maandag 5 september 2016

Life through my eyes | September #1


Het is al weer een hele tijd geleden dat ik jullie nog eens een blik in mijn leven gegund hebt. Dit voornamelijk doordat ik niet speciaal veel foto's genomen heb en dus heb ik wat gewacht tot het de moeite waard was. Ondertussen heb ik foto's verzameld van ongeveer een maand en lijkt het eindelijk interessant genoeg om een artikel over te schrijven. Ik heb leuke dingen gedaan, maar er zijn helaas ook wat minder leuke dingen gebeurd. Kijk even mee. 
Net zoals de vorige LTME is geĆ«indigd, begint deze met een zelfgemaakt omeletje. Niet alleen voor mij, maar ook heel lief voor Toon. 


Die avond zorgden Toon en ik voor eten en we maakten een lasagne met spinazie en zalm. 


Diezelfde week spraken we ook af met Hendrik en hadden we dit zicht vanop zijn balkon. Hoogstraten bij night. 


Af en toe een beetje gek doen met het vriendje. En het werd tijd om mijn kamer nog eens op orde te brengen. Ik begon met het leeghalen van schappen waar allemaal poezenbeeldjes op stonden. Na lange tijd heb ik van de meerderheid afscheid genomen en nu staan ze op zolder in dozen. Ze echt wegdoen gaat me toch een beetje te ver. 


Het wordt leger! Ook heb ik het bovenop mijn kasten een stukje leger gemaakt. 


En zo ziet het er nu uit. Persoonlijk vind ik die fles Disaronno echt leuk! 


Ik ging nog eens ontbijten met Patricia bij de Hema. Deze foto hebben jullie waarschijnlijk al wel gezien bij de plog van de vrijgezellen. 
Herenigt voor een avondje met deze babe! 


En later natuurlijk ook met hem! 


And girls just wanna have fun. 


Hier begint helaas het minder leuke deel van de afgelopen maand. Mijn kat, Minou, was al een tijdje wat ziek en de dierenarts wist niet hoe ze het nog beter kon maken. Slechte leverwaarden, hartruis.. Noem maar op. We besloten om haar nog gewoon bij ons te houden zolang ze nog goed at. Ze is altijd al kieskeurig geweest op vlak van eten, maar we hadden eindelijk iets gevonden wat ze supergraag at. Er was weer hoop. 


Tot ze op een bepaald moment ook van dat eten bijna niet meer at. Het enige wat ze nog wel vlot binnenkreeg waren kattenmelk en snoepjes van Whiskas. Ook merkte ik dat als ik haar eten gaf ze meer at dan wanneer mama het gaf. Toch vond mama dat het misschien beter was om haar te laten inslapen aangezien ze wel steeds meer leek te lijden. Vandaar dat we enkele weken geleden die moeilijke knoop dan ook hebben doorgehakt. :( Met veel pijn in het hart en veel tranen hebben we haar laten inslapen... :( De afgelopen paar jaren werkte ik regelmatig in een cocktailbar hier in Turnhout. Ook aan die goede tijd is een einde gekomen. Na heel wat jaren besloot de baas de deuren dicht te doen. De laatste avond hebben we er nog een goede lap op gegeven. 


Vorige maandag was het tijd om de vriendinnetjes van Leuven nog eens terug te zien. Uiteraard gingen we zoals altijd een cocktailtje drinken in de Professor. We nemen daar altijd allemaal hetzelfde. Driemaal Tina's pleasure alstublief! 


Om daarna de traditie te blijven volgen en naar de Quetzal te gaan voor een lekkere brownie. 


Een paar dagen later vond ik bij het opruimen van mijn kamer nog tien euro. Komt altijd van pas, zeker nu ik op vakantie vertrek! Last but not least, ben ik zo'n fan van Yankee Candle dat ik ook een car fragrance gekocht heb. Ook mijn auto moet lekker ruiken! 

Ik schrijf dit nu al redelijk vroeg (het is namelijk zaterdag) aangezien ik deze week weinig thuis ben. Ik probeer ervoor te zorgen dat alles klaar staat voor deze week, maar het hangt er een beetje vanaf hoeveel ik nog gedaan krijg. 

Liefs
Veronique. 

1 opmerking:

  1. Wat naar dat je je kat hebt moeten laten inslapen. Dat zijn nooit leuke dingen. Sterkte! Ik spotte ook Yankee Candle op je plankjes! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen