donderdag 22 september 2016

Opgemaakt + een woordje uitleg


Ik zal even beginnen met het woordje uitleg, want dat ben ik jullie ergens wel verschuldigd. De afgelopen week is er van mij niks online gekomen doordat mijn laptop niet mijn beste vriend is geweest. Hij meldde continu aan met een tijdelijk profiel en in de plaats van dan zo aan mijn bestanden te komen en gewoon verder te gaan met mijn leven, moest en zou ik het eerst gefixt krijgen. Helaas is dit niet gelukt en heb ik uit miserie een nieuw profiel aangemaakt en dan mijn bestanden overgezet. Leuk is natuurlijk anders, maar er valt niet zoveel aan te doen. 

En dan nu hetgeen waar het echt over gaat gaan. De laatste tijd heb ik weeral een aantal producten opgemaakt en het leek mij wel leuk om dat aan jullie te laten zien. Er zitten dingen bij die ik gewoon thuis op heb gekregen, maar ook een aantal dingen van op vakantie. Wat jullie wel zal opvallen, is dat er heel wat Rituals bij zit, maar dat komt natuurlijk doordat ik daar zo'n grote voorraad van heb. Niet dat ik dat erg vind. 
De limited editions van Rituals zijn altijd geweldig en daarom dat ik nu nog altijd douche met de douchefoam van de winter limited. Dit was mijn voorlaatste bus dus ik denk dat ik iets zuiniger moet gaan doen. Just in case dat die van dit jaar mij niet zo bevalt, maar die kans lijkt mij niet bepaald groot. Ik heb ook een douchefoam van de limited edition van deze zomer opgemaakt. Dit was mijn eerste bus ervan, maar uiteraard niet de laatste. Deze lijn heeft echt een hele frisse en 'propere' geur. Als je begrijpt wat ik bedoel. Ook hier heb ik nog één back-up van. 


Mijn zus kwam ooit thuis met deze conditioner en aangezien de mijne toen op was, ben ik deze mee gaan gebruiken. Nu lijkt het een beetje alsof zij hem beu is en gebruik ik hem nog vrolijk verder. Uiteraard afwisselend met die van Rituals. 


Met scrubben heb ik altijd een haat-liefde verhouding gehad. Ik vond het product wel fijn, maar ik zag vaak de meerwaarde er niet van. Deze scrub heeft dus mijn leven veranderd. Ik vond hem zo fijn van textuur en in combinatie met een scrubhandschoen moest ik mij soms tegenhouden om niet té vaak te scrubben. Ook deze is van de limited edition van afgelopen zomer en er staat nog een back-up in de kast. 


Ik heb ooit een setje van Julie gekregen met deze anti-aging dagcrème erin. Ik vond hem op zich wel fijn, maar het is niet dat ik heb perse opnieuw zou willen. Voorlopig heb ik nog een andere die ik ook prima vind. 


Deze kleine douchegel van The Body Shop heb ik uiteindelijk maar leeg gemaakt om er vanaf te zijn. Hij was al zo oud dat ik hem al een tijdje geleden had mogen weggooien, maar goed. Het is nu toch maar mooi gebeurd. Deze ga ik hoogstwaarschijnlijk niet meer opnieuw kopen. Vroeger vond ik hem erg fijn, maar nu verkies ik de foams van de Rituals. 


Nog van de Rituals is deze Fleurs de L'Himalaya. De parfum die ik momenteel eigenlijk liever gebruik dan Ange ou Demon le secret. Net toen hij zo goed als op was, kreeg ik voor mijn verjaardag een nieuwe fles dus ik kan weer even verder. 


Ik denk dat ik hier nog vijf back-ups van heb staan, zegt genoeg, niet? 


Misschien had ik hem gewoon al te lang in huis of lag het aan het water in Spanje maar mijn haar voelde na het gebrruiken van deze conditioner erg vies aan. Deze heb ik dus halfvol daar nog weggegooid. 


Ik denk dat ik van deze geen back-up heb, maar sowieso nog wel doucheolie, wat eigenlijk even goed is. 


Het kan natuurlijk ook dat het door de shampoo zelf kwam. Ik had te weinig dagen om het daar in Spanje uit te testen, dus ben ik na een tijdje vooral de shampoo van het hotel beginnen gebruiken. Deze is wel opgeraakt doordat mijn vriend hem ook gebruikt heeft. 

Zo, het was toch wat meer dan ik verwacht had en dit zonder dat ik eigenlijk speciaal moeite gedaan heb om dingen op te maken. 

Gebruiken jullie veel producten door elkaar of maak je alles een voor een op? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ik gebruik veel door elkaar, ik hou van afwisseling. Die Rituals scrub is zalig, heel zuinig ben ik ermee.

    BeantwoordenVerwijderen