woensdag 31 augustus 2016

Julie | Opgemaakt #30 – Juli

http://www.verodoesthis.be/2016/08/julie-opgemaakt-30-juli.html

Vandaag heb ik weer eens een opgemaakt artikel voor jullie. Elke maand laat ik mijn opgemaakte producten van de maand ervoor zien en deze keer is dat van de maand juli. Ik moet zeggen dat ik iets minder heb opgemaakt dan andere maanden, maar toch zal het nog een lang artikel worden. Zet je dus even gemakkelijk neer en neem er iets te eten of drinken bij. Beginnen doe ik met deze Primer Plus van Gosh. Ik vond deze primer erg fijn omdat hij ook extra hydratatie bevat. Het is een primer met siliconen, dat voel je meteen. Ik vond deze wel goed en zou hem opnieuw kopen. Helaas is Gosh niet meer bij ons in de buurt te verkrijgen dus zal ik dat niet snel kunnen doen.Nick en ik hebben in de woonkamer een apparaatje staan met een automatische spray om een lekkere geur te verspreiden. Met zo’n flesje doen we altijd super lang omdat we deze niet elke dag gebruiken en ook ’s nachts afzetten. In de wintermaanden hebben we deze Warm Spice geur gebruikt en die is dan pas in juli opgemaakt. Ik vond deze geur niet slecht, maar was hem naar het einde toe toch wel beu. Ik denk dus niet dat ik deze snel opnieuw zou kopen. Het was overigens ook een Limited Edition, dus ik denk ook niet dat deze nog verkrijgbaar is.Nog meer geur in de woonkamer wordt voorzien door een geurkaars. Deze hierboven is er eentje van Rituals uit de Private Collection. Green Cardamom is een zachte en frisse geur. Ik vond hem erg lekker, al rook hij niet ontzettend sterk. Jammer, want hij kost namelijk €27.50. Op het einde was hij niet helemaal opgebrand, dus heb ik het overgebleven was er uitgehaald en in stukken gebroken om als wax melt te gebruiken. Op deze manier rook je de geur wel hard en vind ik het dus echt jammer dat hij nu helemaal op is. Ik weet niet of ik deze nog opnieuw zou kopen.Van RainPharma gebruik ik eigenlijk enkel deze After Oil. Andere producten heb ik nog nooit geprobeerd, maar van deze doucheolie ben ik wel fan. Ik had deze keer de geur Sweet Morning Mint maar ook in andere geuren is deze erg fijn. Ik heb deze meteen opnieuw gekocht en denk wel dat ik dat ook altijd zal blijven doen. Mijn huid voelt hierdoor na het douchen lekker zacht en gehydrateerd aan.Balea is het huismerk van DM in Duitsland en ze hebben ontzettend veel producten aan spotgoedkope prijzen. Ik vind de producten die ik van dit merk geprobeerd heb eigenlijk altijd wel goed. Zo ook deze Intensiv lippenbalsem. Hij was neutraal van smaak en geur, maar had wel een fijne verzorgende werking. Nick en ik hebben deze samen gebruikt voordat we gingen slapen. Ik zou deze zeker opnieuw kopen, al ben ik nog meer fan van die met watermeloen smaak.Wat je altijd kan verwachten in opgemaakt artikels zijn doekjes om je make-up te verwijderen. Deze keer heb ik er van Primark opgemaakt. Ik neem altijd het blauwe duopack omdat ik deze fijn vind en dat ik er tevreden over ben. De prijs is €1.50 voor 50 doekjes en dat is natuurlijk erg goedkoop. Ik gebruik dagelijks zo’n doekje, dus zulke pakjes vliegen er doorheen. Ik koop deze altijd opnieuw als ik bij Primark kom.Even tussendoor een product dat Nick heeft opgemaakt. Het is de Samurai Cleanse van Rituals. Deze gezichtsreiniger zit als vloeistof in het flesje, maar komt als een mousse/schuim uit de flacon. In het begin vond Nick deze niet geweldig, maar nu hij op is, zegt hij toch dat hij hem erg fijn vond. Hij heeft nog geen nieuwe gekocht, maar zal zit binnenkort vast doen.Van Yankee Candle hebben we nog deze Pink Hibiscus Sampler opgemaakt. Ik heb jullie laten zien dat ik veel samplers en wax tarts online gekocht had en deze is daar eentje van. Ik vond deze geur niet spectaculair maar ook niet slecht. Dit overgebleven restje hebben we opnieuw gewoon als wax melt gebruikt en dat werkt ook prima. Zo komt het laatste beetje geur vrij en hoef je niks te verspillen. Ik denk niet dat ik deze in een groter formaat zou aanschaffen.Op het nachtkastje kan je bij ons altijd twee handcrèmes aantreffen die we dan met elkaar afwisselen. In juli hebben we deze Cookies & Almond Handcrème van Essence opgemaakt. Deze kwam uit een Limited Edition van tijdens de feestdagen, al zo’n 2 jaar geleden. Tijd dus om deze op te maken en dat hebben we ook gedaan. Het zijn wel rotvervelende tubes want je kan ze nog niet eens bijna leeg knijpen. Als je deze openknipt kan je echt nog meer dan een week verder. Ik zou deze niet opnieuw kopen omdat ik graag veel verschillende handcrèmes uitprobeer. Ik wil er van zoveel mogelijk merken, geuren en texturen proberen!Van Bourjois heb ik deze City Radiance Foundation opgemaakt. Tijdens het gebruik was ik erg tevreden over deze foundation, maar toen ik nadien een andere ging gebruiken, was ik toch niet meer zo enthousiast. De dekking is medium en hij zorg voor een mooi resultaat, maar toch is dit niet mijn favoriete foundation. Het is moeilijk om er de vinger op te leggen waar dit aan ligt. Het zou best kunnen dat ik deze toch nog eens opnieuw koop, omdat ik de kleur wel erg passend vond. Ik denk dat veel mensen niet weten dat Rituals ook make-up verkoopt. Mijn favoriet product uit dit gamma is zonder twijfel de oogpotloden. Het is een intens potlood dat super zacht aanvoelt en over de huid heen glijdt. Aanslijpen hoeft niet, je kan ze gewoon omhoog draaien. Een kleur die nog maar net nieuw is, is deze Bronze Taupe. Ik ben dol op dit soort kleuren omdat ze bij veel ooglooks gaan. Ik heb deze dan ook een tijd elke dag gedragen en daarom is hij zo snel op gegaan. Ik heb ondertussen al een nieuw exemplaar in gebruik.Het lijkt wel de maand van de kaarsen maar dat komt omdat we veel kleine kaarsjes gebruikt hebben die niet zoveel branduren hebben. Deze Holy Basil kaars komt uit de Private Collection en ruikt erg kruidig. Ik heb deze nu in een klein formaat opgemaakt, maar ook een groot exemplaar staat nog klaar voor gebruik. Ik vind deze geur niet fantastisch, maar hij is wel goed aanwezig in de ruimte. Het is een speciale geur, enkel voor liefhebbers. Ik zou deze niet snel opnieuw kopen ondanks dat hij niet slecht is. Ik wissel gewoon graag af.Hier zou ik echt een traantje voor kunnen wegpinken… Ik heb namelijk mijn MandiLulur geurstokken van Rituals tot de laatste druppel opgemaakt. Het was de geur van de Limited Edition van vorige zomer en helaas is deze dus uit het assortiment. De zacht zoete geur was super lekker en ik rook hem echt goed in mijn badkamer. Mocht deze ooit terugkomen, sla ik er een voorraad van in. Ik heb de stokjes nog wel in mijn kleerkast liggen, zodat ik toch nog een beetje langer van de geur kan genieten.Een tweede handcrème die we hebben opgemaakt is deze Derma Spa Goodness van Dove. Ik heb deze ontvangen via een Deauty box en hij zat ook nog eens in de box in samenwerking met Goed Gevoel. Ik heb dus nog een reserve exemplaar in de kast liggen. De geur is vrij zacht en ruikt subtiel naar vanille. Normaal krijg ik hoofdpijn van geurtjes met vanille, maar deze kon ik goed verdragen. Het is een vrij vette crème dus ik zou zeker aanraden deze ’s avonds te gebruiken. Nog eens opnieuw kopen na de tweede tube zou ik misschien niet snel doen, omdat ik dan weer op zoek wil naar een nieuwe geur om te testen.Iets wat niet vaak voorkomt in opgemaakt artikels zijn parfums. Toch heb ik deze keer ook een klein flesje parfum opgemaakt. Het gaat hier over de geur Killer Queen van zangeres Katy Perry. Ik heb deze geur ooit al eerder gehad en vind hem nog steeds erg lekker. De kans dat ik deze dus nogmaals koop, is vrij groot. De geur is vrij zwoel en zwaar, ideaal om ’s avonds te gebruiken. Mijn favoriete tandpasta blijft toch deze White System van Signal. Ik gebruik deze al jaren en ben er nog steeds tevreden over. Op dit moment ben ik voor het eerst in lange tijd eens een andere tandpasta aan het proberen. Toch kan ik alvast verklappen dat deze mijn favoriet niet van de troon stoot. Ik vind deze van Signal gewoon lekker fris en niet te sterk van smaak. Prima tandpasta die ik zeker opnieuw zal kopen.Vaste waarde in onze slaapkamer, zijn deze Lotus Secret geurstokken. Het is een zachte geur met ontspannende kenmerken. Ideaal dus om op de slaapkamer te gebruiken. Wij kopen altijd een grote fles en doen hier dan een kleine drie maanden mee. Er staat al een nieuw flesje op de kast en als die ook leeg is, zou ik deze zeker terug opnieuw kopen. Deze geur met witte lotus is eigenlijk mijn favoriet van Rituals.Rituals heeft sinds kort ook make-up cleansing wipes in het gamma. Deze Miracle Wipes zitten in een klein pakje dat ideaal is om mee op vakantie te nemen. Wat ik echter jammer vind, is dat er slechts 10 doekjes in dit pakje zitten en dat je er wel €3.50 voor moet betalen. Meestal gaan wij langer op vakantie dus ik zou met één pakje niet toekomen. Op zich zijn deze doekjes wel zacht en doen ze hun werk prima. Ondanks het kleine formaat van verpakking, zitten er toch wel relatief grote doekjes in. Ik zou deze niet snel opnieuw kopen, ondanks dat ze hun werk wel naar behoren doen.Ook in de categorie ‘op het nachtkastje’ kan je deze Yin Bed & Body Spray van Rituals terugvinden. Ik gebruik deze elke avond voor het slapengaan op mijn kussen en ben hier erg tevreden over. Het is weer die witte lotus geur die ik zo lekker vind en ook deze heeft ontspannende eigenschappen. Op dit moment loopt er een actie bij Rituals waarbij je een miniformaat van deze spray krijgt. Ik heb deze natuurlijk opnieuw gekocht en zal dat ook blijven doen.Ik draag iedere dag nagellak en dan moet je deze natuurlijk ook verwijderen. Ik hou van potjes zoals op de foto hierboven omdat het zo snel en makkelijk werkt. Deze van Bourjois is in een reisformaat en dat vind ik wel echt handig. Ook om thuis te gebruiken is deze fijn omdat hier je duim beter in past. Ik ga deze nog proberen opnieuw te kopen voor ik op vakantie vertrek.Wanneer ik mijn make-up verwijder en mijn gezicht reinig, gebruik ik ook steevast een toner nadien. Deze is van Hydra Science, een merk dat te koop is bij Carrefour. Voor deze fles betaal je slechts 3 euro en dat vind ik echt geweldig. De geur en werking zijn ook erg fijn dus ik ben dik tevreden. Ik heb momenteel nog een andere toner in gebruik maar nadien wil ik deze zeker opnieuw aanschaffen.
Als laatste product heb ik nog iets heel standaard opgemaakt. Net zoals reinigingsdoekjes, vliegen ook de wattenschijfjes er bij mij doorheen. Bij Primark kocht ik een groot pak van 120 stuks en dat vond ik wel fijn. Ze waren prima van werking en pluisden niet. Ik zou deze dus zeker opnieuw kopen als ik nog eens bij Primark kom. Verder koop ik mijn wattenschijfjes gewoon bij Albert Heijn of Action.

Normaal maak ik veel meer op, maar toch is het nog een behoorlijk aantal producten geworden. Wat is jullie favoriete product uit dit artikel? En maken jullie altijd veel op of net weinig?

Liefs,


Julie x

2 opmerkingen:

  1. De geurkaarsen van rituals lijken mij erg lekker! Ik ga eens kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen