zondag 30 oktober 2016

Julie | Opgemaakt #32 – September

Wanneer het einde van een maand is aangebroken is het natuurlijk weer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel. Deze keer laat ik jullie zien wat ik allemaal in de maand september heb opgemaakt. Het zijn een heleboel dingen en er zitten ook redelijk wat kleine verpakkingen bij aangezien Nick en ik in september op vakantie geweest zijn. Beginnen doe ik met de Duo Wattenschijfjes van Albert Heijn. Niks bijzonders op zich, maar ik gebruik ze wel dagelijks. Ik ben best tevreden over deze wattenschijfjes en vind het handig om deze gewoon samen met mijn dagelijkse boodschappen te kunnen kopen. Benieuwd wat er nog meer opgemaakt is? Lees dan zeker verder!

Mijn favoriete foundation moet toch wel deze Healthy Mix van Bourjois zijn. Ik gebruik de kleur °52 Vanille en deze vind ik goed bij mij passen. Ik heb al meerdere exemplaren van deze foundation opgemaakt en zal deze daarom zeker opnieuw kopen. Sinds mijn vakantie breng ik foundation ook met een kwast aan en niet meer met mijn handen. Ik vind het resultaat nu veel mooier, al heb ik wel een extra pompje nodig waardoor het product sneller leeg gaat. Voor de winter heb ik nu kleur °51 in huis, al kan het zijn dat ik na het eerste flesje gewoon terug de °52 in huis haal.

Dit product hebben jullie ook al vaker voorbij zien komen in een opgemaakt artikel: de Jafra Make-Up Remover. Ik gebruikte deze enkel voor mijn oogmake-up maar hij kan ook voor je lippen gebruikt worden. Deze remover vind ik erg fijn omdat hij niet prikt aan je ogen en heel doeltreffend alle make-up verwijderd. Ondertussen ben ik bezig aan een flesje van Rituals en die vind ik eigenlijk even goed, en goedkoper. Misschien koop ik deze van Jafra nog wel eens opnieuw, voorlopig blijf ik bij Rituals.


Over Cattier-Paris heb ik al verschillende artikels geschreven en van hun gezichtsverzorging heb ik al eerder eens een micellair water en een dagcrème opgemaakt. Deze keer is het de Geconcentreerde Oogcrème die ik heb opgemaakt. Ik vond deze heel fijn werken en hij voelde erg fijn aan. Het enige minpunt is voor mij de verpakking. Natuurlijk is het fijn dat deze licht- en luchtdicht verpakt zit, maar het pompje doseert niet erg prettig. Als je het helemaal indrukte kreeg je product voor wel tien ogen en dus moest ik altijd erg voorzichtig te werk gaan. Bovendien zie je niet aankomen wanneer de verpakking bijna leeg is en dus heb je best een reserve oogcrème in huis voor het geval hij plots leeg is. Verder wel een fijn product! Ik zou hem misschien opnieuw kopen, al vind ik die van Yves Rocher, Balance Me en Rituals ook echt fijn!


Iets wat je zelden opmaakt is nagellak. Toch ben ik er in geslaagd om in september deze lichtroze kleur van Essence op te maken. My Wish List was een kleurtje uit hun Advent Kalender en ik heb deze kleur toch redelijk vaak kunnen dragen. De kleine flesjes zijn handig aangezien je op deze manier kleuren ook eens effectief kan opmaken. Ik zou deze niet meteen opnieuw kopen omdat ik nog zoveel nagellakjes in huis heb. Wel vond ik deze zachtroze kleur erg mooi.


Ik ben altijd blij als ik een product uit een Deauty box kan opmaken. Ik vind mijn abonnement namelijk enkel nuttig als ik de producten ook daadwerkelijk vaak gebruik. En aangezien mijn voorraad maandelijks aangevuld wordt, is het leuk om af en toe ook iets terug weg te kunnen gooien. Deze Body Polish van Balance Me was een vrij kleine tube. Zowel Nick als ik hebben deze wel eens gebruikt en ik vond hem qua textuur wel fijn. De geur was vrij kruidig en speciaal, ik denk niet dat iedereen dit fijn zou vinden. Ik zou hem niet meteen opnieuw kopen maar vond het wel leuk deze te kunnen uitproberen.


Naar goede gewoonte heb ik ook weer redelijk wat producten van Rituals opgemaakt. Dit is het Qi ontspannend serum uit de Tao (nu Dao!) lijn van Rituals. Je gebruikt dit op je slapen, voorhoofd, achter de oren en/of in de nek door middel van het massagebolletje onderaan de tube. Door de Chinese munt voelt het product koud aan en gaat het zachtjes tintelen. Dit werkt ontspannend en werkt ook bij een lichte hoofdpijn. Ik moet zeggen dat ik dit met veel plezier gebruik omdat het wel degelijk verlichting geeft. Bovendien is het aanbrengen op zich al ontspannend, waardoor het sowieso een fijn product is. Ik heb altijd een exemplaar van dit product in huis.


Nog een product uit een Deauty box is deze Il-Luminate Cream van Unani. Ik vind Unani echt een super fijn merk, al kan ik nergens vinden waar ik de producten kan kopen. Ik ben dus altijd erg blij als er een product van dit merk in een Deauty box te vinden is! De crème smeert vlot uit, trekt super snel in en voelt fijn op de huid. Met deze kleine tube ben ik verrassend lang toegekomen en ik vond ook de geur erg aangenaam. Helaas weet ik dus niet waar ik deze opnieuw kan kopen, anders zou ik het zeker doen.


Opnieuw een nagellak product van Essence! Deze Studio Nails Triple Care lak gebruikte ik als basis en top coat, waardoor hij natuurlijk wel snel opgemaakt kan worden. Hij zou verzorgen, herstellen en mijn nagels sterker maken. Helaas heb ik nog steeds erg zwakke nagels maar dit komt voornamelijk omdat ik àl-tijd nagellak draag. Hij zorgde er wel voor dat mijn nagellak goed bleef zitten en dat vind ik toch ook zeer belangrijk. Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte basis en top coat dus ik zou deze niet snel opnieuw kopen omdat ik nog andere merken wil proberen. Op dit moment gebruik ik er eentje van Flormar.


Deze Make-Up Wet Wipes van Flormar zijn ook geen onbekende in mijn opgemaakt artikels. Ik vind deze doekjes erg fijn in gebruik omdat ze net voldoende ‘nat’ zijn en een aangename geur hebben. Enige minpunt is dat een pakje slechts twintig doekjes bevat. Toch koop ik deze vaak opnieuw als ik een Flormar filiaal passeer. Echter vind ik ook doekjes van Albert Heijn of Primark prima hun werk doen.


Ik heb zoveel doucheproducten en bodycrèmes in huis dat ik letterlijk geen plaats meer heb in mijn kast. Op deze foto zie je een poging om meer plaats te maken. Het is een lege pot bodycrème van de Limited Edition Karma van Rituals. Deze lekkere zomergeur is helaas verdwenen uit het assortiment, maar ik heb nog twee potten als back-up in huis staan. Ik kan deze dus niet opnieuw kopen, maar ik kom nog wel even toe.


Er zijn nog steeds vrij veel mensen die niet weten dat Rituals ook parfums verkoopt. Op dit moment zijn er vijf mannen- en vijf vrouwengeuren te koop en deze FleursD’Himalaya is er eentje voor dames. Ik weet dat Veronique ook dol is op deze geur en ze is zeker niet alleen. Deze geur is by far de populairste en wordt dan ook het meest verkocht. Ik heb deze zelf in een groot exemplaar en heb ook nog enkele kleine flesjes in huis. De geur is bloemig, fris en een tikkeltje zoet. Ik vind hem zeker de moeite!


Het laatste product dat we voor onze vakantie hebben opgemaakt is deze Imagine Handzeep van Rituals. Mocht je deze willen zoeken in de winkel: hij zit nu in een andere verpakking. Deze geur met rijstmelk en kersenbloesem komt uit het Sakura gamma en zit nu in een lichtroze pompverpakking. Ik vind deze geur erg lekker en heb momenteel al weer een nieuw exemplaar in gebruik.

Ik heb even een collage van een aantal producten gemaakt omdat het artikel anders veel te lang zou worden. Op deze foto zie je de eerste vier producten die we op vakantie hebben opgemaakt. Allemaal zonnecrèmes en after sun, vandaar dat ik deze wel kon combineren.


