vrijdag 14 oktober 2016

Julie | Friday Nails #107 – Red Red Wine

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-friday-nails-107-red-red-wine.html

Een lakje dat mij een beetje ontgaan was, is deze van Clinique. Ik heb hem ooit van Veronique voor mijn verjaardag gekregen en toen wel gedragen, maar nog nooit heb ik hem in een Friday Nails laten voorbij komen. Vandaag breng ik daar verandering in! Helaas heeft dit kleurtje geen eigen naam gekregen, maar wegens zijn wijnrode kleur vond ik Red Red Wine wel toepasselijk. Benieuwd of deze herfsttint ook iets voor jou is? Lees dan zeker verder!Het kwastje van dit nagellakje is zoals de rest van het flesje: klein maar fijn. De haartjes zitten dicht bij elkaar en voelen stevig aan. Het flesje zelf is aan de kleine kant maar dat vind ik zelf geen probleem. Nagellak opmaken doe ik zelden en zo kan ik vele kleurtjes uitproberen zonder met een groot potje in mijn stash te zitten. De haartjes nemen voldoende product op om je nagels snel te voorzien van een laagje.Deze wijnrode tint is echt uiterst geschikt voor de koudere herfstdagen die we tegemoet gaan. Ik vind het een stijlvolle kleur, al draag ik weinig rood op mijn nagels. Toch vind ik deze kleur donker en mysterieus genoeg om niet meteen aan rood te denken. Hij doet me ook een beetje aan kersen denken, al associeer ik die niet meteen met koude wintermaanden. Een enkel laagje van deze kleur doet het alvast goed en geeft een mooi resultaat. Toch zie je op sommige plaatsen dat de dekking niet overal even egaal is, al kan dit ook wel wat met de lichtinval te maken hebben. 
Een tweede laag maakt de donkere kleur nog een pak intenser. Ik vind de natuurlijke glans van deze nagellak erg mooi en hou wel van de diepte die de kleur heeft. Toch vind ik de kleur nu net een tikje te donker, hij lijkt nu meer op zwart of donker bruin en dat is een beetje jammer. In het zonlicht gaat hij natuurlijk iets meer oplichten, dus tijdens een mooie herfstdag komt deze nagellak het beste tot zijn recht. Aan de randjes moet je wel even opletten en best nadien even corrigeren om een perfecte manicure te hebben. Over het algemeen lakt het kwastje best netjes, aangezien ik op de foto hierboven niks heb weggewerkt. Over de houdbaarheid kan ik momenteel weinig vertellen omdat ik hem niet effectief heb kunnen dragen. In het verleden heb ik dat wel gedaan en was ik zeker niet ontevreden, als ik het me goed kan herinneren.

Wat vinden jullie van zulke donkere kleurtjes? En heb jij al eens een lakje van Clinique geprobeerd?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten