooiste als ik de swatches bekijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die van MAC heeft mijn voorkeur omdat deze een warme ondertoon heeft die van Essence is ook mooi maar iets te koel voor mij.

    BeantwoordenVerwijderen