woensdag 7 september 2016

Julie | Deauty Box Augustus

http://www.verodoesthis.be/2016/09/julie-deauty-box-augustus.html

Deauty viert deze maand zijn vierde verjaardag en daarom hebben alle abonnées natuurlijk ook een feestelijke box ontvangen. Ik was erg benieuwd naar deze box, al wist ik al van één product dat het er in zou zitten omdat ze dat via mail al verklapt hadden. Omdat het zo’n speciale anniversary box is, waren mijn verwachtingen natuurlijk wel hoog gespannen! Ik vind het trouwens wel leuk dat er deze keer een speciale sleeve rond de box zat, dat maakt hem alvast specialer dan anders. Ben jij ook zo benieuwd naar de inhoud van deze box? Lees dan zeker verder!Ik zag meteen enkele grote producten zitten en daar word ik gelijk blij van. Ook zag ik allemaal fijne merken, al zat er deze keer niks echt nieuws in. Behalve dan een product van Elizabeth Arden, al was dat het product dat ze al verklapt hadden. Ik overloop even de inhoud van de box, inclusief hun prijzen:


-      Elizabeth Arden Eight Hour Skin Protectant Cream – 30ML (Full size: 50ML - €34.90)

-      René Furterer Lumica Illuminating Shine Rinse – 50ML (Full size: 150ML – 17.50)

-      Sisley Global Perfect – 10ML (Full size: 30ML - €143.50)

-      T. LeClerc Eyeliner Mat – 1.7ML (Full size: 1.7ML - €21)

-      Uriage Bariederm Cica-Crème – 40ML (Full size: 40ML - €9.90)


De waarde van deze box ligt duidelijk hoger dan de voorbije maanden! In dat opzicht heeft Deauty zeker zijn best gedaan voor deze verjaardagsbox. Omgerekend heeft hij een precieze waarde van €105.44! Wauw, dat is niet niks natuurlijk! Bijna de helft van deze prijs is wel afkomstig van het Sisley product natuurlijk dat een full size waarde van €143.50 heeft. Alsnog vind ik het super fijn dat Deauty zo’n box heeft kunnen samenstellen.“Wie niet in het bestaan van wondermiddeltjes geloofde, zal daar na gebruik van deze Eight Hour cream misschien toch anders over gaan denken. Deze luxueuze crème kalmeert, beschermt en hydrateert de huid niet alleen, maar kan ook gebruikt worden als highlighter, of om je wenkbrauwen in toom te houden, om je nagelriemen te voeden, om je voeten te verzorgen… en zo kunnen we nog wel even doorgaan. En omdat Deautista’s – terecht – eerst willen zien en dan pas geloven, wisten we meteen: die moet in de box!"


Ik was al super lang benieuwd naar deze crème omdat iedereen er zo lyrisch over is. Laat ik maar beginnen met te zeggen dat deze crème geen aangename geur heeft. Ik vind hem zelfs behoorlijk hard stinken en zou deze dus niet snel op mijn gezicht gebruiken. Ook ben ik niet zo’n fan van multifunctionele producten omdat ik dan toch nooit goed weet wat ik er mee moet aanvangen. Het is een vrij stevige textuur die tamelijk vet is als je hem uitsmeert. Wel wil ik graag geloven dat deze crème droge plekjes doet verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ik wil nog een manier bedenken waarom ik deze crème het beste kan gebruiken, zodat ik optimaal van zijn resultaten kan genieten.“Niets mooier dan van dat prachtig zacht, glanzend haar, maar niet iedereen is er van nature mee gezegend. René Furterer helpt ons alvast een handje met deze speciale glansazijn, die kalkafzetting neutraliseert en de haarschubben sluit. Actieve ingrediënten van dienst zijn acerola, fioravantialcoholaat en vitamine B5, die er samen voor zorgen dat jij voortaan ook kunt staan shinen met van dat prachtig zacht, glanzend haar… een zeemeermin is er niks tegen.”


Ik had de bui al zien hangen van zodra ik ‘glansazijn’ las… Oh ja, ook dit product stinkt eigenlijk behoorlijk. In de fles valt het nog mee, maar toen ik de spray op mijn hand had getest, rook ik wel degelijk een sterke azijngeur. Het is de bedoeling dat je deze na het wassen op je haren doet, en ook weel terug uitspoelt. Ik ben benieuwd of de geur dan blijft hangen, want als dat het geval is, ga ik deze gebruiken vóór ik mijn haren was met shampoo. Ik hou wel van wat glans in mijn haren, dus ik ben zeker wel benieuwd naar het resultaat. Er hebben al eerder shampoo’s van Rene Furterer in een Deauty box gezeten en daar was ik telkens wel tevreden mee, maar niet laaiend enthousiast.“’Perfectie bestaat niet’ wordt ons steeds verteld, maar dankzij Sisley’s Global Perfect komen we toch weer een stapje dichterbij. Deze niet-comodogene crème strijkt de huid glad en verbetert de huidstructuur door o.a. grove poriën te verfijnen en oneffenheden te corrigeren. Werkt bovendien ook preventief en verzorgend. Hopla… Photoshop in een flesje.”


