zaterdag 1 oktober 2016

Drie producten die m'n leven veranderd hebben


Sommige producten vind je wel fijn, maar ben je soms al weer even snel vergeten. Langs de andere kant zijn er ook producten waardoor er precies een nieuwe wereld voor je over gaat. Dit kan een soort producten zijn, een soort product van een bepaald merk of zelfs één specifiek productje dat ervoor zorgt dat je alles door een nieuwe bril ziet. Vandaag heb vertel ik jullie over drie van zulke producten. (Matte) MAC lipsticks

Lipsticks heb ik altijd al geweldig gevonden, om te hebben dan toch. Ik droeg het eigenlijk niet zo vaak omdat ik het nog niet goed kon aanbrengen, ze gaven heel erg af en na een half uur waren ze al van mijn lippen verdwenen omdat ik er niet tegen kon dat het er misschien niet meer mooi uit zag. Toen ik MAC lipsticks begon te kopen, veranderde het. Zeker met de mattere lippies heb ik tegenwoordig meer zekerheid dat ze mooi blijven zitten. Het enige probleem is dat ik van mezelf al redelijk droge lippen heb, maar met de juiste verzorging lukt het prima. De glazende lipsticks van MAC vind ik ook fijn, net zoals ik de matte lipsticks van andere merken prima vind, maar de combinatie van de twee blijft het beste. MAC for the win! 

Rituals Shower Foam

Dat ik van Rituals ben beginnen houden, lijkt me ondertussen al wel duidelijk. Het is voor mij allemaal begonnen toen ik de shower foams leerde kennen en op dat vlak hebben ze mijn leven al veranderd. Het maakte natuurlijk de ervaring van het douchen ook een stuk fijner. Ik gebruik nog steeds gewone douchegels, maar als het kan kies ik toch echt voor deze lieverds. Doordat het meteen veranderd is een zacht schuim, krijg je een veel groter 'spa' gevoel. Een beetje alsof je jezelf met wolkjes aan het wassen bent. 


Met foundation heb ik altijd een haat-liefde verhouding gehad. Ik vond er af en toe eentje die me wel fijn leek, maar na ongeveer een half flesje begon ik de 'flaws' van die bepaalde foundation in te zien. Ineens merkte ik bijvoorbeeld op dat hij vol zat met glittertjes of de kleur was toch net niet goed genoeg voor mij. Het gebeurde vaak wanneer ik net een backup van die bepaalde foundation gekocht had, damn! Nu gebruik ik deze foundation van Maybelline toch al een vrij lange tijd en we zien elkaar nog even graag. Ondertussen begin ik te merken dat mijn tweede flesje stilaan opraakt. Gelukkig heb ik er nog twee of drie op voorraad dus ik kan nog wel even verder. Waarom ik dan net echt vind dat het mijn leven veranderd heeft? Op dagen dat ik me toch niet helemaal geweldig voel om zonder buiten te gaan, of wanneer ik echt eens voor een full face wil gaan, kan het ook gewoon, zonder dat ik bang moet zijn dat het er vreemd uit ziet. Love it. 

Uiteraard zijn er nog andere producten die ook een grote impact hebben gehad op mijn visie op make-up en andere producten, maar dat is iets voor een volgende post. ;)

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Oh, wat een mooie stash MAC lipsticks. De showerfoam van Rituals vind ik ook heerlijk. Leuk idee deze blogpost!!

    BeantwoordenVerwijderen