Van Rituals heb ik de SPF 50 zonnecrème voor het lichaam opgemaakt. Deze zat dit jaar helaas niet in het assortiment, dus aangezien hij al wat ouder is, moest hij dringend opgemaakt worden. Ik vind hem erg fijn en de geur is vergelijkbaar met de Karma Limited Edition.

Nick heeft van Yves Rocher de SPF 30 zonnecrème opgebruikt. Deze zat in een Deauty box en wegens een te lage factor mocht hij deze gebruiken. Hij vond deze niet zo lekker van geur en als je nadien over je huid ging, begon hij wat te rullen en kwamen er witte ‘velletjes los’. Hij zou deze dan ook niet zelf kopen.

Wat hij wel een fijne zonnecrème vind is de Hawaiian Tropic in SPF 20. Hij ruikt naar kokos en had een prettig vernevelingssysteem. Deze zou hij graag opnieuw kopen.

Van Nuxe had ik bij de apotheek deze After Sun cadeau gekregen bij mijn aankoop. Ik vond deze zeker niet slecht, al verkies ik toch die van Yves Rocher of Rituals boven deze van Nuxe. Ik zou hem wel kunnen aanraden, maar zal hem toch niet snel zelf aankopen.

Deze verschillende kleine producten mochten van mij ook op één foto geplaatst worden. Van Essence heb ik de make-up remover wipes opgemaakt. Deze doekjes zijn fantastisch aangezien ze ook waterproof make-up verwijderen en echt als de beste hardnekkige lipstick doen verdwijnen! Deze heb ik voortaan altijd in huis.


Van Dr. Van Der Hoog heb ik op vakantie het Big Fun Bubblegum masker opgemaakt. Ik neem altijd één masker mee op vakantie om halverwege mijn huid extra te verwennen. Op vakantie is mijn huid erg gevoelig en prikt een masker al snel een beetje. Toch vond ik de zoete geur van dit masker erg fijn. Ik zou het niet opnieuw kopen omdat ik nog zoveel andere maskers wil proberen, maar hij is zeker leuk om eens te proberen!

Het Face & Hand doosje op de foto bevatte vijftig papieren blaadjes die gingen schuimen in aanraking met water zodat je er je handen of gezicht mee kon wassen. Ik heb deze niet voor mijn gezicht gebruikt, maar we hebben hem samen voor onze handen gebruikt. De beloofde appelgeur was ver te zoeken en echt heel handig waren de blaadjes niet. Op zich vind ik het idee nog steeds top, alleen zijn ze niet erg praktisch in gebruik. Ik weet ook niet zo goed of ik deze nog opnieuw zou kopen, maar ik denk het niet.

Op vakantie zeul ik geen grote flessen parfum mee, maar kies ik voor kleine en handige verpakkingen. Deze Unforgettable Kiss geur van Essence was Limited Edition volgens mij en dus kan ik hem niet opnieuw kopen. Ik vond hem lekker fris en zacht van geur en dat was ideaal om overdag te dragen. Mocht ik hem ergens tegenkomen kan het zijn dat ik hem opnieuw koop, al heb ik nog zoveel andere parfums die ik graag wil proberen.

Ook op vakantie is het belangrijk om je lichaam te scrubben zodat de zon je dieper en egaler kan bruinen. Voor mij is dit niet zo belangrijk aangezien ik toch niet veel in de zon kom met mijn allergie. Nick en ik hadden twee tubes van deze Wai Wang scrub van Rituals meegebracht omdat we hem allebei graag gebruiken. Het is de meest milde scrub uit het assortiment omdat het een pastavorm is en geen grove korrel heeft. Ik heb dit product altijd in een grote verpakking in huis en ook voor op vakantie heb ik nog enkele kleine tubes als back-up ingeslagen tijdens de solden.


Om mij te wassen had ik deze kleine verpakking Zensation van Rituals meegenomen. Hij komt uit het Sakura gamma en zit nu ook in een andere verpakking. Deze geur blijft een van mijn favorieten en ik denk dat ik dan zeker niet alleen ben. Ik heb ook dit product altijd in huis, zowel in het groot alsook in het klein. Ik vind het fijn om ook op vakantie gebruik te kunnen maken van een zachte doucheschuim en vind die kleine verpakkingen dus echt super handig.


