vrijdag 2 september 2016

Julie | Friday Nails #101 – Red Velvet Cupcake

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-friday-nails-101-red-velvet.html

Deze week heb ik nog eens een nagellak van Rituals voor jullie. Ik vertel er al maar meteen bij dat deze uit het assortiment is en dus op dit moment niet te koop is in de winkel. Op deze foto heeft hij iets weg van het roze kleurtje Jelly Pink, maar deze kleur is toch wel veel roder. Hij heeft niet echt een naam meegekregen maar hij deed me meteen denken aan een red velvet cupcake. Benieuwd hoe deze kleur er nu precies uitziet op mijn nagels? Lees dan zeker verder!
Ik ben ondertussen goed gewend aan de kwastjes van Rituals nagellak, maar ik kan me voorstellen dat sommigen de dop nogal breed vinden. Het borsteltje zelf is dan weer redelijk kort en de haartjes zijn nogal smal. Op zich vind ik dit best prima lakken. Per nagel hoef je maar één keer je borsteltje in de vloeistof te dopen om een nagel volledig van kleur te voorzien. Op deze foto zie je trouwens al duidelijker de rode kleur naar voren komen.Na één laag ben ik al best tevreden met het resultaat! Ik vind vooral de blauwe ondertoon die deze kleur heeft echt wel mooi. In dat opzicht doet hij me dan weer wel denken aan Jelly Pink, al had die wel een neon roze kleur. Op mijn middelvinger zie je een oneffen stukje, maar dat ligt aan mijn nagel zelf. Het is me overigens ook goed gelukt om foutloos te lakken, dus dat vind ik op zich al een prestatie. 
Met een tweede laag vind ik hem alleen nog maar mooier! De kleur is veel dieper en intenser nu en heeft een prachtige glans. Ik kan wel blijven kijken naar deze framboos roze kleur. Zoals ik al zei is deze kleur helaas niet meer te koop, maar wie weet kom je hem ooit nog wel eens ergen tegen. Ik hoop in ieder geval op een gelijkaardig kleurtje in het winterassortiment zodat ik deze gewoon naar mijn werk kan dragen!

Wat vinden jullie van deze kleur? En hebben jullie al eens een nagellak van Rituals geprobeerd? 

Liefs,


Julie x

1 opmerking: