woensdag 28 september 2016

Julie | Opgemaakt #31 – Augustus

In de maand augustus heb ik iets minder opgemaakt dan andere maanden. Alsnog is het een behoorlijk gevulde lijst geworden met allerlei producten. Ik begin meteen met het Healthy Balance Poeder van Bourjois in de kleur ‘53 Beige Clair’. Sinds ik poeder gebruik voor mijn gezicht ben ik deze altijd trouw gebleven. Ik heb al wel eens nummer 52 gebruikt in plaats van 53, maar van andere merken heb ik nog nooit zo’n poeder gehad. Ik ben hier tevreden over en koop deze dus altijd opnieuw. Op dit moment heb ik dus al zeker een nieuwe in gebruik. Benieuwd naar wat ik nog meer heb opgemaakt? Lees dan zeker verder!

Deze conditioner van Hairways zat vorig jaar in september in een Deauty box. Ik heb deze mee op vakantie genomen in april geloof ik, maar nadien heb ik hem een beetje laten staan. Er zat nog maar een klein restje in en eigenlijk gebruikte ik hem niet zoveel. Ik heb deze dan in augustus toch maar opgemaakt. Het is een herstellende conditioner die erg sterk naar munt ruikt. Hij was op zich niet slecht, maar ik zou hem niet snel zelf gaan kopen.

Over de gezichtsverzorging van Rituals lees ik eigenlijk verrassend weinig op andere blogs. Veronique heeft er al wel eens dit artikel over geschreven. Ik gebruik zelf de producten van Rituals, afwisselend met andere merken. Deze Active Moisture Lotion is een vocht inbrengende crème die je zowel ’s morgens als ’s avonds mag gebruiken. Hij komt uit het blauwe hydratatie gamma en ik heb hem als nachtcrème gebruikt. Ik heb deze al eens eerder gehad en zou hem zeker opnieuw kunnen kopen als de rest van mijn voorraad op is.

Een wimperkruller kan je natuurlijk niet echt helemaal ‘op’ maken, maar hij was wel degelijk aan vervanging toe. Het was de eerste wimperkruller die ik ooit gehad heb. Hij is van Eyes Lips Face en ik heb deze online in een pakketje gekocht samen met nog vier andere producten. Op dit moment heb ik twee wimperkrullers in gebruik. Eentje van Kiko en eentje van Revitalash. Ik vond deze prima maar bestel eigenlijk niet zo vaak bij ELF. Ik denk dus niet dat ik hem ooit nog opnieuw in huis zal halen.

Van Catrice heb ik het Prime And Fine Mattifying Powder Waterproof opgemaakt. Wanneer ik helemaal klaar ben met mijn make-up, gebruik ik dit poeder als finishing touch. Je komt er een hele lange tijd mee toe, maar nu was hij toch echt wel onhandig in gebruik met de kleine randje aan product dat nog overgebleven was. Ik kocht een nieuwe en gebruikte dit lege doosje om zelf een blush in te maken. Ik zou deze nadien ook zeker weer opnieuw kopen.

Van Rituals heb ik ook nog deze Ritual Of Sakura Handzeep opgemaakt. In april zijn de Sakura producten een soort make-over ondergaan en kregen ze een nieuwe verpakking. Deze handzeep is daar een voorbeeld van. Nick en ik hebben deze samen opgemaakt aangezien hij in de keuken aan de wasbak stond. Ondertussen heb ik al een nieuw exemplaar in de badkamer in gebruik en ook nadien zou ik deze gerust opnieuw kunnen kopen.

Op deze foto zie je vier producten omdat ik deze allemaal tegelijk heb ‘opgemaakt’. Ik maakte ze namelijk stuk voor mijn DIY Mermaid/Unicorn Marble Blush. Je ziet hier het Highlighting Powder in 020 Champagne Campain van Catrice, de Absolute Eye Color in 910 My Mermint van Catrice, de 04 I’m Blushing Eyeshadow van Essence en de 2B My Eye Shadow in 03 Violet. Ik zou deze niet opnieuw kopen omdat ik ze echt gekocht heb om stuk te maken. Tenzij mijn zelfgemaakte blush op is, en ik deze opnieuw zou maken.