Mijn eerste reactie bij dit product was ‘Holy Sh*t hoe duur is die!’. Voor mij kan een product eigenlijk nooit goed genoeg zijn om €143.50 voor neer te tellen. En al helemaal niet als het dan slechts 30ML is dat je er voor in de plaats krijgt. Deze sample van 10ML is dus een kleine €50 waard. Je zou haast denken dat je vloeibaar goud op je gezicht gaat smeren. Dit is opnieuw zo’n product waar ik niet goed raad mee weet. Is het nu een serum, een gezichtscrème of een primer? Ik ga hem voornamelijk als primer gebruiken, maar dan telt het natuurlijk ook als serum en als gezichtscrème. Ik heb hem nu één keer geprobeerd en kan er nog niet zoveel over vertellen. Mijn make-up zat erg goed, maar het is me nog niet duidelijk of dit te danken is aan dit kleine tubetje. Ik ga hem zeker nog verder uittesten. Oh ja, de geur? Ook weer niet zo fantastisch, maar deze kan ik wel verdragen op mijn gezicht.“Dat pastelkleurige nagellakjes mooi kunnen zijn, dat weten we al langer – maar hoe zit het eigenlijk met pastelkleurige eyeliner? Omdat we dergelijke vragen niet graag onbeantwoord laten, zochten we enthousiast een paar kwaliteitsvolle exemplaren van T. Leclerc voor jullie uit. Wie T. Leclerc zegt, zegt classy, dus haal gerust opgelucht adem; geen mierzoete kleurtjes, maar enkel prachtig matte, draagbare tinten. Testen maar!”


Ik was heel blij om na deze uitleg te zien dat ik een eyeliner in kleur ’02 Gris’ had ontvangen en geen pastel roze of babyblauw. Eerder heb ik van dit merk al een fijne lipkleur ontvangen en een mascara waar ik niet zo enthousiast over was. Helaas gebruik ik eigenlijk zelf geen eyeliner. Ik ben er zo’n kluns mee, maar dat ligt natuurlijk volledig aan mezelf! Geef mij maar een oogpotlood, daar ben ik een stuk veiliger mee. De kleur vind ik wel erg mooi en de punt is ook erg fijn en dun. Toch denk ik dat ik de eer aan iemand anders ga overlaten en deze dus niet ga bijhouden. Ik zou hem toch zo weinig gebruiken dat ik het zonde vind om hem in de kast te leggen.“Vroeger volstond een kusje van mama of die pijnlijk geschaafde knie, maar nu we de kinderschoenen ontgroeid zijn hebben we vaak toch wat straffen spul nodig voor we de pijn weer helemaal vergeten zijn. Op zulke momenten ben je blij dat je Bariéderm bij de hand hebt, een herstellende crème met koper en zink die het herstel van de opperhuid bevordert, het genezingsproces van kleine en grote wondjes verbetert, irritatie vermindert en, last but not least, de pijn onmiddellijk verzacht.”
Dit is een handig product, maar niet eentje waar ik meteen heel enthousiast van word. Ik klink misschien in dit artikel een beetje ondankbaar, maar ook dit is voor mij geen product waar ik op zat te wachten. Producten van Uriage zijn me in het verleden wel erg bevallen, dus ik geloof zeker in de werking van dit product. Maar gelukkig val ik niet meer zo vaak op mijn knieën als wanneer ik een kind was, en heb ik dus niet zoveel nood aan een dergelijke crème. Toch kan deze wel van pas komen op erg droge plekjes op de huid en daar heeft dan weer vooral Nick last van. De tube gaat de apothekerskast in bij ons thuis en we zullen dan wel zien of we hem vaak nodig zullen hebben of niet. Het is wel een fijne crème van textuur: stevig maar toch vlot uit te smeren. De geur is vrij neutraal maar ook niet bijzonder lekker. Een typische geur voor een product uit de apotheek zeg maar.Op zich zou ik eigenlijk blij moeten zijn met deze dure box, maar toch kan hij me niet volledig overtuigen. Er zitten een hoop multifunctionele producten in, maar toch weet ik deze nooit goed te benutten. Deauty weet me deze maand ook qua merken niet echt te verrassen en daar had ik bij deze verjaardagsbox toch wel op gehoopt. Ach ja, misschien moet ik maar niet klagen en mijn verwachtingen niet zo hoog leggen? 


Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? Laat het me zeker weten, ik ben benieuwd!

Liefs,


Julie x

5 opmerkingen:

  1. Ik zou er ook niet heel warm voor lopen denk ik. Ik vind het niet heel feestelijk eruit zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben er ook niet zo blij met het inhoud, had er meer van verwacht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vond het een flutbox. Wel vaker tegenwoordig trouwens, het zijn altijd dezelfde produkten en merken. Ik overweeg sterk om op te zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen