vrijdag 21 oktober 2016

Julie | Friday Nails #108 – Sea Treasure

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-friday-nails-108-sea-treasure.html

Een kleine twee weken geleden konden jullie in mijn Shoplog van Tenerife lezen dat ik ook goed geslaagd was bij Kiko. Ik kocht er onder andere oogschaduw, highlighter, serum… Maar ook een nagellakje. Deze nail lacquer wil ik jullie vandaag graag laten zien. Wat ik altijd wel jammer vind bij Kiko is dat ze hun producten geen namen, maar nummers geven. Het is geen ramp natuurlijk, maar ik vind het hebben van een naam toch wel een meerwaarde. Bon, hij kreeg dus het nummer 530 en ik verzon voor de gelegenheid de naam Sea Treasure. De kleur is namelijk blauw met een speciale gouden en groene glans en glitters er doorheen. Het lijkt wel of je een onderwater schatkist open trekt. Benieuwd hoe dit kleurtje er op mijn nagels uitziet? Lees dan zeker verder!Het is voor mij haast een verademing om eens geen lakje van Rituals of Essence te laten zien. Die twee merken overheersen mijn nagellak collectie en hun kwastjes zijn dan ook vaak hetzelfde. Bij Kiko hebben ze er voor gekozen om een lange smalle dop te nemen die goed in de hand ligt. Ik heb het gevoel dat ik hier erg precies mee kan werken. De haartjes zelf zijn ook best lang en smal en staan mooi dicht op elkaar. De haren nemen best veel product in zich op en dus kan je snel elke nagel voorzien van een mooi laagje nagellak. Nick heeft deze kleur mee uitgekozen en dat vind ik altijd wel leuk! Voor een flesje van 11ML betaal je slechts €1.90.Deze kleur is er eentje om naar te blijven staren. Soms lijkt het een sterrenhemel, op andere momenten waan je jezelf in een onderzeeër. Je kan aan de randjes toch wel zien dat het lastig is om daar erg netjes aan de slag te gaan. Verder vind ik de dekking van deze nagellak wel top! Dit is namelijk het resultaat na één enkele laag en daar heb ik echt geen moeite voor moeten doen. Ik ben het totaal niet meer gewend om dit soort kleurtjes te dragen en zei nog tegen Nick dat het lijkt of ik met kindermake-up aan de slag gegaan was. Toch vind ik het wel leuk om eens iets totaal anders te dragen.
Het resultaat na twee lagen vind ik haast magisch tonen in het natuurlijk buitenlicht. De glans spat er vanaf en je kan hier goed de blauwgroene kleur zien. Ik vind een tweede laag niet noodzakelijk voor een goede dekking, maar het verlengt wel de houdbaarheid van de nagellak. Ik heb deze helaas nog niet lang kunnen uittesten maar wil dit zeker gaan doen wanneer ik eens even niet moet gaan werken. Ik vind dat deze kleur bij elk seizoen past en dat je hem dus het hele jaar door kan dragen. Doordat de shimmers niet te grof van textuur zijn, laat de nagellak zich vrij vlot verwijderen. Toen ik in het verleden nagellak van Kiko gedragen heb, vond ik de houdbaarheid eigenlijk altijd erg goed! 

Wat vinden jullie van dit soort kleurtjes? En dragen jullie vaak glitternagellak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten