zondag 25 september 2016

Julie | Let’s Talk Movies #7

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-lets-talk-movies-7.html 
Het is weer tijd voor een bespreking van alle films die ik de afgelopen drie maanden heb gezien. Veel werk is het niet, aangezien ik net zoals vorige keer maar één film in drie maanden tijd heb gezien. Ik weet het: het is schandalig! In de plaats van films volgen Nick en ik gewoon behoorlijk wat series. Zo kijken we naar de tv maar hebben we ook Pretty Little Liars gevolgd, een heel seizoen Hell’s Kitchen gezien, een heel seizoen The Big Bang Theory gezien, de serie Stalker afgerond en een inhaalbeweging gemaakt van Mike & Molly. Maar goed… Films dus! Klaar voor mijn bespreking van deze film?

Mike And Dave Need Wedding Dates – 03/09/2016
Voor deze film zijn we naar de bioscoop gegaan. Dit was volgens mij al van maart geleden, terwijl we vroeger echt regelmatig samen daar een film gingen kijken. Tijd vliegt gewoon vooruit en daardoor is het al zo lang geleden. Deze film leek ons grappig en er deden toch weer enkele bekende namen in mee zoals Anna Kendrick, Zac Efron en Adam Devine. Kijk hieronder even de trailer van de film:


Ik vind deze film echt leuk om te kijken! Verwacht geen diepzinnig verhaal of intellectuele dialogen, maar lachen zal je zeker wel doen. Ik vind de vier hoofdrolspelers hun rol echt goed vervullen. Twee broers die een date nodig hebben voor het huwelijk van hun zus, maar zelf te kinderlijk zijn om een serieuze relatie aan te gaan. Dan heb je natuurlijk twee deftige dames aan je zijde nodig… Of nu ja, deftig?
“Twee losgeslagen broers, Mike (Adam DeVine) en Dave (Zac Efron) genaamd, worden door hun ouders verplicht om voor de trouwpartij van hun zus in Hawaï op zoek te gaan naar een date. Het tweetal plaatst een online advertentie in de zoektocht naar twee welopgevoede dames en komt zo in contact met Alice en Tatiana. Hopend op een wild uitje, worden de jongens overschaduwd door een oncontroleerbaar duo dat hen te slim af is.” Op IMDB krijgt deze film een magere score van 6.4/10. Is dit de beste film die ik ooit gezien heb? Nee. Heb ik gelachen? Absoluut. Het is geen schaterlach film van begin tot eind, maar ik vond hem toch zeer amusant. Van mij zou deze film dan ook zeker een 7.5/10 mogen scoren!

In juli en augustus heb ik geen enkele film gezien en in september dus enkel deze. Ik wou er zeker nog meer zien, maar in september zijn we natuurlijk op vakantie geweest en bovendien brengt het nieuwe tv-seizoen ons ook altijd wel wat uren kijkplezier!
Welke film heb jij als laatste gezien? En welke zou je me echt aanraden? Ik hoor het graag!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik wil heel graag naar miss penegrine's home for peculiar children. Ik heb het boek destijds gelezen, en die vond ik erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen