woensdag 26 oktober 2016

Julie | Do you remember the time?

http://www.verodoesthis.be/2016/10/julie-do-you-remember-time.html

Fashion en accessoires. Een heel interessant onderwerp, waar de laatste tijd wat minder aandacht voor is op Verodoesthis. Vroeger schreef ik wekelijks een Look Like A Star, maar wegens tijdgebrek ben ik hier al een tijdje mee gestopt. Het kan best zijn dat ik deze reeks terug oppak wanneer ik iets meer tijd heb. Wat ik eigenlijk het leukste vond aan deze artikels, was het uitzoeken van de juiste accessoires bij een outfit. Dingen zoals sjaaltjes, riemen, kettingen of horloges kunnen een look helemaal maken of kraken. Zelf ben ik nogal een gewoontebeestje. Neem nu de horloge op de foto hierboven… Het is letterlijk het enige horloge dat ik bezit en ik draag dit geloof ik al sinds mijn 12de. Ik ben nog steeds even verliefd op Mickey als voorheen, maar misschien is het toch maar eens tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar zodat ik toch eens kan afwisselen. Vandaag wil ik jullie graag laten zien welke horloges mij aanspreken. Ik heb een top vijf gemaakt, in verschillende prijsklassen. Benieuwd welk horloge ik zou kiezen als geld geen rol speelde? Lees dan zeker verder!

1. Swarovski 1187023 Lovely Crystals 
 
Op één staat voor mij dit horloge van Swarovski. Hij is vrij opvallend, maar toch vind ik dit erg mooi. Misschien zou ik weer wel eerder kiezen voor een bruin, grijs of zwart bandje omdat ik wit sneller beu zou raken. Toch vind ik zulke lederen bandjes erg mooi en draag ik die het liefst. Dit horloge kost maar liefst €449 en dat is toch wel een hele duit. Op zich vind ik het voor dit soort uurwerk nog meevallen, maar het is toch al snel een flinke hap uit je portefeuille. Ik zou denk ik ook bang zijn om hier krassen op te maken. Binnen de duurdere prijsklasse is dit toch wel mijn favoriet, dus als iemand eens €450 te veel heeft, weet je welk cadeau je voor mij mag kopen!

2. Michael Kors MK2580 Sawyer

Wie kent Michael Kors nu niet? Tegenwoordig kan je niet buiten komen of ze gooien je dood met zijn handtassen en portefeuilles. Exact de reden waarom ik zelf geen handtas van dit merk zou willen: iedereen loopt er mee rond. Ik zal niet zeggen dat ik qua mode altijd zo uniek ben, maar ik wil toch liefst iets exclusievers. Geef mij dan maar dit horloge! Een prachtig lederen bandje in een donker paarse berrytint. Volgens mij zou dit perfect passen bij een aantal van mijn lipsticks. Ik hou ook erg van rosé gouden tinten en het chrono heeft in dit geval de perfecte kleur. Voor €279 kan je dit horloge in huis halen en dat vind ik al een stuk betaalbaarder dan die van Swarovski. Toch zie ik mezelf niet snel zoveel geld uitgeven aan een horloge.

3. Marc By Marc Jacobs MBM3339 Henry
Marc Jacobs heeft bij mij toch een voetje voor op Michael Kors. Ook een prachtig designer merk, maar iets minder vertegenwoordigd in het straatbeeld. De Marc By Marc Jacobs lijn is de goedkopere lijn van het merk. Nog steeds betaal je aardig wat geld, maar je hoeft er geen boterham minder voor te eten. Wat ik zo leuk vind aan dit horloge is dat de letters in dit geval de getallen aanduiden. Hoe perfect is het als de letters van je merk precies zo uitkomen? De rosé gouden kleur speelt voor mij natuurlijk ook weer een grote rol. Normaal kost dit horloge €299, maar ik zag hem zonet in korting staan voor €199.95.


4. Guess W0627L9 

Als ik slechts één designer merk mocht uitkiezen waar ik dan al mijn handtassen en accessoires van zou moeten kopen, zou het Guess zijn. Ik vind hun producten altijd prachtig en mijn eerste echte handtas was dan ook van Guess. Ik hou van de combinatie tussen grijs en rosé goud en vind de steentjes er ook echt stijlvol uitzien. Bij Guess vind ik het altijd zo leuk dat ze hun letters op een originele manier weten te verwerken in hun ontwerpen. Voor dit horloge betaal je €119, wat ik een prima prijs vind. Wat mij betreft is Guess een van de mooiste en betaalbare designermerken op de markt. 

5. Esprit ES107932006 Naomi
Er is echt een kleurentrend te zien bij alle exemplaren die ik uitkies! Rosé goud en grijs lijken overal in terug te komen. Voor mij ziet dit horloge van Esprit er ook ontzettend mooi uit, hoewel ze van prijs geweldig betaalbaar is. De waarde is €89.90 maar ik zag ze net staan voor €62.95. Ik vind dat dit horloge perfect in het rijtje mag gaan staan tussen alle duurdere exemplaren qua uitstraling. Ze past ook volledig bij mij en mijn kleding en ik denk dat ze met veel te combineren valt. Aangezien ik dit koopje echt niet kon laten schieten heb ik dit net online gekocht. 


Als je mij zou vragen om er één topfavoriet uit te kiezen, zou ik denk ik gaan voor de Marc By Marc Jacobs horloge. Voorlopig houd ik het echter bij Mickey en mijn nieuwe aanwinst van Esprit!Welk horloge uit dit artikel is jouw favoriet? En draag jij wel veel verschillende horloges? Of heb je net zoals ik maar één exemplaar in huis? Ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x


2 opmerkingen: