vrijdag 30 september 2016

Julie | Friday Nails #105 – Do You Hear The Jingle Bells?

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-friday-nails-105-do-you-hear.html

Het is misschien nog een beetje vroeg om al in de Kerststemming te komen, maar her en der zie ik toch al wintercollecties en Limited Editions opduiken. Het nagellakje van deze week komt nog steeds uit de Essence Advent Kalender van vorig jaar en kreeg de naam ’10 Do You Hear The Jingle Bells?’. Echt horen doe ik ze nog niet, maar ik heb al weer wel zin in de feestdagen. Lekker warme pyjama’s, kopjes thee, cadeautjes… Ik hou toch wel van die periode. Het kleurtje van vandaag is dan ook erg feestelijk! Kijken jullie mee?Het kwastje van deze nagellak is hetzelfde als van alle andere lakjes uit deze collectie. Ik vind ze prima werken en vind deze echt ideaal. Het kleine formaat van de flesjes is ook wel leuk, zo kan je er soms zelfs helemaal opmaken. Deze kleur sprak mij meteen aan omdat ik wel hou van gouden kleuren in nagellak en make-up. Ik ging dus enthousiast aan de slag met deze nagellak.Een eerste laag van deze nagellak vind ik al verrassend dekkend. De kleur is echt geel-goud en dat vind ik wel mooi. Het doet mij meteen aan champagne en Nieuwjaar denken. Het is ook een warme kleur, in tegenstelling tot de koele gouden nagellak van Rituals die ik jullie onlangs liet zien. Ik vind deze kleur erg mooi en hou van de subtiele shimmer die het heeft.
Een tweede laag maakt de kleur een stukje intenser. Zoals je wel kan zien neemt de kwast ook best veel product op, waardoor het aan de randjes wel eens een beetje messy kan worden. Toch vind ik deze kleur erg mooi voor de eindejaarsperiode en ik hoop dat ik hem dan ook zeker kan gaan dragen. Hij droogt relatief snel en je kan meteen verder met een tweede laag. Of hij lang blijft zitten kan ik je niet vertellen, maar in het verleden was ik wel altijd tevreden over de houdbaarheid bij nagellakjes van Essence.Wat vind jij van deze kleur? En ben jij al klaar voor de feestdagen of wil je liever nog wat nazomer weer?

Liefs,


Julie x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten