zondag 18 september 2016

Julie | Review: Essence Palette & Lipsticks

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-review-essence-palette-lipsticks.html

Ik weet dat ik vandaag producten ga laten zien die niet meer te koop zijn, maar toch wou ik ze jullie niet onthouden. Wie weet kom je ze nog wel eens tegen in een salesbak, of kan je ze van iemand overkopen. Goed, ik heb het hier over de Lights Of Orient Limited Edition producten. Ik kocht het oogschaduw palette en een matt lipstick. Ook uit het nieuwe Essence assortiment kocht ik een matt matt matt lipstick die ik onderaan dit artikel nog met jullie wil delen. Benieuwd naar alle producten? Klik dan op ‘Meer Lezen’.Ik ga nergens heel diep op in, omdat deze dingen toch niet meer in het normale Essence assortiment te koop zijn. Mijn oog viel in de winkel wel meteen op dit prachtige palette. Ik maakte swatches in de winkel en was onmiddellijk verkocht. Of beter, het palette was verkocht… aan mij! De kleuren passen perfect bij mij, ik gebruik immers het meeste goud, bruin en paarse tinten. Vooral de twee middelste kleuren vind ik erg mooi.

Ik maakte een look met dit palette waarbij ik gebruik maakte van de gouden kleur links onder op mijn gehele ooglid. Onder mijn wenkbrauwen bracht ik zachtjes de middenkleur uit de bovenste rij aan en in mijn binnenste ooghoek maakte ik gebruik van de lichte highlighter kleur links bovenaan in het palette. Afsluiten deed ik door gebruik te maken van de donker paarse kleur rechts boven in de buitenste ooghoek. Ik bracht nadien een aubergine kleurig oogpotlood aan van Rituals.De lipstick ‘Princess Jasmines Choice’ sprak me ook heel erg aan. Ik hou van zulke donkere berry kleuren en de naam deed me uiteraard terugdenken aan de tijd waarin ik nog naar Aladin keek. De kleur dekt erg mooi en je kan hem goed opbouwen. Hij ziet er matt uit maar voelt niet droog aan op de lippen. Ik vind deze kleur perfect om in de herfst te gebruiken en dat zal ik dus ook nog regelmatig gaan doen. Hij trekt misschien een beetje in de lijntjes van je lippen, maar dat vind ik niet zo storend.
De andere lipstick waar ik het in het begin van dit artikel over had, kan je wel gewoon nog aanschaffen. Hij komt namelijk uit het vernieuwde Essence assortiment. Ik was meteen benieuwd naar de matt matt matt lipsticks en koos voor kleur 02 Perfect Match. De naam vind ik erg passend, want ik vind hem zeker een perfect match! Het is een roze kleur met bruine ondertoon, echt een tint die ontzettend populair is op dit moment. Ik gebruik het niet graag, maar het zou perfect een Kylie Jenner kleur kunnen zijn. Ik draag dit soort kleuren vooral graag als ik verder (bijna) geen make-up op heb. Als ik bijvoorbeeld enkel naar de winkel moet, draag ik vaak een likje mascara en een dergelijke lipstick. De kleur is erg mooi en dekt erg goed. Hij blijft ook verrassend goed zitten, want na enkele drankjes zat hij er nagenoeg perfect op. 

Ik kan je deze kleur dan ook erg aanraden, want naar mijn gevoel zal hij erg populair gaan worden. Rep je dus snel naar de winkel als je ook zo’n exemplaar in huis wilt halen.

Wat vind jij het mooiste product uit dit artikel? En heb jij al iets uit het nieuwe assortiment gekocht? Laat het me weten in de reacties!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik ga voor de volgende limited edition look eens op tijd naar het Kruidvat..haha. Ik loop vaak te laat naar binnen en mis zo de mooie items. Van de nieuwe items in het vaste assortiment heb ik een boel door het event waar ik was. De lipstick heb ik ook, beauty hè?

    BeantwoordenVerwijderen