woensdag 5 oktober 2016

Julie | Deauty Box September

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-deauty-box-september.html

Je merkt pas hoe snel de maanden voorbij vliegen als er weer een nieuwe Deauty box arriveert. Zeker nu ik in september op vakantie geweest ben, is de tijd nog sneller gegaan dan anders. Voor ik het goed en wel besefte, stond ik alweer met de Deauty box van september in mijn handen. Vorige maand was ik niet zo heel erg onder de indruk van de verjaardagbox en daarom was ik nu wel erg benieuwd of de nieuwe box me wel zou kunnen overtuigen. Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de inhoud van deze maand? Lees dan snel verder!Ik haal mijn producten altijd één voor één uit de box, met het menu in de hand. Ik zag meteen veel make-up en toch wel enkele full size producten. Hier even een overzicht:

-      Yves Rocher Voedende En Herstellende Shampoo – 300ML (Full size: 300ML - €5.90)
-      Jelly Pong Pong Supercharged Eye Shadow Duo – 2G (Full size: 2G - €24.66)
-      Jelly Pong Pong Caribbean Sun Bronze Duo – 3G (Full size: 3G - €26.81)
-      Jelly Pong Pong Fairy Lashes Curl Mascara – Full size (Full size - €23.95)
-      Balance Me Instant Lift Pore Minimize – 5ML (Full size: 15ML - £10)

Van deze box werd ik al meteen een stuk enthousiaster. Stuk voor stuk producten die ik ook effectief gebruik. En het is altijd fijn als er ook wat make-up in de box terug te vinden is. De totale waarde van de box is maar liefst €85.17 en dat vind ik natuurlijk erg fijn! De vorige maanden lag de waarde niet zo hoog, dus ik ben op het eerste zicht zeker tevreden met deze box. Natuurlijk moest ik ook nog even alle producten van dichterbij onderzoeken.“Zelfs wie deze zomer thuis is gebleven werd toch op een flinke dosis zonneschijn getrakteerd, en de kans is dus groot dat je haar daar – helaas – de gevolgen van draagt. Gelukkig zorgt deze shampoo voor een beloftevolle boost waar droog, dor haar bijzonder blij van wordt. Bonuspunten scoort ‘ie ook nog door het gebrek aan siliconen. We like!”

Ik heb nog nooit eerder een shampoo van Yves Rocher gebruikt maar hoor er wel positieve dingen over. Voor mij was het dus zeker een fijne verrassing om een exemplaar aan te treffen in deze box. Ik draaide hem meteen open en een heerlijke, zoetige geur kwam me tegemoet. Nu ben ik natuurlijk nog benieuwd of deze shampoo ook veel zal doen voor mijn haren. Ik ben dus wel op vakantie geweest en dus kunnen mijn haren zeker wel een hydratatie boost gebruiken! Met dit product ben ik alvast tevreden en ik hoop dat ik het nog steeds ben nadat ik hem ook effectief heb kunnen gebruiken. Mijn definitieve mening zullen jullie wel eens tegenkomen in een opgemaakt artikel.“Van de verpakking en benaming van de Jelly Pong Pong producten worden we alvast lekker vrolijk, en dit contrasterend oogschaduwduo ziet er zelf ook veelbelovend uit. Over fall-out hoef je je met dit crème-poeder geen zorgen te maken, waardoor je je volledig kunt toeleggen op het creëren van een killer ooglook. Laat je maar eens helemaal gaan!”

Jelly Pong Pong is een merk dat ik uitsluitend ken uit een andere Deauty box. Het Bare Necessities Highlighting Pencil dat ik toen ontvangen heb, heb ik eerlijk gezegd bijna nooit meer gebruikt. Ik was dus zeer benieuwd of de nieuwe make-up uit deze box me wel zou bekoren. De verpakking krijgt alvast een 10 op 10 van mij! Gelukkig bevallen de kleuren uit dit duo oogschaduwpalette me wel. Ik hou van gouden kleuren oogschaduw, dus die wil ik zeker eens proberen. De donkerblauwe/zwarte kleur is matte, waardoor de pigmentatie niet zo sterk is als de andere kleur. Veel gebruik ik zulke tinten niet, dus het is nog afwachten of dit duo niet snel solo zal gaan. Wel leuk om eens iets helemaal anders te zien in een Deauty box! De naam die dit duo kreeg is Lightning.“Wauw, wat een prachtige manier om de zomer te laten nazinderen; bij het openen van dit doosje waren wij meteen om! Dankzij deze bronzer tover je de Caribische zon tevoorschijn en bekom je zo die felbegeerde glow. Zonder parfum maar met argan- en mangoboter, dus extra lief voor die bekoorlijke appelwangetjes van je. Nog een leuk weetje over de Jelly Pong Pong producten: ze worden nooit of te nimmer op dieren getest. Sexy zonder schuldgevoel dus.”

Met bronzers is het altijd even afwachten of hij niet te oranje is voor mijn tamelijk lichte huid. Ik vond het fijn te ontdekken dat er een bijpassende perzikkleurige blush in het duo zat. Volgens mij passen deze kleuren best goed bij mijn huidskleur en dus ben ik zeker tevreden over dit product in mijn box. De poeders zijn matte van finish en dus weet ik niet zo goed waarom ze het hebben over een ‘glow’, dan zal er toch zeker nog een highlighter aan te pas moeten komen. Ik gebruik bij elke look blush en bronzer, dus ik denk wel dat ik dit duo ook effectief zal gaan gebruiken. Erg fijn om te ontdekken! Ook dit product kreeg een aparte naam; namelijk Aruba!“Deze mascara belooft je wimpers de hele dag in de krul te houden – een mens zou voor minder gaan geloven dat er magie aan te pas komt. Maar nee hoor, hier doen moringazaadjes gewoon het harde werk. Ook kun je rekenen op lekker veel volume en mooi gedefinieerde wimpers. Inderdaad, zoals het feetjes behoort!”

Derde en laatste product van Jelly Pong Pong uit deze box is een mascara. Niet zo’n heel bijzonder product, wel eentje dat elke make-up liefhebber in huis heeft. Ik was vooral benieuwd hoe Fairy Lashes er nu precies uitzagen, maar hé, als het ding maar een naam heeft, toch? Het borsteltje ziet er wat mij betreft prima uit en ook het resultaat is zeker niet slecht. Je kan de mascara goed opbouwen aangezien er niet meteen een hele klodder aan product uit komt. Hij is ook niet zo ‘nat’ als sommige mascara’s in het begin wel eens kunnen zijn. Ik ben niet omver geblazen door de krul of volume, maar het resultaat mag er zeker wezen. Opnieuw een product waarvan ik denk het zeker wel te gaan gebruiken.
“Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft eigenlijk de mooiste huid van ’t land? Ongetwijfeld de gebruikers van deze Instant Lift Pore Minimizer. De werking is maar liefst viervoudig: grote poriën worden minder zichtbaar, fijne lijntjes worden opgevuld, de huid ziet er onmiddellijk gladder uit en de collageenproductie wordt gestimuleerd, waardoor de huid steviger wordt. De perfecte basis voor je make-up dus – en zo leefden we nog lang en gelukkig.”

Balance Me is een merk dat ook al vaker aan bod is gekomen in een Deauty box en ik heb werkelijk nog een enkel product gevonden dat lekker ruikt van dit merk. Deze geur is nog redelijk neutraal, maar toch ruikt hij niet zo lekker. De beloofde werking van het product doet me een beetje denken aan het Sisley product van vorige maand. Geen punten qua originaliteit dus, maar ik ben toch nog wel benieuwd naar de werking voor mijn huid. Misschien dat een oudere huid nog meer baat heeft aan dit product, maar ik ga hem toch zelf als primer onder mijn make-up gebruiken.

De box van deze maand heeft me wel weten te verrassen aangezien er best wat make-up in zit. Ik ben tevreden met alle producten en ben nu alvast nieuwsgierig naar de werking als ik ze ook daadwerkelijk allemaal kan uitproberen. Telkens als ik even twijfel over mijn abonnement, weten ze me toch weer te overtuigen om te blijven. Zou het volgende maand ook lukken? Welk product uit deze box spreekt jullie het meeste aan?

Liefs,


Julie x

6 opmerkingen:

 1. Die Jelly Pong Pong items zien er zo leuk uit! Was ook nog niet zo bekend met het merk, ga er eens beter naar kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vond ze er ook erg mooi uitzien! :-) Ik vind ze fijn maar wel aan de dure kant! :-)

   Verwijderen
 2. Ik heb de mascara eens in de styletone box gehad, voor mij was het hem niet. De balance me klinkt interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het oogschaduw en bronzer duo beide wel heel mooi eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja nadat ik ze al eens heb kunnen gebruiken, ben ik ook wel overtuigd! ;-)

   Verwijderen