maandag 8 augustus 2016

Life through my eyes | Augustus #1


Ik dacht stiekem dat ik de afgelopen drie weken meer foto's had genomen, maar dat viel uiteindelijk wat tegen. Best raar aangezien ik wel erg veel leuke dingen heb gedaan. Ze zullen waarschijnlijk gewoon te leuk geweest zijn om dan ineens mijn gsm boven te halen en foto's te beginnen nemen. Ondanks dat dit dus niet het artikel gaat worden met het meeste foto's, gaat het er wel eentje worden waar ik wat bij kan vertellen. Dus ga er rustig bij zitten, neem je tas koffie en kijk even mee naar hoe snel de afgelopen drie weken voorbij gevlogen zijn. 
In het begin had ik nog goede voornemens dat ik gezonder ging eten, inclusief stevig ontbijten zodat ik er eventjes tegen kon. Dit ontbijtje bestond uit heel veel groentjes en twee eitjes. Het was erg lekker, maar ik merk wel dat als ik ontbijt, ik sneller honger heb dan wanneer ik eigenlijk het ontbijt oversla. 


Daarom at ik die namiddag nog een Griekse yoghurt met bosbessen. Superlekker, zeker als het verse bosbessen zijn. 


Ik denk dat ik het beter een fooddiary kan noemen, want ik heb enorm veel foto's van eten. 20 Juli ging ik met Julie en Nick naar een verjaardag van een vriend. Na heel wat hapjes bij het aperitief aten we barbecue. Eerlijk gezegd ben ik wel trots dat ik toen eigenlijk nog zoveel groentjes gegeten heb. Na dit bord ben ik nog worteltjes bij gaan opscheppen. 


Op 21 juli was het de nationale feestdag en nog echt lekker weer. Het was niet belachelijk warm en dus besloten we om in de namiddag naar de Lilse bergen te gaan. Wat zonnen, af en toe het water in en voor mij tussendoor lezen met wat lekkers erbij. 


Toon daarentegen was zo moe dat hij gewoon in slaap viel. 


Op vrijdag had Toon vrij en besloten we zelf sushi te maken. Hier waren we helaas wat te laat aan begonnen en dus had ik niet echt tijd om nog te eten voor ik moest gaan werken. Gelukkig bracht hij daarna nog heel wat sushi mee naar mijn werk zodat ik tussendoor toch nog wat lekkers had. 


Op zaterdag combineerden we Pokémon Go spelen met een terrasje meepikken. Cocktail time met andere woorden. 


Op zondag kwam Hendrik langs en gingen we wat wandelen en mosselen eten bij de Lunch Garden. Zelf heeft hij geen huisdieren, maar hij is wel gek op die van ons. De liefde is wederzijds. 


Daarna heb ik een aantal dagen geen foto's genomen (als in bijna heel de week niet), maar vrijdagnamiddag gingen we eerst Ice tea drinken bij Ice Dream hier in Turnhout. Best lekker en helemaal niet zo duur. Vinden jullie die glazen trouwens ook zo mooi? 


Die avond gingen we naar Tom's Diner in Roosendaal. Als voorgerecht namen we onion rings en mozzarella sticks, mijn hoofdgerecht was een cheeseburger en als dessert had ik een salted caramel milkshake. Ik heb een uitgebreide review geschreven over deze zaak, die lees je hier. 


Enkele dagen later spraken Hendrik, Toon en ik weer af en door het slechte weer gingen we maar op café. Ik koos voor een Leffe proeversplankje met drie kleine biertjes, kaas, parmaham en Doritos. De bieren waren niet mijn favoriet en na een tijdje was ik de kaas ook wel beu. 


Had ik al verteld dat ik extreem veel foodfoto's had? Haha. Hier zie je wederom een ontbijtje. Omelet met gerookte ham, bieslook en daarbovenop een tomaatje. Dit was ook enorm hard genieten. 

En hier stoppen de foto's eigenlijk terwijl ik het afgelopen weekend echt een hele fijne tijd heb gehad. Het begon al donderdagavond. Toen gingen we nog even op café en een vriend en vriendin zijn ook nog afgekomen omdat ik na middernacht jarig zou zijn. Helaas kreeg ik vrij snel vrij harde hoofdpijn en hebben we er niet superlang van kunnen genieten. 

Vrijdag hebben we een hele dag boodschappen gedaan en hapjes gemaakt aangezien ik 's avonds bezoek zou hebben voor mijn verjaardag. Gelukkig was het weer redelijk goed zodat we toch nog buiten konden zitten. Die avond werd het echt laat. Zaterdag zijn er dan nog twee vrienden langsgekomen, waar ik ook nog wat hapjes voor had. Toen was het een stuk rustiger maar wel minstens even gezellig! 

Aangezien ik dit nu zondagmiddag schrijf, heb ik over zondag best weinig te vertellen. :p Mocht er nog iets gebeuren, zie je dit zeker terug in de volgende Life through my eyes. 

Liefs
Veronique 

1 opmerking:

  1. Oh heerlijk eten zie ik voorbij komen. Krijg meteen zin in een vette hap! haha.

    BeantwoordenVerwijderen