zondag 11 september 2016

Julie | Freedom Pro Blush Palette – Peach & Baked

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-freedom-pro-blush-palette-peach.html

Toen ik vorige week bij Kruidvat was, zag ik plots enkele producten van Freedom liggen. Ik had nog niet eerder kennis kunnen maken met dit merk en was wel erg benieuwd. Er lag niet meer zo erg veel, dus ik had snel gekozen. Het Pro Blush & Highlight Palette in Peach & Baked trok meteen mijn aandacht. Ik ben dol op blushes en highlighters en voor slechts €6.99 heb ik nu acht verschillende tinten in huis gehaald. Benieuwd welke kleuren zich in het palette bevinden? Kijk dan zeker even verder.Het palette zit in een kartonnen doosje en daarop kan je alvast de naam, de ingrediënten en de kleuren spotten. Ik vind zo’n doosje altijd wel handig ter bescherming van mijn palettes. De kleuren spraken mij meteen aan, aangezien ik voornamelijk roze blushes in mijn stash heb en deze een mooie toevoeging zou zijn van perzikkleurtjes. Ook de twee highlighters in het midden vond ik er prachtig uitzien.En zo ziet de binnenkant van dit prachtige palette er uit. Het enige wat ik jammer vind, is dat de kleuren geen afzonderlijke naam hebben. Zo’n ramp is dat natuurlijk niet, maar ik vind zoiets altijd een leuke toevoeging. Zoals je ziet zijn de pans groot genoeg om alles afzonderlijk te gebruiken. Er zit geen kwast bijgevoegd, maar ik gebruik toch altijd mijn eigen kwasten als ik mijn make-up doe. De klep van het doosje bevat aan de binnenkant wel een grote spiegel en dat vind ik zelf altijd toch wel een voordeel. Mijn aandacht word erg getrokken naar het middelste gedeelte van dit palette. Die kleur zijn echt zo mooi en de patroontjes geven het een bijzonder effect. 
Alle kleuren zijn bijzonder goed gepigmenteerd. Linksboven zie je de eerste drie linkse kleuren uit het palette. Daarvan spreekt vooral de eerste kleur mij erg aan. De andere tinten hebben iets van elkaar weg en hebben zo’n baksteenrode gloed. Ik ben niet gewend aan zulke kleuren en moet nog even kijken of die goed bij mij passen. De blushes zijn niet volkomen matte aangezien er hier en daar een subtiel glittertje te zien is. Op foto is het moeilijk vast te leggen, maar er zit toch wel wat glans in verwerkt. Ik zou ze dus eerder semi-matte of velvet van finish noemen.

Daaronder zie je de twee geweldige highlighters. Voor die eerste kleur dien je bijna je zonnebril boven te halen! Wat een knallende koele glans! Ik ben dol op deze twee kleuren en ben er nu al zeker van dat ik ze vaak zal gebruiken. Wel had ik de tweede kleur iets donkerder verwacht, maar ik ben eigenlijk positief verrast.

Rechts zie je dan nog de laatste drie blushes uit het palette. Deze drie spreken mij alle drie wel aan. Ik vind de eerste kleur echt verrassend mooi. Ik weet niet of ik deze nu roze, koraal of perzik moet noemen en ik hou wel van zulke veelzijdige kleurtjes. De middelste kleur vind ik gewoonweg prachtig en de rechtse kleur is wel degelijk oranje van ondertoon. Stuk voor stuk kleuren die ik mezelf wel zie dragen.


Ik denk niet dat ik jou nog moet overtuigen dat ik super blij ben met dit palette! Alle kleuren hebben een super pigment en het palette bevat een veelzijdig aantal tinten. Ik denk dat deze ook wel bij veel huidtypes en huidskleuren zullen passen. Voor die prijs hoef je het al helemaal niet te laten! Ik ben nu alleen nog maar meer benieuwd geworden naar andere producten en palettes van Freedom!

Liefs,


Julie x

4 opmerkingen:

 1. Pigmentatie is goed en er zitten mooie kleurtjes in! Daar word je wel blij van inderdaad :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette voor die prijs! Ik ga eens kijken of er nog wat bij het Kruidvat ligt. Hier kan je niet de mist mee ingaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat jij ook nog een palette gevonden hebt Hilde! :-)

   Verwijderen