maandag 29 augustus 2016

Mijn make-up musthaves + favorieten


Stel dat iemand ooit zo sadistisch wordt dat hij je zegt dat je maar vijf producten mag meenemen op reis? Welke producten kies je dan? Vandaag laat ik zien welk soort producten ik koos, waarom en vertel ik ineens ook wat op dit moment mijn favoriet van die soort is. Aangezien jullie het hierboven al kunnen zien, zal de waarom dus vooral erg belangrijk worden in deze blogpost. 
Als eerste poeder. Dit vind ik gewoon een gemakkelijk product om tussendoor te gebruiken. Het matteert mijn gezicht en dat heb ik met dagen zoals deze (hebben jullie het ook zo warm gehad de laatste dagen?) echt wel nodig. Zelfs als is het maar om 's avonds mijn aftersun wat te verbergen als ik nog buiten moet komen. Of er een speciale reden is dat deze van Catrice een favoriet is? Niet echt. Hij maakt mijn gezicht gewoon niet te cakey, brengt mooi aan en is lekker goedkoop. There, I said it. 


En dan erg belangrijk voor mij, mascara. Als ik maar één make-up product mocht gebruiken, is het dat wel. Zeker deze Sumptuous Extreme van Estée Lauder. Kost een flinke duit maar damn, mijn wimpers worden lang, wat dikker en er komt volume in dat tenminste de hele dacht blijft zitten. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik nu voor concealer of foundation zou kiezen voor deze musthave. Uiteindelijk koos ik voor concealer omdat ik dat ten eerste vaker gebruik, maar ook omdat je met concealer niet meteen zo'n volledig opgemaakt gevoel krijgt. Ook is mijn huid over het algemeen niet zo dramatisch dat alles moet bedekt worden, maar die donkere kringen doe ik liefst wel verdwijnen. Schrikt hier eigenlijk iemand van? Eyeliner hoort gewoon bij mij. Dit stiftje van essence vind ik fijn voor op gewone dagen, zoals jullie weten gebruik ik voor langere avonden of specialere momenten liever gelliner. En als laatste blush. Ik probeer met mijn concealer altijd mijn rode wangetjes ook licht te maskeren en dan is het altijd mooi om toch een zacht blosje te creëren. Mijn favoriet op dit moment is Gleeful van MAC. Een iets donkerdere en fellere kleur dan ik meestal gebruik, maar als je hem voorzichtig aanbrengt geeft hij een supermooi effect. 

Wat zijn de producten waar jullie absoluut niet zonder kunnen? 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Oeh, maar 5? Foundation, blush, mascara, wenkbrauwpotlood en lipstick. Maar het liefst wil ik nog wel een aantal producten toevoegen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen