vrijdag 28 oktober 2016

Julie | Friday Nails #109 – Ruby Red

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-friday-nails-109-ruby-red.html

In de Friday Nails van deze week wil ik het alweer hebben over een nagellak van Rituals. Ik weet dat deze vaak voorbij komen, maar aangezien ik voor Rituals werk, is het ook wel logisch dat ik best veel producten van het merk in huis heb. Zo worden we gevraagd om tijdens het werk nagellak van Rituals te dragen, vandaar ook mijn grote collectie. Het kleurtje van deze week heb ik nog niet eerder besproken. Het gaat hier om de felrode kleur Ruby Red. Normaal gezien draag ik eigenlijk geen rode nagellak, maar om te gaan werken kan ik best een uitzondering maken. En omdat ik weet dat veel vrouwen een klassiek rood kleurtje wel kunnen smaken, wou ik deze ook zeker en vast met jullie delen. Benieuwd? Klik dan op meer lezen.Persoonlijk vind ik de kleine flesjes van Rituals altijd wel schattig. De dop is aan de brede kant, maar dat stoort mij eigenlijk niet. Het kwastje heeft lange haren die zorgen voor een goeie dekking met één stook over je nagel. Dit is nog een flesje uit het ‘oude’ gamma. Recent heeft Rituals zijn nagellak een kwaliteit boost gegeven waardoor de houdbaarheid aanzienlijk beter zou zijn dan voorheen. Er is nu een speciale primer en top coat en de samenstelling van de nagellak is verbetert. Indien je deze combinatie gebruikt, zou je nagellak erg mooi glanzen en beter blijven zitten. Ik heb het zelf nog niet uitgeprobeerd maar ben dit wel nog van plan.Deze knalrode tint is iets waarmee je mij niet vaak zal zien rondlopen. Ik weet niet wat ik heb tegen rood, maar zowel qua lipstick als nagellak vind ik het niet zo mooi bij mij passen. Ik vind dit wel zo’n typisch retro kleurtje en veel mensen zullen deze kleur wel weten te appreciëren. De kleur dekt wel in één laag, wat zeker een pluspunt is. Aan mijn ringvinger kan je heel subtiel de tip van mijn nagel nog zien doorschemeren. Toch zou ik hier wel de deur mee uit durven zonder een tweede laag te gebruiken. De lak is vrij snel droog en dat is natuurlijk ook een meevaller.
Een tweede laag van deze kleur geeft nog iets mee diepte en dat vind ik wel mooi. Het is zeker een klassiek rood kleurtje en de glans is volledig natuurlijk. Ik zou zeggen dat ik de kleur echt wel mooi vind, maar voor mezelf ben ik niet helemaal overtuigd. In mijn vrije tijd zou ik er deze kleur echt nooit bijnemen, maar dat ligt helemaal aan mezelf. Voor een flesje van 6ML betaal je €5 en dit is ook de prijs die je per stuk moet betalen voor de speciale primer en top coat. Voor €15 zou je dus een langdurige manicure moeten hebben.

Houden jullie wel van een klassiek rode kleur? En ga jij de nieuwe technologie van Rituals op het gebied van nagellak uitproberen? Laat het me zeker weten in een reactie onder dit artikel!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur, ik kijk eigenlijk nooit bij de beauty producten van Rituals misschien toch maar eens doen x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, er zitten toch wel mooie make-up producten tussen ook! ;-)

      Verwijderen