Van Lenor heb ik deze XL wasverzachter opgemaakt in de Zomerse Bries geur. Ik zou deze niet meer opnieuw kopen omdat ik de geur op het einde echt helemaal zat was. Het is wel een handig formaat van verpakking omdat je er lang mee toekomt, maar dan zou ik in de toekomst toch voor een andere geur kiezen.

Hallo, mijn naam is Julie en ik heb een hekel aan peel-off maskers. Zo, dat is er uit! Ik had echt goeie moed in dit Pomegranate Peel-Off Face Mask van Hema omdat ik van andere maskers van Hema altijd wel tevreden ben. Het masker ruikt ook best lekker, maar het is een gepruts om te verwijderen en daar heb ik altijd een bloedhekel aan. Op zich geen verkeerd masker, maar ik zou het dus zeker niet opnieuw kopen.

Op deze foto zie je duidelijk een opgemaakte kaars. Het is in dit geval de Karma Geurkaars van Rituals. Deze is een Limited Edition van deze zomer. Ik zou hem eerlijk gezegd niet opnieuw kopen omdat ik deze geur niet zo sterk rook in de woonkamer. Andere geuren koop ik wel altijd opnieuw en er waren ook zeker fans van deze geur. De andere producten uit deze lijn heb ik wel allemaal nog in back-up liggen aangezien hij uit het gamma gaat.

Vanuit Amerika bracht Axel voor mij een aantal producten mee, waaronder de NYX HD Concealer in de kleur CW02 Fair/Clair. Ik had deze al eens eerder gehad en vond hem erg prettig. Ik zou deze dus zeker nog eens opnieuw willen kopen, alleen is NYX niet te verkrijgen in België en zou ik er dus in het buitenland moeten gaan zoeken. Misschien vraag ik hem een volgende keer weer om mee te brengen uit Amerika.

Uit hetzelfde hydratatie gamma van Rituals gezichtsverzorging komt dit Intense Moisture Serum. Ik gebruik altijd een serum voor mijn nachtcrème en heb deze dus in combinatie gebruikt met de Active Moisture Lotion die jullie hierboven al gezien hebben. Ik heb dit serum meteen opnieuw gekocht omdat ik het erg fijn vind. Het heeft een fijne textuur en doet goed zijn werk.

Op deze foto zien jullie de mini geurstokjes in de geur Sweet Sunrise. Dit is niet mijn favoriete geur van Rituals, maar ik heb deze bij Nick in de kleerkast gezet. De geur is die van zoete sinaasappel en cederhout en ik vond deze wel fijn om in de kast te gebruiken. Nick’s kleren roken nu wel naar appelsientjes en dat is wel zo fris natuurlijk. In mijn deel van de kast liggen nog ‘oude’ geurstokjes. Nadat een flesje leeg is kan je de stokjes nog gewoon er in leggen. Ik zou deze zeker opnieuw kunnen kopen, al wissel ik graag af qua geur.

Van Cattier-Paris won ik ooit een skincare pakket waar ook deze Reinigende Micellaire Oplossing in te vinden was. Ik gebruik elke dag micellair water, dus dat kwam zeker goed van pas. Ik vond deze erg fijn in gebruik omdat de geur zacht was en het product kalmerend voor de huid. Je kan deze zowel voor je gezicht, ogen als lippen gebruiken. Ik ben nu weer bezig aan een fles van een ander merk, maar op zich zou ik deze zeker kunnen aanraden. Ik kan je zelfs verklappen dat ik hem fijner vind dan die van Garnier!

Wattenschijfjes zijn misschien niet zo bijzonder, maar toch heb je ze wel dagelijks nodig. Ik heb deze grote wattenschijfjes van Bella (Action) dan ook elke dag gebruikt bij het verwijderen van mijn make-up. Deze zijn fijn en super goedkoop, daarom koop ik deze geregeld opnieuw. Het hangt er maar net vanaf of ik bij Action of Albert Heijn ben op het moment dat ik ze nodig heb, tussen die twee merken wissel ik het meeste af.

Ook reinigingsdoekjes gebruik ik dagelijks. Deze Deep Facial Cleansing Wipes zijn van Primark en die vind ik altijd wel prima. Ze hadden net iets ‘natter’ mogen zijn van mij maar ik koop ze toch weer elke keer opnieuw als ik er kom. Het is een duopack voor €1.50 en dat vind ik een erg fijne prijs.

