donderdag 11 augustus 2016

Mijn favoriete handtassen


Ik ben eerlijk gezegd niet zo into fashion. Het is niet dat ik niet hou van het dragen van mooie kleren en mijn kast puilt best hard uit, maar dat zijn dan meer de basics zoals topjes en jeansbroeken. Kleren zijn gewoon zo mijn ding niet, omdat het moeilijk is om iets speciaals te vinden dat mooi staat bij mijn lichaamsbouw. Gelukkig bestaan er nog accessoires en dat is meer mijn ding. De kans dat een paar schoenen of een handtas niet mooi staan, is relatief klein. Je kunt je dan wel voorstellen dat mijn schoenen - en handtassencollectie nogal uitgebreid is. Vandaag toon ik jullie mijn drie favoriete handtassen. 
Dit is naast een van mijn favorieten, ook tevens de jongste telg in mijn handtassenfamilie. Deze kocht ik in juli in Polen bij Orsay. De kleuren spraken mij aan, het model is ook tijdloos en klassiek waardoor het meteen een erg volwassen model is. Naast de gewone hengels heeft het ook nog een lang bandje zodat je het ook over je schouder kunt dragen. Dit is voor mij meestal wel een must. Negen keer van de tien draag ik ook een handtas waar ik mij niet teveel van moet aantrekken en ik toch mijn handen vrij heb. 

Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik deze handtas nog niet gebruikt heb, dus eigenlijk weet ik absoluut niet hoe hij is wanneer ik hem draag, maar qua uiterlijk behoort hij al tot mijn favorieten. Ik moet altijd een beetje verliefd worden op een handtas voor ik hem koop. Als ik die aantrekkingskracht niet voel, neem ik de handtas normaal gezien ook niet mee, of mama moest hem wat aan mij opdringen. Ik moet jullie teleurstellen, maar dit is geen echte Michael Kors. Een echte kopen is nog wel een 'life goal' ( ;) ), maar deze is niet de verwezenlijking ervan. Ik heb hem dan ook niet gekocht omdat er Michael Kors opstaat. Het model sprak mij gewoon enorm hard aan, samen met de kleur en toen werd ik verliefd. Ik heb oprecht getwijfeld vanwege het feit dat er Michael Kors opstaat, maar ik kon hem toch niet laten staan. Het formaat vind ik erg gemakkelijk voor op momenten dat ik iets van A4 formaat moet meenemen, maar mijn schooltas een stuk te groot is. 

Ondanks dat hij dus nep is en mij bijzonder weinig gekost heeft, vind ik hem wel van erg goede kwaliteit. Ik heb hem de afgelopen twee jaar al redelijk vaak gebruikt en eigenlijk zie je nog niet echt slijtage. Topper! En als laatste heb ik de handtas die ik nu al eeuwen bijna dagelijks gebruik. Hij is redelijk klein, maar er past toch nog genoeg in. Zo kan ik gerust een flesje water meenemen, zonder dat hij lijkt uit te puilen. Helaas begint hij hier en daar wel wat tekenen van slijtage te vertonen en heeft Tweety er aan de achterkant ook al haar nagels ingezet. Zolang ik geen nieuwe handtas van dit formaat vind, blijf ik deze nog wel even gebruiken. 't Is zonde om hem weg te doen. 


Hebben jullie een grote handtassenstash? 

Liefs
Veronique 

1 opmerking: