vrijdag 7 oktober 2016

Julie | Friday Nails #106 – The Night Of Magic

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-friday-nails-106-night-of-magic.html

Het nagellakje dat ik jullie deze week wil laten zien is opnieuw van Essence. Op de foto ziet het er haast zwart uit, maar het is wel degelijk donker blauw van kleur. ’09 The Night Of Magic’ zou dus een magische tint moeten zijn die perfect is voor de najaar periode die er alweer zit aan te komen. Ik was erg nieuwsgierig naar dit kleurtje omdat ik vaak vind dat zulke donkere tinten allemaal zwart lijken. Persoonlijk hou ik wel van donkere kleuren, maar ik wil nog wel graag een onderscheid zien in de verschillende kleuren. Benieuwd of deze voldoet aan mijn eisen? Lees dan zeker verder!Naar goede gewoonte ziet ook dit kwastje er weer prima uit. Niet te lang, kort, smal of breed; precies goed! Nu zie je bovenaan de hals van het flesje wel goed de donkerblauwe kleur, dus ik was erg benieuwd hoe dit zou uitpakken op mijn nagels. Het borsteltje neemt voldoende product op, dus je hoeft niet vaak opnieuw te dippen in het potje om je nagels van een intense kleur te voorzien.Een laagje van deze nagellak ziet er wat mij betreft al zeer mooi uit! Je kan hier en daar wat kleurschakeringen zien en dat vind ik bij zulke kleurtjes wel een pluspunt. Je ziet ook dat hij haast een semi-matte finish heeft, vooral bij mijn wijsvinger. Hij droogt ook vrij snel op dus je kan onmiddellijk verder met een tweede laagje als je daar behoefte aan hebt. Op dit moment vind ik de lak erg mooi en mysterieus ogen. Ik begrijp erg goed de keuze van de naam. Het is een kleur die je aan een magische nachtelijke hemel doet denken.
Normaal gezien vind ik een tweede laag altijd een meerwaarde voor een nagellak, deze keer niet. De kleur is nu een stuk intenser, maar dus ook donkerder. Ik vind hem nu echt haast zwart en dat vind ik jammer voor een donkerblauwe nagellak. Persoonlijk ben ik bij dit lakje dus meer fan van slechts één laagje omdat ik de kleur dan veel sprekender vind dan bij deze tweede laag. Nu lijkt het geen magische nacht meer, maar een gitzwarte hemel.

Wat vinden jullie het mooist? En dragen jullie op dit moment al herfstkleurtjes of blijf je nog even met een zomerse manicure rondlopen?

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Ik vind 1 laagje ook mooier ogen. Mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind zwarte nagels wel heel leuk voor de koudere dagen, maar als je een blauwe nagellak koopt verwacht je toch wel dat 'ie blauw is! :) Leuke post :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies! Want als ik zwart koop, wil ik ook echt gitzwart! ;-)

   Verwijderen