Droogshampoo is iets dat ik eigenlijk altijd wel in huis heb. Meestal deze Tropical variant van Batiste. Ik heb deze al vaak opnieuw gekocht, al ben ik op dit moment een fles van een ander merk aan het gebruiken. Voor mij is deze van Batiste erg fijn omdat hij erg lekker ruikt en geen witte waas nalaat in mijn donkere haren. Ik ga deze in de toekomst zeker nog opnieuw aanschaffen.

Een product dat ik niet zo vaak opmaak als zou moeten volgens de regels, is een mascara. Ik vervang mijn mascara niet om de drie maanden zoals voorgeschreven, maar gebruik hem gewoon tot hij op is. Hier heb ik nog nooit problemen mee gehad dus ik blijf het zo maar doen. Deze 3-in-1 Miracle Mascara van Rituals vind ik oprecht erg fijn. Ik merk dat ik hem ook gebruik op dagen dat ik niet moet werken. Deze mascara geeft lengte, volume en krul en dat aan een betaalbare prijs. Ik heb deze dus ondertussen ook opnieuw gekocht.

In de Deauty Box van December zat deze Garnier Ultra Doux Body Butter. Ik vond deze echt super fijn en ook Nick was zeker fan! De textuur is erg apart maar wel fijn in gebruik. Hij is voor de extra droge huid en zorgt dus voor een intense hydratatie. Ik heb nog belachelijk veel andere bodycrèmes in huis, maar ik denk toch dat ik deze snel opnieuw zal kopen. De geur is super lekker maar subtiel en daarom gebruiken we hem ook samen.

Een product dat je wel vaker ziet voorbij komen is natuurlijk deodorant. Het is geen geheim dat zowel Veronique als ik fan zijn van Lady Speed Stick. Deze Invisible Dry Power in Spring Blossom is een andere variant dan de Orchard Blossom die ik normaal gebruik. Deze werd ook voor mij meegebracht uit Amerika door Axel en heeft een grote formaat dan die ik gewend ben. Ik vond hem ook erg fijn en ben blij dat ik er nog eentje reserve heb liggen.

In de Goed Gevoel Beautiful Box ontdekte ik deze Sublime Restructure Conditioner van Dessange. Ik heb deze met veel plezier opgemaakt en heb zelfs nog twee flessen back-up staan van dit product. De geur is lekker zoet en hij maakt mijn haren zacht en doorkambaar. Ik vind dit echt een erg fijn product en zou hem eens graag in combinatie met de shampoo uit deze lijn proberen.

In de Deauty Box van Juni zat deze Refreshing Face Mist van Merci Handy in de geur Flower Power. Ik heb deze met veel plezier tijdens de warme zomerdagen gebruikt. Vooral bij een warm dagje Phantasialand kwam deze mist zeker van pas. Ik vond hem erg fijn vernevelen en ook de geur vond ik aangenaam. Ik zou deze zeker opnieuw willen kopen, al weet ik niet goed waar ze dit merk verkopen.

Bij mijn laatste bezoek aan Primark in juni kocht ik deze Mattifying Primer Prep & Perfect. Hij was duurder dan wat je normaal gewend bent bij Primark, maar ik vond hem wel fijn. De textuur was een beetje siliconen-achtig maar niet te sterk. Hij trok snel in, rook wel lekker en deed in mijn ogen goed zijn werk. Ik heb dan ook niet echt last van een vette huid, misschien daarom dat hij voor mijn huid wel geschikt was. Ik zou deze daarom ook zeker aanraden en wil hem volgende keer graag opnieuw kopen.

Als laatste heb ik van The Body Shop deze Wild Argan Body Butter opgemaakt. Uit deze lijn heb ik al meerdere producten gehad en ze bevallen me allemaal even goed. De geur is moeilijk te omschrijven en best bijzonder. Zoals ik net al zei heb ik nog voldoende voorraad aan bodycrèmes en daarom zal ik deze niet snel opnieuw kopen. Toch vond ik deze erg fijn en daarom kan ik hem wel aanbevelen. Van de geur moet je wel houden aangezien deze nog best lang aanwezig is.


Dat waren voor deze maand weer alle producten die ik heb opgemaakt. Iets minder dan anders, maar ik ben wel blij dat ik weer zoveel full size producten en enkele restjes heb kunnen opmaken. Wat is jouw favoriete product uit dit artikel?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Dat serum van rituals klinkt fijn! En de wild argan oil, zalige body butter!

    BeantwoordenVerwijderen