Op vakantie hebben je haren heel wat te lijden en daarom neem ik ook altijd verschillende verzorgende producten mee op vakantie. Zo nam ik de Carpe Diem shampoo van Rituals mee. Ik begin mezelf een beetje te herhalen, maar ook deze komt uit het Sakura gamma. Als je deze zou willen kopen, ga je nu best op zoek naar een witte fles of tube. Ik vind deze shampoo erg fijn en heb deze dan ook in een groot exemplaar.


Van Balance Me had ik de Protect And Shine Conditioner mee op vakantie genomen. Deze kwam ook uit een Deauty box en kwam dus goed van pas! Ik vond hem zeker niet slecht maar zou hem niet snel opnieuw kopen. De geur was niet wauw maar ook niet slecht. Ik vond hem niet erg zuinig in gebruik omdat ik het gevoel had dat ik redelijk wat product nodig had om mijn haren zacht en doorkambaar te maken.

Van Elseve had ik het S.O.S.-verzorging Ultra Geconcentreerd masker meegenomen. Ik neem altijd graag een haarmasker mee en kies dan liefst voor een kleine tube die ik een twee à drie keer tijdens de vakantie kan gebruiken. Ik vond deze zeker niet slecht en zou hem volgende keer opnieuw mee kunnen nemen. De nieuwsgierigheid in mij zal waarschijnlijk toch een ander merk kiezen om uit te proberen.

Terug thuis gekomen hebben Nick en ik weer tijd gehad om geurkaarsen aan te steken. Van Rituals hadden we deze keer de Hammam Secrect Geurkaars in huis gehaald. De Hammam lijn is niet mijn favoriet, maar ik wil altijd alle geuren uitproberen om ook klanten zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Bovendien vind ik het leuk om veel verschillende geuren te testen. Deze geurkaars vond ik niet zo sterk ruiken, ondanks dat de rest van de producten uit het Hammam assortiment een opvallende geur hebben. Ik zou deze geur niet snel opnieuw kopen, al viel hij me zeker niet tegen. De kaars is ook vrij mooi opgebrand en ook dat vind ik belangrijk.


Elke avond voor we gaan slapen, smeren Nick en ik onze handen in met een laagje handcrème. Deze keer hebben we een tube Ginkgo’s Secret van Rituals opgemaakt. We vinden deze beiden erg lekker van geur en textuur. De handcrèmes van Rituals zijn onlangs allemaal vernieuwd en deze kan je dus niet meer opnieuw kopen. Er zijn wel drie vergelijkbare handcrèmes die dezelfde textuur hebben als deze. Voorlopig heb ik echter nog voldoende handcrèmes in huis.

Een product dat ik zeker niet opnieuw zou kopen is deze Natural & Fresh Deodorant van Fa in de geur Fresh Jasmine. Ten eerste komt hij de 48h protection bijlange niet na maar ook de geur vond ik niet geweldig. Ik weet niet eens waar ik deze deodorant vandaan heb, maar dat hoeft ook niet. Geurtjes zal hij nog wel tegen kunnen houden, maar het zweten op zich zal hij niet stoppen. Ik verkies echt een stick boven een spray tegenwoordig maar deze heb ik gebruikt als ik eens een dagje thuis was. Het is geen aanrader voor mij.


Van Rituals had ik deze kleine Mild Eye Make-Up Remover meegenomen op vakantie en dan heb ik hem thuis verder opgemaakt. Ik ben op dit moment bezig aan een grote fles, dus ja dit product zou ik zeker opnieuw kopen. Om mee op vakantie te nemen is dit formaat natuurlijk ideaal en hij zorgt er ook voor dat waterproof make-up verwijderd wordt door middel van de twee componenten die dit product bevat. Ik vind deze erg fijn en hoor vaak ook positieve reacties van andere mensen.


Het laatste product dat ik heb opgemaakt, is dit 3D Moisture Masker van Primark. Ik heb hier al een review over geschreven dus mijn uitgebreide mening kan je daar in terugvinden. Het was de eerste keer dat ik een sheet masker uitprobeerde en dat vond ik zeker geen slechte ervaring. Voor één keer gebruiken vind ik €1.50 wat aan de dure kant, maar ik zou het misschien nog wel opnieuw durven kopen. Toch geldt voor maskers ook weer: ik wil nog zoveel andere uitproberen!


In de maand september heb ik weer ontzettend veel producten opgemaakt, al waren het deze keer ook veel reisverpakkingen en iets minder full size producten. Welk product uit dit artikel spreekt jullie het meeste aan?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten