maandag 3 oktober 2016

Life through my eyes | Oktober #1


September is voorbij, de dagen worden korter en een stukje kouder. De afgelopen weken was ik druk bezig met solliciteren, hier en daar wat klusjes voor mama, maar ik heb ook heel wat leuke dingen gedaan met vrienden. Ik kan mij voorstellen dat het zien van al mijn sollicitatiebrieven niet bepaald interessant is en ook zien hoe ik de kattenbak schoonmaak, lijkt mij niet het meest glamoureuze ding dat ik kan laten. Ik focus mij dus wederom op alle leuke dingen. ;) Neem er een kopje thee of koffie bij en we beginnen eraan. 
Ik weet niet of deze er de vorige keer al bij zat, maar ik was stiekem een beetje te lui om te gaan zoeken. Ook werkt mijn internet niet honderd procent mee, dus zet ik hem voor de zekerheid hier maar bij. Ik was nog maar net terug van vakantie of ik werd al meegevraagd door een vriendin om te gaan eten. We gingen naar de Q-Taro hier in Turnhout, all you can eat sushi. Nomnomnom! 


Enkele dagen later besloot ik om courgettesoep te maken. Zo had mama minder werk en kon ik mijn favoriete soep eten. Hebben jullie interesse in een receptje? 


En als lunch at ik een carpacciosandwich. Altijd lekker. 


Het stopte zelfs niet bij soep. Ik besloot om voor het avondeten ineens ook lasagne te maken. 


Op woensdag ging ik 's avonds naar Nathalie. Zij nodigde een groep van onze vroegere klas uit om haar verjaardag nog te vieren. Uiteraard hoort daar een cadeau bij! 


Uiteraard even een groepsfoto van de aanwezigen. Ik zie nu pas hoe verschrikkelijk ik er die dag uitzag. Jakkes. 


Het grappige is dat het vriendje van Patricia en ik even gek zijn. Zijzelf is net iets terughoudender. 


Ook probeer ik tussendoor mijn passie voor het bloggen terug te vinden. Ondanks het feit dat ik de laatste weken op zich wel tijd had, leek ik nog de inspiratie te hebben om weer echt goede artikelen te maken. 


Vrienden op bezoek betekent gezelligheid, lekker eten en drinken. 


Als ik eens vroeg genoeg op sta om te kunnen ontbijten, doe ik dat graag uitgebreid. Toast en eieren kunnen dan voor mij niet ontbreken. 


's avonds kijk ik regelmatig wat YouTube. Ik probeer tegenwoordig minder frisdrank te drinken, maar af en toe kan ik een Finley niet weerstaan. 


Het hoeft uiteraard niet altijd supergezond te zijn. We hadden nog een zak onion rings die op moest en daar maakte ik verse guacamole bij. 


Afgelopen weekend had ik weer een verjaardag en daar was dit een deel van de cadeau. De jarige was er uiteindelijk heel blij mee! 


En uiteraard was er op die verjaardag ook drank en eten genoeg voor een gezellige avond onder vrienden. 

Vandaag ga ik op sollicitatiegesprek, dus duim voor me :D 

Liefs
Veronique 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten