vrijdag 23 september 2016

Julie | Friday Nails #104 – Party Shoes

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-friday-nails-104-party-shoes.html

In de Friday Nails van deze week wil ik jullie een lakje laten zien van Ciaté. Ik vind de verpakkingen van dit merk altijd zo schattig met het strikje! Al moet ik wel zeggen dat ik de brede vorm van de potjes niet zo handig vind om op te bergen. Ik heb ooit nog maar één ander lakje van dit merk geprobeerd, dus ik was erg benieuwd naar deze ‘109 Party Shoes’. Het is een glitternagellak met gouden en groenkleurige glitters. Eigenlijk draag ik nooit meer echt glitternagellak, maar ik wou hem zeker wel eens uitproberen. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan zeker verder!De dop van deze nagellak is erg lang en smal. Het borsteltje daarentegen is dan weer erg kort van haartjes. Je kan meteen zien dat er wel product wordt opgenomen, maar dat het toch geen glitterbom is die aan het kwastje hangt. Ik denk dus dat dit vooral een mooi effect geeft als je deze nagellak gebruikt als top coat. Omdat dit nergens op de verpakking specifiek vermeld staat, heb ik hem gewoon los gebruikt. Zo kan je natuurlijk wel mooi het resultaat zien zonder beïnvloed te worden door een kleur die je als basis gebruikt.
Slechts één laagje is wel voldoende als je deze Party Shoes wil gebruiken als top coat. Helaas is hij dus niet zo goed dekkend om als losse nagellak te dragen. Toch vind ik het effect al wel duidelijk zichtbaar! Ik vind het een mooie glitternagellak omwille van de bijzondere groene details. Het kan elke gewone nagellak omtoveren tot een feestelijke manicure door middel van deze nagellak er overheen te dragen.
 In een poging hem toch wat dekkender te maken, heb ik hem ook voor een tweede keer aangebracht. Ik heb wel een beetje moeten deppen, aangezien je met lange uitstrijken vooral de glitters gaat verplaatsen en zo terug van je nagel af schuift. Ik denk nu niet dat ik deze vaak zal gebruiken, maar toch vind ik het effect wel mooi. Helaas dekt hij niet volledig als nagellak zijnde, ik denk dat ik hem dan nog leuke zou vinden.

Wat vinden jullie van deze nagellak? En dragen jullie vaak een glitterlak als top coat of houden jullie het liever gewoon en simpel?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Voor een topcoat vind ik deze wel super gaaf! Los zou ik hem niet zo snel dragen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen