dinsdag 11 oktober 2016

Wishlist slaapkamer


Ooit zoek ik alleen te gaan wonen, of liefst samen met mijn vriend. Dat zal nog wel een poosje duren, maar soms denk ik toch al na over wat ik dan precies wil. Ergens durf ik te dromen, maar ik ben ook wel realistisch. De laatste tijd kijk ik steeds meer op interieurwebsites om toch al een idee te krijgen. Vandaag laat ik aan jullie mijn wildste dromen op dat vlak zien. Als ik prijzen weet, vermeld ik die er bij en ik zeg ook telkens waar het vandaan komt.


We zullen bij het begin beginnen. In een ideale wereld waar ik nergens rekening mee moest houden, koos ik voor een belachelijk grote box spring. Helaas is de wereld iets minder ideaal en heeft mijn vriend nogal een zware allergie voor huisstofmijt en stof moet dus vermeden worden. Met andere woorden: op zoek naar een lederen box spring!En nu gaan we echt lekker decadent. We kiezen voor een box spring waar ik waarschijnlijk een laddertje voor nodig heb om er op te krijgen en we betalen nog lekker bij om ervoor te zorgen dat hij lang genoeg is zodat mijn vriend toch ook nog wat comfort heeft. Kijk hoe ik aan hem denk. Uiteraard is dit nu het moment om ook het prijskaartje hier van te onthullen. Trommelgeroffel: Op Swisssense zou dit bed op een goede €7000 komen. Misschien toch iets teveel van het goede…


Het tweede probleem waar we dan mee zitten... Persoonlijk vind ik gordijnen een erg fijne uitstraling geven aan een kamer, maar wederom, meneer met zijn allergietjes. Om hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, is het natuurlijk extra fijn mocht onze slaapkamer ergens hoog zijn, eventueel met een dakraam. Zo kunnen we kiezen voor rolluiken van VELUX en moeten we zelfs niet denken aan van die hele dunne gordijntjes. Dit zou dan op een goede €300 per raam komen en aangezien ik wel veel licht wel en dus veel ramen… Tel het maar uit.Kleding mag van mij, als ik toch begin te dromen, in een aparte dressing. Het merendeel van mijn make-up wil ik wel op de slaapkamer zodat ik daar rustig mijn ding kan doen. Een perfecte make-uptafel en opbergkastjes vinden, was nog niet zo gemakkelijk. Na lang zoeken, vond ik bovenstaande tafel met kastjes op Pinterest. Iets gelijkaardigs kun je kopen bij Stylemeubels voor €519. Daar is de kleur van het hout wel iets warmer en dat vind ik persoonlijk jammer! 
Als ik alles qua decoratie apart moest benoemen, zou ik erg lang bezig zijn. Vandaar dat ik deze collage gemaakt heb, om jullie een idee te geven van wat ik later graag als decoratie wil. Jullie zien dat er redelijk wat rosé goud in zit en ook die fles amaretto kan wat vragen oproepen. Ik heb er zo eentje staan die leeg is en die gebruik ik als vaas voor een nep pioenroos. Ook een Yankee Candle kan later bij mij zeker niet ontbreken. Momenteel is Angel’s Wings mijn grote favoriet.

Wat mag er in jullie slaapkamer zeker niet ontbreken?

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Leuke inspiratie! Ik zou zelf nog wel graag een keer een nieuw bed willen, maar ik verwacht dat wij daar mee wachten tot de oude het begeeft. Eigenlijk zou het beter zijn om alvast rond te kijken.

    BeantwoordenVerwijderen