donderdag 18 augustus 2016

Plog 16/08 | Vrijgezellendag & de kermis


Voor het eerst hier op Vero does this heb ik eens een overzicht van wat ik op één dag allemaal heb gedaan. Ik wou dit al meermaals doen, maar helaas vergeet ik nogal vaak foto's te nemen. Ook deze keer heb ik niet van alles een foto genomen, maar ik denk dat wat ik jullie kan laten zien, toch wel leuk is. Dinsdag was ik namelijk voor de eerste keer mee met op een vrijgezellenavond/dag. Ondanks dat ik eerst niet goed wist wat ik ervan moest verwachten en of ik het wel leuk zou vinden, heb ik een superfijne dag achter de rug. Gelukkig kan ik deze dus (bijna) volledig met jullie delen. 
Mijn dag begon voor de verandering nog eens goed op tijd en dus ging ik met Patricia bij de Hema ontbijten. Niet het meest fancy ontbijt, maar voor de prijs heb ik zeker niet te klagen. Het broodje omelet is lekker en voor maar 0.25 euro kun je er spek bij doen. Hierna nog een croissant met confituur en het ontbijt is compleet. Het verbaast me dat ik pas recent zo bewust ontdekt heb. 


Hierna nog wat luieren en TLC kijken want de rest van mijn dag zou lang en druk genoeg worden. 


Ik had dus Silvy haar vrijgezellen. Ze moest heel de dag als een klein kind verkleed lopen en mocht enkel uit haar flesje drinken. Geniaal eigenlijk. Zo kreeg ze doorheen de dag ook nog allerlei opdrachtjes. 


Tussendoor nog wat loombandjes maken zodat ze deze kon verkopen. 


Een paardenmolen is toch het fijnste wat er is voor kleine kindjes? Silvy vond het toch niet zo geweldig. Hierna gingen we nog wat rond zodat zij geld kon verzamelen voor in onze pot zodat wij konden gaan eten. HONGERR. En na het eten was het tijd om nog eens te tellen hoeveel geld we nog overhadden en om zelf nog iets te drinken. 


Een van Silvy haar opdrachten was om voor Eline 15 gsmnr's van knappe kerels fixen. Dit is haar helaas niet gelukt. Ik daarentegen had meer succes. Van deze kerel en van nog een andere heb ik voor Eline de nummer kunnen scoren. Vero shoots and scores! Het grappige is wel dat deze jongeman mij op Facebook heeft toegevoegd. Oeps! 


Als ik een tip mag geven voor vrijgezellenavonden, ga naar een karaoke en ga daarna rond met een potje of hoed (uiteraard door de bride to be) want dit brengt geld op. Voor een liedje hebben we €27 kunnen ophalen. En toen konden we weer drinken! 


Ook kwam ik na een lange tijd Cally weer tegen en hebben we ons erg hard geamuseerd! 


Na een tijdje was het tijd om terug samen te komen met de groep mannen en zag ik Toon dus ook terug. Zie hoe gelukkig ik ben! 


Uiteraard moesten er in de pub nog de nodige foto's genomen worden. 


En om de dag af te sluiten vond ik deze wel geweldig. Hierna zijn Toon en ik nogal moe naar huis gegaan. Ik was ondertussen al 11u op stap met de vrouwen en dat was wel genoeg. Mijn bedje riep me. 

Hoe ziet jullie ideale vrijgezellenavond eruit? 

Liefs
Veronique

1 opmerking:

  1. Ziet er super gezellig uit! Ik was als non verkleed ( wel met handboeien haha ) tijdens mijn vrijgezellenfeest. Super grappig!

    BeantwoordenVerwijderen