donderdag 13 oktober 2016

Beauty advent calendars 2016


We zijn nog maar in oktober, maar ondertussen komen al allerlei merken met persinformatie of zelfs al met releases van hun adventskalenders. Dit is een heel erg fijn principe waardoor je de dagen voor kerst elke dag al een klein cadeautje voor jezelf kunt uitpakken. Omdat heel het internet vol staat met allerlei verschillende adventskalenders, laat ik jullie er vandaag een aantal zien die gemakkelijk te verkrijgen zijn. 
Vorig jaar waren heel wat mensen teleurgesteld omdat er in de kalender van Essence enkel nagelproducten te vinden waren. Ikzelf was er ook iets minder gelukkig mee en ik vraag mij af of we die lakjes zelfs al wel gebruikt hebben. Dit jaar pakt Essence het anders aan en kiezen ze voor een kalender met een grotere variatie aan producten. Er zullen ook nagellakjes in zitten maar rumor has it dat er ook een oogschaduwpalette in zit. Een leuk vooruitzicht dus! 

Deze kalender is vanaf november te krijgen bij Kruidvat voor €24,99. Ook Rituals heeft een adventskalender. Ik weet ondertussen wat er in zit, maar ik ga dit uiteraard niet verklappen. De kalender kost €49,99, maar heeft een waarde van €100. Om die reden mag je er per persoon ook maar één online bestellen aan die prijs. Hetgene wat erin zit varieert van huidverzorging naar doucheproducten allemaal in de bekende lekkere geuren van Rituals. The Body Shop doet het net iets anders. Zij komen namelijk met drie verschillende advents kalenders. De prijzen variëren van rond de €70 tot ongeveer €120. Ik heb al wel even bekeken wat er zogenaamd in zou moeten zitten en het lijkt niet slecht, maar deze vind ik persoonlijk wat aan de duurdere kant. Als je het er voor over hebt, be my guest en laat weten wat je er van vond. Het is nog niet bekend vanaf wanneer maar deze ga je kunnen kopen in de winkels van The Body Shop. Voor €45 kun je bij L'occitane via hun website (of in hun winkels) een adventskalender kopen. Om eerlijk te zijn, ken ik het merk niet zo goed. Ik weet dat hun handcrèmes erg fijn zijn. Als ik de previews moet geloven, kan ik jullie wel geruststellen dat je niet ineens achter blijft met 24 tubes handcrème. ;) 

Hiernaast zullen nog heel wat merken met hun kalenders komen, maar ik koos er voor om vooral merken te noemen die je gewoon in de winkel kunt kopen. Indien je ook wilt weten wat er online allemaal te vinden is, neem dan zeker een kijkje op fashionminion

Liefs
Veronique 

3 opmerkingen:

  1. Ik vind dit altijd zo leuk maar ben toch bang dat je uiteindelijk teleurgesteld raakt haha! Zo prijzig zijn ze soms

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou die van de Body Shop wel willen, maar ik hoop stiekem dat ik het in de sale na kerst wellicht iets goedkoper kan scoren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er nog nooit een gehad, maar ik vind ze ZO leuk om te zien!

    BeantwoordenVerwijderen