maandag 10 oktober 2016

Mijn drie favoriete artikels van Julie


Ondanks dat mijn naam in de titel van onze blog voorkomt, is het momenteel echt wel Julie die het hier draaiende houdt. Zij post wekelijks drie artikels en daar ben ik haar enorm dankbaar voor. Zelf ben ik soms mijn drive wat kwijt en dan probeer ik mij voornamelijk achter de schermen bezig te houden met Vero does this. Als eerbetoon aan Julie vond ik het niet meer dan normaal dat ik even liet zien wat mijn drie favoriete artikels van haar zijn. Kijk even mee! 


Huid: feit en fabels

Sinds Julie bij Rituals werkt, heeft ze een pak productkennis opgedaan. Hier komt dan ook nog bij dat ze ook heel wat weet over de werking van deze producten en hoe de huid werkt. Over bijvoorbeeld de huid bestaan ook heel wat verhaaltjes. In dit artikel heeft Julie dus heel wat verhaaltjes bevestigd en ontkracht. Dit heeft haar heel wat opzoekwerk gekost, maar het artikel was echt wel de moeite. Heel interessant om te lezen en je leert er ook echt van bij. 

Rituals nieuwe producten


Zowel Julie als ik houden allebei enorm hard van de Rituals. Doordat zij daar werkt, weet zij meestal al redelijk vroeg wat er in het assortiment gaat komen. Uiteraard mag ze het nog niet te vroeg verklappen en hebben we op dat moment niet veel voordeel, maar wel kan zij vanaf dat het in de winkel ligt er foto's van nemen en de geuren ruiken om ze haarfijn aan jullie uit te leggen. Dat is dan ook wat zij in dit artikel gedaan heeft. Ze heeft recenter ook nog een artikel zoals dit geschreven, maar dat was wat minder uitgebreid. En ik hield ook gewoon enorm hard van de geur van deze winter limited. 

Mijn parfum stash


Ik hou van het bekijken van stashes. Zowel in artikelvorm als in de vorm van een filmpje. Het enige wat ik vaak in een filmpje minder vind, is dat ze niet alles individueel tonen, terwijl ik net wel zo nieuwsgierig ben. Ik koos voor dit arikel van Julie omdat ze duidelijk alles heeft laten zien en heeft overlopen. Sowieso vind ik parfumflesjes erg mooi om naar te kijken. 

Liefs

Veronique 

2 opmerkingen:

  1. Alle 3 zeker leuke artikelen. De Rituals artikelen vind ik ook leuk om te lezen ( tevens de opgemaakt artikelen waar veel Rituals in voorbij komt ). ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dankjewel Hilde! ;-) Er komt zeker nog meer Rituals aan! ;-)

      Verwijderen