zondag 23 oktober 2016

Julie | Sample Mania #2

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-sample-mania-2.html

In mijn vorig Sample Mania artikel vertelde ik jullie dat ik mijn samples meer wou gaan gebruiken. Ik startte deze rubriek en beloofde om regelmatig een update te geven over de proefverpakkingen die ik in een bepaalde periode gebruikt heb. Om het overzichtelijk te houden, wil ik dit per artikel beperken tot ongeveer vijf verschillende samples. Daar waar ik mijn staaltjes eerst aan de kant liet liggen, gebruik ik deze nu veel vaker en vraag ik ook sneller om een nieuw exemplaar in de winkel. Op deze manier kan ik verschillende producten uittesten en jullie telkens mijn mening of eerste indruk geven. Benieuwd naar welke producten vandaag aan bod komen? Lees dan zeker verder!Bij het maken van dit artikel, besefte ik dat ik geen foto had van de achterkant van deze verpakking. Helaas, maar ik kan jullie wel wat meer vertellen over de werking van dit product. Nuxe is een fijn merk en dit product is voor alle huidtypes en leeftijden. Je kan het onder je nachtcrème gebruiken of gewoon op zichzelf. De textuur is een beetje jelly en de geur is vrij neutraal. Het voelt meteen voedend aan op de huid. Ik heb onder deze crème wel een serum gebruikt, maar niets er overheen aangebracht. Het trekt vlot in en voelt fijn aan. ’s Morgens glimt mijn huid een beetje maar voelt wel zacht aan. Of dit nu echt wonderen doet voor je huid, kan je na één keer nog niet vertellen. Ik zou het zelf niet full size kopen omdat ik nog wat te jong ben om actief op anti-aging te gaan werken.De volgende samples die ik heb opgemaakt, zijn deze drie maskers van The Body Shop. Heel veel uitleg hoef ik hier niet meer aan te geven, aangezien ik er een volledig artikel over geschreven heb. In dit artikel bespreek ik de kenmerken van alle drie de maskers apart en vertel ik of ik ze fijn vind voor mijn huid. Je ziet hier het Himalayan Charcoal, Ethiopian Honey en British Rose masker. Ze zijn allemaal nieuw, samen met nog twee andere maskers. Ik vond ze zeker niet slecht en zie mezelf op termijn nog wel eens een volledig potje aanschaffen. Eerst wil ik echter de overige twee maskers ook proberen om dan een keuze te kunnen maken.Ook van The Body Shop zijn deze Drops Of Youth. Ik heb deze ooit al eens eerder geprobeerd in een sample, maar toen heb ik er niet echt iets over geschreven. Ik gebruik dit product als serum onder mijn nachtcrème. Het trekt super snel in en voelt fijn aan. Echt resultaat is niet meteen zichtbaar, maar mijn huid is natuurlijk nog vrij jong. Ik weet wel dat mijn mama dit product full size in huis heeft en zij is hier zeker tevreden over! Ik denk wel dat ik dit ooit nog zou aankopen.Dit testertje had ik al een behoorlijke tijd in huis. Het is een Hand & Body Lotion van Obey Your Body. Ik wist er niet goed raad mee omdat het nogal weinig is om als body lotion te gebruiken. Nick en ik hebben deze dan samen als hand lotion gebruikt en dat ging wel goed. In de verpakking zat precies genoeg voor ons allebei. De geur is eigenlijk echt lekker en dat had ik misschien niet zozeer verwacht. Hij trekt goed in en is niet te vet om te gebruiken. ’s Morgens voelden mijn handen zacht aan en dat is natuurlijk wat je verlangt van een hand lotion. De producten van Obey zijn nogal duur en daarom zou ik deze niet meteen aanschaffen. Het product is me echter wel goed bevallen!


Als ik buiten kijk, is zonnecrème niet het eerste wat in me op komt. Toch is het belangrijk om ook in de koudere maanden je huid te beschermen tegen de UV-stralen. Op vakantie heb ik factor 50 nodig om mijn huid te beschermen dus heb ik deze sample thuis geprobeerd. Rituals heeft zonnecrèmes voor je lichaam maar ook apart voor je gezicht. Deze Face Cream ruikt erg lekker en trekt vlot in. Hij laat geen vettig laagje na op de huid en het is ook een volwaardige dagcrème. Je kan deze dus perfect het hele jaar door gebruiken, je huid zal je dankbaar zijn! Ik heb deze in SPF 30 en 50 in een full size exemplaar in huis.

Dat waren alle samples die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb. Ik vind het echt leuk om op deze manier producten te leren kennen en er jullie ook mijn mening over te geven. Gebruiken jullie vaak samples? En welk product uit dit artikel spreekt jullie het meest aan?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Leuke manier van testen! Die zonnebrand heb ik ook. Erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke manier om toch vaker je samples te gebruiken. Ik gebruik ze eigenlijk bijna nooit, best zonde..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is daarom dat ik met dit idee op de proppen kwam! ;-)

   Verwijderen
 3. Die maskers van The Body Shop lijken me wel fijn (en de samples lijken me ook wel handig voor op het vliegtuig ofzo :D)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond ze erg fijn in gebruik! :-) En dat klopt, al gebruik ik in het vliegtuig niet vaak producten. Mocht je nu echt een lange vlucht hebben, kan het zeker van pas komen!

   Verwijderen