vrijdag 16 september 2016

Julie | Friday Nails #103 – Forget-Me-Not!

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-friday-nails-103-forget-me-not.html

Het is al een tijdje geleden dat ik nog eens een nagellak van Catrice heb laten zien in een Friday Nails artikel. Tijd om hier verandering in te brengen! Vandaag laat ik jullie een paarse glitternagellak zien, genaamd ‘380 Forget-Me-Not!’. Ik denk dat ik deze van iemand overgenomen heb toen ik met vriendinnen een ruilmoment heb georganiseerd. Alle nagellakjes werden toen mijn richting in geschoven zodat ik veel artikels kon schrijven! Over het algemeen ben ik meestal niet zo’n fan van nagellak van Catrice, dus ik was benieuwd hoe deze kleur zou uitpakken op mijn nagels.De dop van het kwastje is vrij rond en dik, en de haartjes van de borstel zelf zijn dan weer vrij kort en smal. Niet mijn favoriete soort van kwastjes om mee te lakken. Je kan ook zien dat de substantie nogal dik aan de haartjes plakt. Vaak maak ik snel fouten met kwastjes die te veel product opnemen. Het kleurtje op zich vind ik wel mooi, je ziet dat het een donkerpaarse kleur is, met hier en daar een paar gouden glitters in verwerkt.Op deze foto zijn de glitters in het flesje mooi belicht en zie je bijna een gouden gloed doorheen de nagellak. Ik vind het effect van deze kleur best wel mooi. Het doet me ook een beetje aan een galaxy effect denken waarbij je paarse en blauwe tinten combineert met een beetje sterrenstof. Heel leuk gedaan als je het mij vraagt. Een enkel laagje van dit kleurtje is op zich al voldoende om een mooi resultaat te bekomen. Je kan al wel zien dat ik aan de randjes moeilijkheden heb om niet buiten de lijntjes te kleuren…
Een tweede laag laat deze nagellak helemaal tot zijn recht komen. Je kijkt echt naar een paarse sterrenhemel met dit kleurtje op je nagels. Ik vind het een bijzonder effect, maar draag dit soort lakjes niet meer vaak tegenwoordig. Toch blijf ik maar naar de foto staren omdat ik er zoveel tinten en kleuren in ontdek. Je kan wel duidelijk zien dat dit kwastje niks voor mij is als je wilt dat ik zonder knoeien de deur uit kan. Ik hou wel echt van een mysterieuze, dieppaarse kleur… Maar dan vooral in lipsticks! Je zal me deze nagellak dan ook niet vaak zien dragen, al vind ik het idee wel tof. Over de houdbaarheid kan ik je helaas niets vertellen, al is dat bij andere nagellakjes van Catrice vaak mijn grootste teleurstelling. Soms heb ik na een dag al chips in mijn nagels en dat kan echt de bedoeling niet zijn.

Wat vind jij van dit kleurtje? En ben jij wel of geen fan van nagellakjes van Catrice? Let me know!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. Ik vind catrice wel prettige lakjes hebben, al mogen de kwastjes wel iets breder van mij. Het paarse kleurtje vind ik wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind dat hun nagellak niet zo lang mooi blijft zitten! :-)

      Verwijderen