dinsdag 18 oktober 2016

Mijn relax-momentje


De dagen worden korter en kouder en dat zorgt er ineens voor dat ik veel meer nood heb aan gezelligheid en mijn manier van ontspannen verandert ook. Waar ik in de zomer mijn donsdeken bij wijze van spreken wou weggooien, ben ik nu terug enorm dankbaar dat het er ligt. Vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over wat ik doe wanneer ik weer eens echt mijn ontspan momentje wil hebben. Ik krijg ineens weer de behoefte om de waterkoker op mijn kamer regelmatig te gebruiken. Ook heb ik weer een voorraad theezakjes in mijn kamer gelegd zodat ik altijd thee kan maken wanneer ik er zin in heb, zonder helemaal naar beneden te moeten. Nu het zo koud is, smaakt thee enorm goed én laat ik hem niet koud worden aangezien ik net die warmte heel erg fijn vind. 

Afgelopen zondag heb ik een geweldige nieuwe thee ontdekt. volgens mij hebben Patricia en ik op één dag tijd bijna een vierde van het doosje leeggedronken. Ik heb het dan over de Raspberry mint van Clippers. De framboos proef je heel zacht en als nasmaak komt de munt lekker door. 

Een kaarsje maakt het altijd gezelliger en laat de winter net de ideale periode zijn om sneller een kaars aan te steken. Yankee Candle is echt een favoriet merk. Hieronder zie je mijn favoriete geur van deze moment: Angel's Wings. Een lekkere zoete geur die eigenlijk echt voor gezelligheid zorgt. Zoals jullie uit mijn inleiding hadden kunnen afleiden, kan een dekentje nu ook niet meer ontbreken bij gezellige 'me-momentjes'. Lekker cosy onder een deken, tasje thee in de hand, geurkaarsje aan en uiteraard een serietje op. De laatste tijd ben ik Grimm weer opnieuw aan het kijken en ook Prison Break vind ik weer erg boeiend. Samen met Toon kijk ik ook Once Upon A Time. 

Uiteraard heb ik nogal variaties op dit soort momentjes. Als ik slecht geslapen heb, zal ik de thee nogal gauw vervangen door koffie en wanneer ik wil ontspannen, maar ergens toch productief wil zijn, zoek ik inspiratie om nieuwe artikels te schrijven. Wanneer ik een gezellig moment met Toon wil, zal ik ook al sneller opteren om er lekkere hapjes bij te nemen. Men zegt toch altijd dat de liefde van de man door de maag gaat. ;) 

Wat kan er bij jouw relax-moment echt niet ontbreken?

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Kaarsen for sure! Zeker Yankee Candle, die ruikt lekker sterk door het huis. En serietjes kijken is altijd goed. Grimm is super hè?

    BeantwoordenVerwijderen