vrijdag 9 september 2016

Julie | Friday Nails #102 – Sweet Caramel Sweets

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-friday-nails-102-sweet-caramel.html

Ik ben nog steeds niet klaar met al mijn nagellakjes uit de Essence Advent Kalender! Deze week heb ik een bijzonder kleurtje voor jullie. Het kreeg de naam ’06 Sweet Caramel Sweets’ en ik was hier erg benieuwd naar. Het lijkt een soort oud roze/bruine kleur die je duidelijk aan toffee snoepjes doet denken. De naam lijkt me goed bedacht aangezien karamel snoepjes hier wel bij zouden passen. Om eerlijk te zijn vond ik deze kleur in het flesje niet zo mooi en heb ik hem daardoor nog niet eerder gebruikt. Benieuwd of dit lakje mijn verwachtingen overtroffen heeft? Kijk dan snel verder!Het kwastje is er eentje zoals we gewend zijn van Essence. Of toch althans van de lakjes uit de kalender. Het zijn allemaal vrij kleine flesjes, maar toch heeft het borsteltje best lange haartjes. Ik vind deze kwastjes erg fijn en kan er vrij precies mee aan de slag. Zoals je kan zien, zitten de haartjes ook netjes bij elkaar en steekt er aan de zijkant niks uit. Niks nieuws vergeleken met de andere lakjes die ik al eerder besproken heb.Boy, was I wrong! Zie je hoe mooi deze kleur op mijn nagels is? Ik was verbaasd over de goede dekking van deze lichte kleur maar ook zeker over hoe mooi deze er uit ziet. Het is een nude kleur die je nagels er super verzorgd doet uitzien. Een rustig kleurtje op je nagels is ook wel eens fijn! Het hoeven niet altijd neon knalkleuren te zijn om op te vallen. Deze kleur valt op in zijn simpelheid. Bovendien was de eerste laag ook erg snel droog en kon je meteen verder met het lakken van een tweede laag.
Ik kan echt blijven kijken naar dit mokka kleurtje. Zonder dat het glitters of iets dergelijks bevat, vind ik het toch een bijzonder effect hebben. Ik had nooit verwacht dat ik zulke kleurtjes mooi zou vinden bij mezelf. Deze nagellak kan je het hele jaar door dragen omdat je gewoon een verzorgde look creëert. Ideaal volgens mij om mee te gaan solliciteren bijvoorbeeld. Ik ben echt gaan houden van deze kleur, ondanks dat ik hem nog niet echt heb kunnen dragen voor enkele dagen. Over de houdbaarheid kan ik je dus niks bijbrengen, maar ik denk dat dit wel positief zal uitpakken.

Wat vind jij van dit soort tinten? En heb jij al een soort gelijke kleur in jouw stash? Laat het me zeker weten!

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen: